![]() |
gdzie w wawie najlepszy serwis automatow?
Witam,
Szukam najlepszego (dobrego) serwisu automatycznych skrzyni biegow, zaden ASO Nissan/Hyundai tego nie serwisuje, mozeciec cos dobrego polecic? Pozdr |
Re: gdzie w wawie najlepszy serwis automatow?
> Szukam najlepszego (dobrego) serwisu automatycznych skrzyni biegow, zaden > ASO Nissan/Hyundai tego nie serwisuje, mozeciec cos dobrego polecic? > > Pozdr Na pewno omijaj SAMKO. R |
> > Na pewno omijaj SAMKO. > To na Obozowej/Spokojnej ? Przegladali moja skrzynke przed zakupem (ludzik wsiadl, przejechal sie o powiedzial, ze ok), i do dzis nie mam ze skrzynia najmniejszych problemow. Ale to moje jedyne z nimi kontakty, wiec nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam, tylko chce uscislic, czy myslimy o tym samym :) pozdrawiam pluton |
> Przegladali moja skrzynke przed zakupem
> (ludzik wsiadl, przejechal sie o powiedzial, ze ok), > i do dzis nie mam ze skrzynia najmniejszych problemow. rotfl tygodnia !!! |
Spieprzyli mi automat w Nadarzynie nara¿aj±c na kilka tysiêcy z³ wyrzuconych w b³oto kosztów po których (w³a¶ciciel akurat by³ w szpitalu i nie doglada³ osobi¶cie) skrzynia siê dos³ownie rozlecia³a w srodku (mam zdjêcia), i w koñcu raz a dobrze naprawili w Samko (no kosztowa³o), miodzio a nie skrzynia.
JaC ----- > Przegladali moja skrzynke przed zakupem i do dzis nie mam ze skrzynia najmniejszych problemow. > Ale to moje jedyne z nimi kontakty, wiec nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam, tylko chce uscislic, czy myslimy o tym samym |
> To na Obozowej/Spokojnej ?
> Przegladali moja skrzynke przed zakupem > (ludzik wsiadl, przejechal sie o powiedzial, ze ok), > i do dzis nie mam ze skrzynia najmniejszych problemow. Wow!! prawdziwa fachoora! A Tobie gratuluje odwagi kupowania automatu po takiej ocenie :D. R |
> Wow!! prawdziwa fachoora! Bo to byl Chuck Norris ;-) p. |
On 25 Mar, 12:25, Niepoprawny <> wrote:
> Szukam najlepszego (dobrego) serwisu automatycznych skrzyni biegow, > zaden ASO Nissan/Hyundai tego nie serwisuje, mozeciec cos dobrego polecic? W Jankach, na wysoko¶ci IKEA po drugiej stronie Krakowskiej. Serwis wygl±da trochê jak dziupla, ale znaj± siê naprawdê dobrze na automatach. Pozdr., Artur |
Uzytkownik "Robson" <> napisal w wiadomosci news:gqd7bl$udt$... >> To na Obozowej/Spokojnej ? >> Przegladali moja skrzynke przed zakupem >> (ludzik wsiadl, przejechal sie o powiedzial, ze ok), >> i do dzis nie mam ze skrzynia najmniejszych problemow. > > Wow!! prawdziwa fachoora! A Tobie gratuluje odwagi kupowania automatu po > takiej ocenie :D. > A z drugiej strony, to co jeszcze oprócz podlaczenia sterownika do komputera i sprawdzenia czystosci oleju mozna robic. IMO jedyny sposób to przejechanie sie samochodem. Jesli masz wiedze, jak skrzynia powinna dzialac a jak nie powinna, to wiekszosc usterek wykryjesz wlasnie w taki sposób. Mnie przy zakupie samochodu spec z Toyoty Chodzen powiedzial, ze skrzynia jest sprawna bo olej nie jest matowy i nie smierdzi. Pewnie mial racje, ale ja bym wolal, zeby jeszcze wsiadl do samochodu - z drugiej strony moze lepiej nie - bo móglby popsuc. Gdybym chcial na tej podstawie oceniac jego wiedze - to mial racje - przez 5 lat nic sie ze skrzynia nie dzialo. Ale te skrzynki jezdza po kilkaset tys km, wiec po 100 tys raczej mala szansa na uszkodzenie. -- vpw |
> A Tobie gratuluje odwagi kupowania automatu po takiej ocenie :D. Tez bylem lekko zdziwiony takim podejsciem, ale w zasadzie bylem i bez tego na 100% pewien, ze wszyztko jest ok (bryka od rodziny). Naparlem sie na to badanie tak, dla formy. No i zrobilem juz 80 kkm, a mam nadzieje na jeszcze 200 kkm (razem 450) zanim bede sprzedawal :) pozdrawiam pluton |