![]() |
Zakup auta a wpis w karcie pojazdu - bank
Witam
Sytacja jest nastêpuj±ca. Chce kupiæ auto w którym jest karta pojazdu. W dowodzie rejestracyjnym widnieje jeden w³asciciel. W karcie pojazdu by³o 4 w³ascicieli, na koñcu jest ten który znajduje siê w dowodzie rejestracyjnym (prawid³owo wd³g mnie). Problem w tym ¿e w koñcowych kartkach "karty pojazdu" znajduj± siê 3 wpisy wspó³ w³ascicieli - ostatni to bank. I teraz pytanie: czy je¶li by³ brany kredyt na auto, i jest wpis rejestrowy czy Bank powienien byæ wykre¶lony je¶li kiedys kredyt zosta³ sp³acony ? Czy jest inaczej? |
Re: Zakup auta a wpis w karcie pojazdu - bank
U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... Witam Sytacja jest nastêpuj±ca. Chce kupiæ auto w którym jest karta pojazdu. W dowodzie rejestracyjnym widnieje jeden w³asciciel. W karcie pojazdu by³o 4 w³ascicieli, na koñcu jest ten który znajduje siê w dowodzie rejestracyjnym (prawid³owo wd³g mnie). Problem w tym ¿e w koñcowych kartkach "karty pojazdu" znajduj± siê 3 wpisy wspó³ w³ascicieli - ostatni to bank. I teraz pytanie: czy je¶li by³ brany kredyt na auto, i jest wpis rejestrowy czy Bank powienien byæ wykre¶lony je¶li kiedys kredyt zosta³ sp³acony ? Czy jest inaczej? Powinna byc wykre¶lona informacja o wspó³w³a¶cicielu U mnie w karcie pojazdu Wbili czerwony krzy¿yk na danych banku i wpisali informacjê o zdjêciu wspó³w³asno¶ci i wymienili dowód. Foti |