![]() |
Re: Światła w dzień.
Od: "Arek (G)" <> Temat: Re: Światła w dzień. Data: 25 marca 2009 10:45 neelix pisze: > > Użytkownik "Arek (G)" <> napisał w wiadomości > news:gqajag$ob4$... >> neelix pisze: >>> >>> Użytkownik "Arek (G)" <> napisał w wiadomości >>> news:gqaca6$dfv$... >>>> neelix pisze: >>>>> >>>>> Użytkownik "Artur(m)" <> napisał w wiadomości >>>>> news:gqa8r1$nup$... >>>>>> >>>>>> Użytkownik "neelix" <> napisał w wiadomości >>>>>> news:gq86ib$8fu$.neostrada.pl... >>>>>> >>>>>>> >>>>>>> Spalanie to jeden z elementów. Mam pisać od nowa? 300mln zł >>>>>>> (okrojony >>>>>>> szacunek unijny), 2 mld zł (szacunek krajowy) strat w skali 1 >>>>>>> roku. Strat >>>>>>> środowiska nie sposób skalkulować. >>>>>> >>>>>> To gdyby każdy, ze sto razy ostro nie ruszył ze skrzyżowania >>>>>> to i kryzys obeszlibyśmy bokiem. >>>>>> A gdybyśmy tak robili cały rok, >>>>>> to i na policję, wojsko, lekarzy, nauczycieli... >>>>>> by było dość pieniędzy >>>>>> >>>>>> Panie i panowie nie przyśpieszajcie i nie jeźdźcie powyżej >>>>>> prędkości ekonomicznej >>>>>> >>>>>> RATUJCIE GOSPODARKĘ >>>>> >>>>> Kto zniszczył niech ratuje. Nie naszym kosztem. Najłatwiej >>>>> "ratować" kosztem emerytów i kierowców. Ja najpierw myślę o sobie, >>>>> o nas kierowcach. >>>> >>>> Przeczytałeś co napisał Artur? Bo wydaje mi się, że jak zwykle nie. >>> >>> Mam gdzieś kryzys. Biorą wielką kasę to niech ratują. Gdyby każdy >>> jeździł ekonomicznie to by wał był, a nie kasa na państwo. >> >> Jeśli tak jak czytasz czyjeś posty, czytasz te rzekome >> opracowania/raporty, to już wiem dlaczego nic z tego nie rozumiesz. > > To raczej Ty nie rozumiesz i unikasz niewygodnych faktów. Faktów, czy chorych wymysłów. Nie potrafisz, podaż żadnego faktu. Zasłaniasz się archiwum itp. W archiwum jest pełno podobnych wątków i nigdy nie ma faktów. Bo nie szukałeś. neelix |
Re: ¦wiat³a w dzieñ.
neelix pisze:
> > Od: "Arek (G)" <> > Temat: Re: ¦wiat³a w dzieñ. > Data: 25 marca 2009 10:45 > > neelix pisze: >> >> U¿ytkownik "Arek (G)" <> napisa³ w wiadomo¶ci >> news:gqajag$ob4$... >>> neelix pisze: >>>> >>>> U¿ytkownik "Arek (G)" <> napisa³ w wiadomo¶ci >>>> news:gqaca6$dfv$... >>>>> neelix pisze: >>>>>> >>>>>> U¿ytkownik "Artur(m)" <> napisa³ w wiadomo¶ci >>>>>> news:gqa8r1$nup$... >>>>>>> >>>>>>> U¿ytkownik "neelix" <> napisa³ w wiadomo¶ci >>>>>>> news:gq86ib$8fu$.neostrada.pl... >>>>>>> >>>>>>>> >>>>>>>> Spalanie to jeden z elementów. Mam pisaæ od nowa? 300mln z³ >>>>>>>> (okrojony >>>>>>>> szacunek unijny), 2 mld z³ (szacunek krajowy) strat w skali 1 >>>>>>>> roku. Strat >>>>>>>> ¶rodowiska nie sposób skalkulowaæ. >>>>>>> >>>>>>> To gdyby ka¿dy, ze sto razy ostro nie ruszy³ ze skrzy¿owania >>>>>>> to i kryzys obeszliby¶my bokiem. >>>>>>> A gdyby¶my tak robili ca³y rok, >>>>>>> to i na policjê, wojsko, lekarzy, nauczycieli... >>>>>>> by by³o do¶æ pieniêdzy >>>>>>> >>>>>>> Panie i panowie nie przy¶pieszajcie i nie je¼d¼cie powy¿ej >>>>>>> prêdko¶ci ekonomicznej >>>>>>> >>>>>>> RATUJCIE GOSPODARKÊ >>>>>> >>>>>> Kto zniszczy³ niech ratuje. Nie naszym kosztem. Naj³atwiej >>>>>> "ratowaæ" kosztem emerytów i kierowców. Ja najpierw my¶lê o sobie, >>>>>> o nas kierowcach. >>>>> >>>>> Przeczyta³e¶ co napisa³ Artur? Bo wydaje mi siê, ¿e jak zwykle nie. >>>> >>>> Mam gdzie¶ kryzys. Bior± wielk± kasê to niech ratuj±. Gdyby ka¿dy >>>> je¼dzi³ ekonomicznie to by wa³ by³, a nie kasa na pañstwo. >>> >>> Je¶li tak jak czytasz czyje¶ posty, czytasz te rzekome >>> opracowania/raporty, to ju¿ wiem dlaczego nic z tego nie rozumiesz. >> >> To raczej Ty nie rozumiesz i unikasz niewygodnych faktów. > > Faktów, czy chorych wymys³ów. Nie potrafisz, poda¿ ¿adnego faktu. > Zas³aniasz siê archiwum itp. W archiwum jest pe³no podobnych w±tków i > nigdy nie ma faktów. > > Bo nie szuka³e¶. To chyba nie wymaga komentarza. Je¶li chodzi o mnie to EOT. A. |