![]() |
Usuwanie wgniecen - ktos probowal tego?
ale to chyba do wiekszych powierzchniowo wgniecen? a nie drobnych malych ? Tak czy siak - ktos probowal tej metody? Pozdro |
Re: Usuwanie wgniecen - ktos probowal tego?
Witam
On 13 Kwi, 11:28, Micha³ B. <> wrote: > > > ale to chyba do wiekszych powierzchniowo wgniecen? a nie drobnych malych ? > Tak czy siak - ktos probowal tej metody? U mnie nie pomog³o ale wgniecenie chyba za du¿e by³o bo potem rêka od drugiej strony jak wypycha³em do¶æ ciê¿ko sz³o (niestety by³ona przet³oczeniu). Mia³em trochê gazu do czyszczenia klawiatury to spróbowa³em. Pozdrawiam margines |
> Mia³em trochê gazu do czyszczenia klawiatury to spróbowa³em. a od kiedy do czyszczenia klawiatury u¿ywa siê co2? lepszy efekt by¶ uzyska³ ga¶nic±;-)... chyba, ¿e masz jak±¶ inna butle z co2;-) ja wypróbuje jak bêdê mieæ chwile i chêci siê znajd± /uciu |
Witam
On 13 Kwi, 22:51, "uciu" <> wrote: > > Mia³em trochê gazu do czyszczenia klawiatury to > > spróbowa³em. > > a od kiedy do czyszczenia klawiatury u¿ywa siê co2? > > lepszy efekt by¶ uzyska³ ga¶nic±;-)... chyba, ¿e masz jak±¶inna butle z > co2;-) > To nie by³o co2 ale zamarza³o do¶æ mocno ale chyba nie a¿ tak jak powinno. Butle co2 mam do¶æ du¿a (migomat) ale nie bêdê próbowaæ :) Pozdrawiam margines |