![]() |
[SPAM] Sprzedam Hunda CB 750 Seven Fifty '00
U nas we wsi ludzie gadajom, ze raz na miesiac mozna, wiec...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Reszta w opisie aukcji. Zdrowko -- Hunda CB 750 SF '00 dobry rocznik, KLOSZ '75 - tez niezly rocznik.... "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - by KLOSZ "To co widzisz to też jest patologia, tylko troche inna niż Twoja..." - tez by KLOSZ |
Re: [SPAM] Sprzedam Hunda CB 750 Seven Fifty '00
On 2009-09-13 21:32:59 +0200, KLOSZ <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> said:
> U nas we wsi ludzie gadajom, ze raz na miesiac mozna, wiec... > > [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] > > Reszta w opisie aukcji. To ta "nowa"? Juuuuuż? I co dalej? -- Pozdrawiam Sebastian Hunda Sewen Ffy <- sie sprzeda und Czarny Ciongnik El-Ce-Cztery Kawa GT550 na wydaniu nieustajaco |
de Fresz pisze:
> On 2009-09-13 21:32:59 +0200, KLOSZ <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> said: > >> U nas we wsi ludzie gadajom, ze raz na miesiac mozna, wiec... >> >> [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] >> >> Reszta w opisie aukcji. > > To ta "nowa"? Juuuuuż? I co dalej? > > Aaaaa jednemu znanemu tutaj cos zabiore... Jak juz zabiore zgodnie z planem to sie pochwale, bo nie lubie najpierw opowiadac, a pozniej robic. Zdrowko. -- Hunda CB 750 SF '00 dobry rocznik, KLOSZ '75 - tez niezly rocznik.... "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - by KLOSZ "To co widzisz to też jest patologia, tylko troche inna niż Twoja..." - tez by KLOSZ |
> Jak juz zabiore zgodnie z planem to sie pochwale, bo nie lubie
> najpierw opowiadac, a pozniej robic. Przecie już się pochwaliłeś w opisie aukcji ;) -- ETERSTAR Dawid Talarczyk |
morghul pisze:
>> Jak juz zabiore zgodnie z planem to sie pochwale, bo nie lubie >> najpierw opowiadac, a pozniej robic. > > Przecie już się pochwaliłeś w opisie aukcji ;) > Ale nie napisalem komu ja zabiore, a tym wlasnie sie nie chcialem chwalic przed czasem. Zdrowko KLOSZ - moturzysta bez motura... |
Nieaktualne - sprzedana.
|
KLOSZ wrote:
> [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Dzięki za info o tej kanapie i firmie [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] A motór piękny, nic dziwnego że szybko poszedł. -- fv Xbox gamertag: fastviper PL Moto: Suzuki GSX 650F Auto: Nissan Primera 2,0 |
KLOSZ pisze:
> Nieaktualne - sprzedana. Czyli jutro po FJR do D..a ? ;) -- Kuczu LOUD BLACK PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C 666 Edition [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
Kuczu pisze:
> KLOSZ pisze: >> Nieaktualne - sprzedana. > > Czyli jutro po FJR do D..a ? ;) > O! Agent sie znalazl..... No dobra, to nie bylo trudne...., prawda? ;) -- Hunda CB 750 SF '00 to byl dobry rocznik, KLOSZ '75 - tez niezly rocznik.... "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - by KLOSZ "To co widzisz to też jest patologia, tylko troche inna niż Twoja..." - tez by KLOSZ |
KLOSZ pisze:
>> Czyli jutro po FJR do D..a ? ;) >> > > O! Agent sie znalazl..... > No dobra, to nie bylo trudne...., prawda? ;) > Jeszcze Doktorski swoja FJR chce sprzedac.... :) Norbi BLACK XX'03 |
Czasy w strefie GMT. Teraz jest 21:40. |
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.