![]() |
kolejny - do grupowych handlarzy - robcie zdjecia po cofnnieciu juz :)
hint - przebieg w ogloszeniu i na blacie... |
Re: kolejny - do grupowych handlarzy - robcie zdjecia po cofnnieciu juz :)
zinek wydusi³ z siebie te s³owy:
> > > hint - przebieg w ogloszeniu i na blacie... ja tam na liczniku widze 46tys ... a w og³oszewniu 120tys -- Pozdrawiam Kuba (aka cita) gg:1461968 Dwie ogony - Myszka (2005r) i Irma (2006r) HONDA VTX 1800S | Omega A R6 3,0 24V | i zwykle jakies TDI |
U¿ytkownik "Kuba (aka cita)" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:grt4lm$fd3$... > zinek wydusi³ z siebie te s³owy: > >> >> >> hint - przebieg w ogloszeniu i na blacie... > > ja tam na liczniku widze 46tys ... a w og³oszewniu 120tys jeszcze dwojke doklej z przodu - bo widac ja tez ;) chwila skupienia. |
zinek wydusi³ z siebie te s³owy:
>> >> ja tam na liczniku widze 46tys ... a w og³oszewniu 120tys > > > jeszcze dwojke doklej z przodu - bo widac ja tez ;) chwila skupienia. zeby nie bylo, ze kogo¶ bronie ... po prostu ja tam widze "0" :D -- Pozdrawiam Kuba (aka cita) gg:1461968 Dwie ogony - Myszka (2005r) i Irma (2006r) HONDA VTX 1800S | Omega A R6 3,0 24V | i zwykle jakies TDI |
Re: kolejny - do grupowych handlarzy - robcie zdjecia po cofnnieciu
zinek pisze:
> > > hint - przebieg w ogloszeniu i na blacie... > > ja tam widze 46kkm ale zwrocilbym uwage na przedni zdezak i prawy przedni slupek i spytal sprzedajacego jak rozumie slowo 'bezwypadkowy' -- pozdr Adam (AL) TG |
Re: kolejny - do grupowych handlarzy - robcie zdjecia po cofnnieciu
zinek pisze:
> > > hint - przebieg w ogloszeniu i na blacie... W og³oszeniu powinno byæ napisane: "przebieg: jaki tylko kupuj±cy sobie ¿yczy" W sumie to mogliby te liczniki ustawiaæ na zero - przynajmniej byc cz³owiek wiedzia³ ile sam zrobi³ samochodem :) |
Dnia Sun, 12 Apr 2009 22:56:43 +0200, Tomasz Pyra napisa³(a):
> W og³oszeniu powinno byæ napisane: > "cena i przebieg do uzgodnienia" -- Pozdrowienia, Waldek Godel awago.maupa.orangegsm.info, awago.maupa.telekomunikacja.org "Marka TP na skutek utarczek z regulatorem rynku bardzo siê zdewaluowa³a" - Maciej Witucki, prezes. |
Waldek Godel wydusi³ z siebie te s³owy:
> Dnia Sun, 12 Apr 2009 22:56:43 +0200, Tomasz Pyra napisa³(a): > >> W og³oszeniu powinno byæ napisane: >> > > "cena i przebieg do uzgodnienia" sie smiejecie .. i moze nie powinienem tego pisaæ .. ale .. mialem kiedy¶ tak± sytuacje: Przyjecha³ facet, konkretny, sensowny. Ogl±da³ passaty i tourany. Wybra³ jednego i kiedy wszytsko bylo ustalone powiedzia³: "wiesz pan co .. ja mam tak± prosbe. ja jestem zdecydowany i kupie ten samochód, ale musze przywie¼æ jeszcze zone, zeby kolor obejrza³a, bo jak jej nie pok¿e przed kupnem to w domu wojne bêde mia³. Tylko ten przebieg [na liczniku bylo oryginalne 149tys - 2006r Passat 2,0TDI - przypis mój :P]. Moze Pan ustawiæ tak z 70tys.. wie pan, zeby ¿ona nie widziala" To bylo w zesz³ym roku. -- Pozdrawiam Kuba (aka cita) gg:1461968 Dwie ogony - Myszka (2005r) i Irma (2006r) HONDA VTX 1800S | Omega A R6 3,0 24V | i zwykle jakies TDI |
U¿ytkownik "Kuba (aka cita)" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:grt9fh$2v1$... > zinek wydusi³ z siebie te s³owy: > > >>> >>> ja tam na liczniku widze 46tys ... a w og³oszewniu 120tys >> >> >> jeszcze dwojke doklej z przodu - bo widac ja tez ;) chwila skupienia. > > zeby nie bylo, ze kogo¶ bronie ... po prostu ja tam widze "0" :D ja co prawa u okulisty bylem 3 lata temu ale widze tam "dwojkie" ;) |
zinek wygenerowa³ w news:grttvs$jc0$ taki oto ci±g
znaków: > ja co prawa u okulisty bylem 3 lata temu ale widze tam "dwojkie" ;) Powiêksz sobie zdjêcie i jeszcze raz poszukaj tej dwójki ;) Pozdrawiam, -- dudley, ckmk szarobe¿owa astra III naklejka nadal w schowku ;) |