![]() |
Ubezpieczenie ADAC - fajna sprawa - pomoge :)
Witam
Jezeli interesuje kogoœ ubezpiecznie ADAC - mogê pomóc Bezdyskusyjnie najlepsze Assistance - jak siê czêsto pomyka na zachód - bez niego ani rusz. I co ciekawsze - daj¹ kartê przyporzadkowan¹ do cz³owieka - nie do auta :) Czym nie jedziesz - jestes ubezpieczony :)) pozdro maki __________ Informacja programu ESET Smart Security, wersja bazy sygnatur wirusów 4031 (20090423) __________ Wiadomosc zostala sprawdzona przez program ESET Smart Security. lub |
Re: Ubezpieczenie ADAC - fajna sprawa - pomoge :)
mak pisze:
> Witam > > Jezeli interesuje kogo� ubezpiecznie ADAC - mogę pomóc > Bezdyskusyjnie najlepsze Assistance - jak się często pomyka na zachód - bez > niego ani rusz. > > > I co ciekawsze - dajš kartę przyporzadkowanš do człowieka - nie do auta :) > Czym nie jedziesz - jestes ubezpieczony :)) Uwaga to oszust !!! -- ===-----== krzyss vel Qkill ==-----=== ----===---- ----===---- ===------=== A3 TDI Power ===-------=== |
Móg³by¶ uzasadnic, dlaczego jestem oszustem?
Bo sam jestem ciekawy U¿ytkownik "krzyss" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:49f0eeea$.net.pl... > mak pisze: >> Witam >> >> Jezeli interesuje kogo? ubezpiecznie ADAC - mogê pomóc >> Bezdyskusyjnie najlepsze Assistance - jak siê czêsto pomyka na zachód - >> bez niego ani rusz. >> >> >> I co ciekawsze - daj¹ kartê przyporzadkowan¹ do cz³owieka - nie do auta >> :) >> Czym nie jedziesz - jestes ubezpieczony :)) > > > Uwaga to oszust !!! > > > -- > ===-----== krzyss vel Qkill ==-----=== > ----===---- ----===---- > ===------=== A3 TDI Power ===-------=== > > __________ Informacja programu ESET Smart Security, wersja bazy sygnatur > wirusw 4032 (20090424) __________ > > Wiadomosc zostala sprawdzona przez program ESET Smart Security. > > lub > > __________ Informacja programu ESET Smart Security, wersja bazy sygnatur wirusów 4032 (20090424) __________ Wiadomosc zostala sprawdzona przez program ESET Smart Security. lub |
> Bo sam jestem ciekawy
> bo ka¿dy spamer to pijak i oszust! P. |
Jak bêdzisz w potrzebie i wyci±gniesz assistance Polskiego ubezpieczyciela,
to bêdziesz wspomina³ tego spamera... R U¿ytkownik "Pan Piskorz" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gsrn4l$8mf$... > Bo sam jestem ciekawy > bo ka¿dy spamer to pijak i oszust! P. __________ Informacja programu ESET Smart Security, wersja bazy sygnatur wirusów 4032 (20090424) __________ Wiadomosc zostala sprawdzona przez program ESET Smart Security. lub __________ Informacja programu ESET Smart Security, wersja bazy sygnatur wirusów 4032 (20090424) __________ Wiadomosc zostala sprawdzona przez program ESET Smart Security. lub |
Pan Piskorz pisze:
> bo ka¿dy spamer to pijak i oszust! > > P. > Tak, tylko jakby¶ nie zauwa¿y³ kilku z nas jest zainteresowanych ADAC. A jakby¶ nie zauwa¿y³ to informujê, ¿e polskojêzyczna pomoc w za³atwieniu ADAC jest poszukiwana. |
> jakby¶ nie zauwa¿y³ to informujê, ¿e polskojêzyczna pomoc w za³atwieniu
> ADAC jest poszukiwana. widzê, wszelkie g³upie mody w¶ród kierowców propaguj± siê szybko, magnetyzery, ceramizery, ksenony, teraz przynale¿no¶æ do PZMot-u, ups. do automobilklubu P. |
Pan Piskorz pisze:
> > widzê, > wszelkie g³upie mody w¶ród kierowców propaguj± siê szybko, > magnetyzery, ceramizery, ksenony, > teraz przynale¿no¶æ do PZMot-u, ups. do automobilklubu > > P. > Kolego jak wyjdziesz ze swoim ¶wiatopogl±dem dalej ni¿ do pobliskiego supermarketu to daj znaæ - wtedy podyskutujemy. |
- pomoge ZA DARMO!!! :)
Gwoli wyja¶nienia
jak kto¶ siê zdecyduje na ADAC pomoge ZA DARMO!! Nie jest to zupe³nie bezinteresowne - maj±c cz³onkostwo w ADAC - za ka¿dego przyjêtego cz³onka za moim po¶rednictwem, dostaje od ADAC gad¿ety, nagrody etc. ) Innymi s³owy, jak kto¶ chce sobie zrobiæ ADAC to zap³aci (cena z wczoraj) 83,50euro Jak zrobi to za moim posrednictwem - to kwota ta sama 83,50euro (rachunek) + gad¿et od ADAC dla mnie :) Ot ca³a sprawa A je¿d¿ê raz w tygodniu pod siedzib± ADAC - wiêc jest mi po drodze Jak wolicie to robiæ przez internet - to mo¿na probowaæ, ale jest to bardziej skomplikowane i czasoch³onne. pozdro r > > > > __________ Informacja programu ESET Smart Security, wersja bazy sygnatur > wirusów 4032 (20090424) __________ > > Wiadomosc zostala sprawdzona przez program ESET Smart Security. > > lub > > __________ Informacja programu ESET Smart Security, wersja bazy sygnatur wirusów 4032 (20090424) __________ Wiadomosc zostala sprawdzona przez program ESET Smart Security. lub |
Re: - pomoge ZA DARMO!!! :)
mak pisze:
> Gwoli wyja¶nienia > jak kto¶ siê zdecyduje na ADAC pomoge ZA DARMO!! > > Nie jest to zupe³nie bezinteresowne - maj±c cz³onkostwo w ADAC - za ka¿dego > przyjêtego cz³onka za moim po¶rednictwem, dostaje od ADAC gad¿ety, nagrody > etc. ) > > Innymi s³owy, jak kto¶ chce sobie zrobiæ ADAC to zap³aci (cena z wczoraj) > 83,50euro > Jak zrobi to za moim posrednictwem - to kwota ta sama 83,50euro (rachunek) > + gad¿et od ADAC dla mnie :) > > Ot ca³a sprawa > > A je¿d¿ê raz w tygodniu pod siedzib± ADAC - wiêc jest mi po drodze > Jak wolicie to robiæ przez internet - to mo¿na probowaæ, ale jest to > bardziej skomplikowane i czasoch³onne. > > pozdro > r A nie potrzeba meldunku w DE? -- topek-> jak zawsze pozdrawiaj±cy <---napisane przez Kazika na poczatku lat 90-tych---> Co¶cie skurw*syny uczynili z ta krain±. Pomieszanie katolika z mani± postkomunistyczn±. |