![]() |
Tylna klapa w Punto mk1
...a jednak siê dziurawi ;)
Bior±c przyk³ad z grupowicza Rafa³a (te¿ z Przemy¶la jestem, mo¿e te tereny tak maj±?) wy¿alê siê Wam jak¿e wielka z³o¶æ mnie ogarnê³a, gdy w trakcie odpierniczania znaczka FIAT na tylnej klapie mojej punciawki dostrzeg³em, ¿e jednak bolce tego znaczka wsadzone s± w dziury blachy. Nie do¶æ ¿e go czê¶ciowo odklei³em, to jeszcze delikatnie po³ama³em. Zastanawiam siê teraz czy je¼dziæ z takim, czy kupiæ nowy, czy przyzwyczaiæ siê do dziurek w tylnej klapie :D Swoj± drog± wynika z tego ¿e Fiat niektóre tylne klapy dziurawi³ na znaczki, a niektórych nie (bo niedawno na grupie powiedziano mi ¿e tylne klapy w Punto s± bez dziur). Pozdrawiam, Mariusz Morycz [e-mail bez cyferek] |
Re: Tylna klapa w Punto mk1
U¿ytkownik "marjan" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:gt1btu$dr7$... > dostrzeg³em, ¿e jednak bolce tego znaczka wsadzone s± w dziury blachy. > A od wewn±trz nie by³o jaki¶ zabezpieczeñ czasami ? Pzdr JKK |
JKK pisze:
> U¿ytkownik "marjan" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:gt1btu$dr7$... >> dostrzeg³em, ¿e jednak bolce tego znaczka wsadzone s± w dziury blachy. >> > A od wewn±trz nie by³o jaki¶ zabezpieczeñ czasami ? > No ten "bolec" by³ wsadzony w blachê, przy czym za klap± by³ szerszy, tak ¿eby to nie wylecia³o samo (taka blokada). Jak to zobaczy³em to przesta³em ci±gn±æ, ale teraz strasznie g³upio to wygl±da, z jednej strony odklejone :) Ech, a tak bardzo zobaczyæ chcia³em jak by Punciak wygl±da³ bez tych znaczków, z "czyst±" klap± (na pewno i tak lepiej ni¿ z tymi starymi wyp³owia³ymi 10-letnimi znaczkami). Pozdrawiam, Mariusz Morycz [e-mail bez cyferek] |
Czlowieku, ile taki naczek moze kosztowac??? Stac Cie na samochod a
przezywasz wyblakly znaczek na klapie? Odkleiles go, sa dziury wiec kup na allegro nowy, przyklei i znajdz sobie wieksze problemy Masz i nie dziekuj |
> Masz i nie dziekuj > Swoj± drog±, ciekawe JAK on bêdzie wygl±da³ jak ci handlarze go wyd³ubi± :) M. |