![]() |
www yamahy
zaskakuj±ce ? KJ |
Re: www yamahy
KJ Siła Słów napisał(a):
> zaskakujące ? no: „Kobieta†Kobieta, żebro Adama – kość niezgody! Wyższość racji nad intelektem. -- Kamil Nowak 'Amil' _motory_ pijadzio i susuki Krakuf |
KJ Si³a S³ów <> wrote:
> > >zaskakuj±ce ? takze tam nie ma serwisowki do mojego suba. -- Pozdrowionka Jacot M10 |
na domene zabrak³o (1,99 netto)
-- sanczes ------Sopot gsxf 600 -wydana rf600 - wydana cz 350 '83 - w reanimacji |
sanczeski pisze:
> na domene zabrak³o (1,99 netto) Tia ... a spróbuj napisac do tego kola i zapytac za ile odst±pi. -- Pozdrawiam - Maciek, ely50/srx250/600rr/vfr800. FAQ: |
sanczeski wrote:
> na domene zabrakło (1,99 netto) Chyba żartujesz, że domena .pl kosztuje 2zł. Oczywiście masz rację, że poskąpili kasy, ale to nie było dwa złote. -- fv Xbox gamertag: fastviper PL Moto: Suzuki GSX 650F Auto: Nissan Primera 2,0 |
Użytkownik "fv" napisał w wiadomości
news:h3446h$5sh$... > sanczeski wrote: >> na domene zabrakło (1,99 netto) > > Chyba żartujesz, że domena .pl kosztuje 2zł. Oczywiście masz rację, > że poskąpili kasy, ale to nie > było dwa złote. > Nie jest ślepy ten, który nie widzi. Ślepy jest ten co z niego szydzi! Nie wiem, nie wiem, ale pan Yamaha to chyba pod Częstochową mieszka, wnosząc po niektórych rymach. I też mi to wygląda na cybersquatting. -- Jasio vx etz Jesli wyszlo Ci raz, sprobuj raz jeszcze. FAQ: |
U¿ytkownik "KJ Si³a S³ów" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:h32db2$lfd$.neostrada.pl... > > > zaskakuj±ce ? > > KJ Nie... widzia³e¶ szko³ê suzuki? -- pzdr smoq |