![]() |
Re: [DC] wypadek - czy takie z³amanie nie jest dziwne
Artur Ma¶l±g wrote:
> elmer radi radisson pisze: >> Artur Ma¶l±g wrote: >> >>> Nawet je¶li tam jest 80, to nie podpada to pod 'droge szybkiego ruchu'. >> >> Ok, czyli to oznacza ze zapewne znasz w takim razie oficjalna definicje >> tego okreslenia. Moglbys podac? > > Nie z³apiesz mnie na to - za stary jestem na takie numery :) > >>> No jest - i co z tego? Do ile wypadków dosz³o w tym miejscu? >> >> Wiemy, ze napewno jeden, dzis i z ofiara smiertelna. > > Jasne - tymczasem ja korzystam z tej trasy od 1974 roku (to 35 lat) > i jako¶ sobie nie przypominam wypadku (w tym ¶miertelnego) w tym > miejscu. Je¼dzisz, rozumiem, tamtêdy bez przerwy od 35lat (no tak co godzina). Ciekawe, zatem, czemu nie wiesz jakie tam jest ograniczenie... BTW. Owszym bardzo du¿o jest przypadków zjechania na pas zielenie. P³otek na odcinku od Saskiej do Przyczó³ka Grochowskiego naprawiany jest niemal co miesi±c. [...] > Bredzisz :( A co powiedziec o kolesiu, który je¼dzi tam od 35 lat tak czêsto, ¿e o wszystkich wyoadkach wie, ale nie wie jakie tam jest ograniczenie... \SK -- "Never underestimate the power of human stupidity" -- L. Lang -- -- (some photos from my travels) |