![]() |
[Trójmiasto]Znowu Blokada A1?
Witam
Kiedy? -- Pozdr "rzep" |
Re: [Trójmiasto]Znowu Blokada A1?
On Sat, 29 Aug 2009 10:27:00 +0200, "Rzep" <> wrote:
>Witam > >Kiedy? Apropo - dzisiaj jecha³em A2, doje¿d¿am do bramek w Go³uskach, a tam znak, ¿e motocykle s± obs³ugiwane tylko w jednej, skrajnej kasie i mog± do niej dojechac tylko jednym pasem a na pozosta³ych jest dla nich zakaz ruchu. I to nie jaki¶ tymczasowy znak-samoróbka, tylko normalna tablica, zaraz obok tablicy, ¿e droga rozdziela siê na 6 pasów do poszczególnych bramek. Wychodzi, ¿e poradzili sobie z buntownikami bez myd³a :D Usmia³em siê bardzo :)) -- Darz bór, Eskimos FJ1200 Daelim NS125 - faster, harder, scooter!!! Poznañ |
U¿ytkownik "Eskimos" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... > Wychodzi, ¿e poradzili sobie z buntownikami bez myd³a :D Usmia³em siê > bardzo :)) Ze sie tak wyraze, jest sie z czego smiac?? Nie dosc, ze jest ich malo to sa najdrozsze(?) w Europie i tylko przez matolectwo ustawodawcy musimy bulic jak osobowki. :| IMO to raczej powod do zgrzytania zebami. -- Bartek Szukam zx-9 Ave1,8 EL |
Re: Znowu Blokada A1?
On 30 Sie, 00:13, Eskimos <> wrote:
> Wychodzi, ¿e poradzili sobie z buntownikami bez myd³a :D Usmia³em siê > bardzo :)) znaczy sie na nastepna akcje trzeba sie przebrac za puszkarzy o ile bedzie nastepna akcja:/ scibor czarna perla CBF500 |
On 30 Sie, 00:13, Eskimos <> wrote:
> On Sat, 29 Aug 2009 10:27:00 +0200, "Rzep" <> wrote: > >Witam > > >Kiedy? > > Apropo - dzisiaj jecha³em A2, doje¿d¿am do bramek w Go³uskach, a tam > znak, ¿e motocykle s± obs³ugiwane tylko w jednej, skrajnej kasie i > mog± do niej dojechac tylko jednym pasem a na pozosta³ych jest dla > nich zakaz ruchu. I to nie jaki¶ tymczasowy znak-samoróbka, tylko > normalna tablica, zaraz obok tablicy, ¿e droga rozdziela siê na 6 > pasów do poszczególnych bramek. > > Wychodzi, ¿e poradzili sobie z buntownikami bez myd³a :D Usmia³em siê > bardzo :)) > > -- > Darz bór, > Eskimos > FJ1200 > Daelim NS125 - faster, harder, scooter!!! > Poznañ Po prostu czysto poznañskie/wielkopolskie podej¶cie do tematu:)) |
siinski pisze:
> > Po prostu czysto poznañskie/wielkopolskie podej¶cie do tematu:)) Jak siê motocykli¶ci przesi±d± na samochody, to wprowadz± bramkê dla tych z drobnymi :) -- pozdrawiam Piotr XLR250&bmw_f650_dakar |
U¿ytkownik "Eskimos" <> napisa³ > > Wychodzi, ¿e poradzili sobie z buntownikami bez myd³a :D Usmia³em siê > bardzo :)) > > Nie sadze aby byl paragraf na karanie tych co ustawili sie na "niewlasciwym pasie". Niemniej akcje niewiela dadza. U nas jest zbyt malo motocykli. Pozdr -- Hinek |
"BartekGSXF" <> wrote:
>IMO to raczej powod do zgrzytania zebami. I to jest jakas koncepcja. Jakby tak wszyscy zaczeli naraz zgrzytac... to moze efekt by byl. Taki sam. -- Pozdrowionka Jacot M10 |
On Sun, 30 Aug 2009 01:28:51 -0700 (PDT), siinski
<> wrote: >Po prostu czysto poznañskie/wielkopolskie podej¶cie do tematu:)) Po prostu mój czas oszczedzony dziêki wybraniu autostrady i komfort przejazdu (nie mówiê tu o sytuacjach kiedy jest remont, wy³±czony jeden pas, roboty drogowe itp.) jest wart znacznie wiecej ni¿ op³ata za przejazd. Jak ju¿ pisa³em wcze¶niej - autostrada jest nudna, ale u³atwia podró¿ i skraca jej czas. Je¿eli siê nie spieszê, nie jestem zmêczony i nie mam do przejechania tego dnia setek kilometrów, tylko chcê sobie po prostu poje¼dzic, to wybieram zwyk³e drogi. Ale je¿eli mam plan napiêty, to 11z³ jest jednym z moich mniejszych problemów tego dnia. Masz czas i ochotê, to siê baw w protesty. Ja nie mam ani jednego, ani drugiego. -- Darz bór, Eskimos FJ1200 Daelim NS125 - faster, harder, scooter!!! Poznañ |
Jacot wrote:
>> IMO to raczej powod do zgrzytania zebami. > I to jest jakas koncepcja. > Jakby tak wszyscy zaczeli naraz zgrzytac... to moze efekt by byl. > Taki sam. Zdarte szkliwo. -- Diobeu NT650V Deauville '98 GT: Diobeu PL |