![]() |
Lu¼ne opinie o samochodach....
Przy grilu ze znajomymi weszli¶my na ¶liskie temat i us³ysza³em - w
przyp³ywie szczero¶ci - takie o oto rzeczy: - od w³a¶ciciela rocznego BMW X5 - "szczerze? nigdy wiêcej nie kupiê, niby BMW niby X5 a po roku je¿d¿enia my¶lê tylko jak szybko to auto sprzedaæ." - od w³a¶ciciela 2 letniego Pasata - "my¶la³em, ¿e królow± sewisu jest Laguna, myli³em siê, Pasat psuje siê cze¶ciej". (i tu d³uga lista usterek, ja my¶la³em, ¿e ja z pasatem mia³em pecha, ale teraz zaczynam my¶leæ, ¿e to standard. - od w³a¶cicila 2 letniej RAV4 - "toyota, to takie bezawaryjne auto, bo ludzie nie jed¿± do serwisu. Ja tez przesta³em. Najpierw cos mi skrzypia³o w kierownicy, wymienili mi czê¶ci za 3 tys. z³ i nic siê nie zmieni³o, pojecha³em do drugiego serwisu, wymieli co¶ znówu i zaczê³o zgrzytaæ. Od tatej pory jed¿ê tylko do seriswu na wymianê oleju, a do póki siê nie urwie to nie chcê mieæ z nimi nic wspólnego" - od w³a¶ciciela 3 letniej Octavi - "wiecie dlaczego w³a¶ciciele skody nie rozmawiaja ze sob±? bo spotykaj± siê tak czêsto w serwisie, ¿e pó¼niej ju¿ nie maj± o czym ze soba rozmawiaæ" - od w³a¶ciciela 4 letniej Toyoty Avensis - "by³em szczê¶liwy do póki siê nic nie psu³o, ale rado¶æ nie trwa³a wiecznie, a teraz od serwisu do serwisu" - od w³a¶ciciela rocznej Sonaty - "i tu mi³a niespodzianka, po wszystkich super markowych niemieckich cudach, to auto siê po prostu nie psuje" (go¶æ mia³ wcze¶niej dwa paski, Octavie i o ile kojarzê Omegê) -- Tomasz Motyliñski "Linux jest dla leniwych, raz zainstalowany dzia³a wiecznie" .... i do tego jaki ³adny :) http://satfilm.pl/~motto77/mydesktop.jpg - Polskie Forum U¿ytkowników Debiana |
Re: Lu¼ne opinie o samochodach....
> Przy grilu ze znajomymi weszli¶my na ¶liskie temat i us³ysza³em - w
> przyp³ywie szczero¶ci - takie o oto rzeczy: > > - od w³a¶ciciela rocznego BMW X5 - "szczerze? nigdy wiêcej nie kupiê, niby > BMW niby X5 a po roku je¿d¿enia my¶lê tylko jak szybko to auto sprzedaæ." > ...... > - od w³a¶ciciela rocznej Sonaty - "i tu mi³a niespodzianka, po wszystkich > super markowych niemieckich cudach, to auto siê po prostu nie psuje" (go¶æ > mia³ wcze¶niej dwa paski, Octavie i o ile kojarzê Omegê) teraz tylko czekaæ a¿ Hyundai, Subaru i Lexus zaczn± oszczêdzaæ [chocia¿ chyba Subaru ju¿ zaczê³o?] i odpadnie problem wyboru auta pod k±tem awaryjno¶ci, pozostanie tylko kwestia wygl±du i ilo¶ci schowków, brat |
> - od w³a¶ciciela rocznej Sonaty - "i tu mi³a niespodzianka, po wszystkich
> super markowych niemieckich cudach, to auto siê po prostu nie psuje" Nie ma kombi :) AF |
Dnia 2008-07-15 12:22, *Tomasz Motyliñski* napisa³, a mnie co¶
podkusi³o, ¿eby odpisaæ: > Przy grilu ze znajomymi weszli¶my na ¶liskie temat i us³ysza³em - w > przyp³ywie szczero¶ci - takie o oto rzeczy: .... A o Cee'd co¶ tam by³o ;) Pozdrawiam - Mirek -- Mirek Ptak - Vectra C '07 kombi 1.9 CDTI, PMS & PRRC edition President Herbert *old* on board :) kolczan( a t )dronet(kropek) p l PMS+ PJ++ S* p+ M++ W++ P+:+ X++ L+ B++ M- Z++ T- W CB++ |
On Tue, 15 Jul 2008 12:22:16 +0200, Tomasz Motyliñski <>
wrote: >Przy grilu ze znajomymi weszli¶my na ¶liskie temat i us³ysza³em - w >przyp³ywie szczero¶ci - takie o oto rzeczy: Przezornie nie zaprosi³e¶ nikogo, kto ma Kia? -- ___________ (R) /_ _______ Adam 'Trzypion' P³aszczyca (+48 502) 122 688 ___/ /_ ___ ul. na Szaniec 23/70 31-560 Kraków (012) 378 31 98 _______/ /_ ___________/ PMS*PJ+S+++P++M+++W--P++X+++L+++B+M+++Z++T-WCB++ |
>> Przy grilu ze znajomymi weszli¶my na ¶liskie temat i us³ysza³em - w >> przyp³ywie szczero¶ci - takie o oto rzeczy: > ... > > A o Cee'd co¶ tam by³o ;) A Hyundai i Kia to nie to samo? :) -- PozdrawiAM! |
Tomasz Motyliñski pisze:
> - od w³a¶ciciela rocznej Sonaty - "i tu mi³a niespodzianka, po wszystkich > super markowych niemieckich cudach, to auto siê po prostu nie psuje" (go¶æ > mia³ wcze¶niej dwa paski, Octavie i o ile kojarzê Omegê) chyba ciê zmartwiê ale znam dwóch w³a¶cicieli Sonat którzy niesamowcie kln± na swoje auta i ¿yciu by ¿adnego hyunadia i Kia ju¿ nawet nie tkneli choæby za darmo mieli dostaæ... ile ludzi tyle opinii... |
U¿ytkownik "Luky" < > tkneli choæby za darmo mieli dostaæ... ile ludzi tyle opinii... a nawet (co najmniej) jedna wiecej:-) -- ania |
> Przy grilu ze znajomymi weszli¶my na ¶liskie temat i us³ysza³em - w
> przyp³ywie szczero¶ci - takie o oto rzeczy: <ucinamy bzdury> A ja nie wierzê w ani jedno s³owo, jakie napisa³e¶. Jeste¶ fantast± i zapewne wiêkszo¶æ opinii wyssa³e¶ z kciuka lub gruszki swojego nowiutkiego CB. Zejd¼ ch³opie wreszcie na ziemiê, bo nied³ugo bêdziesz przedmiotem niewybrednych ¿artów a'la jasiu ¶mietana. Prowokujesz flejma - nudzi ci siê w pracy? -- Pozdrawiam, Piotr - Co jest gorsze od znalezienia robaka w w³a¶nie ugryzionym jab³ku? - Znalezienie po³owy robaka... |
> Zejd¼ ch³opie wreszcie na ziemiê, bo nied³ugo bêdziesz przedmiotem
> niewybrednych ¿artów a'la jasiu ¶mietana. > Prowokujesz flejma - nudzi ci siê w pracy? > zostaw go, ja jestem prawie pewien ¿e to dziecko tak 11-13 lat - patrz jakim jêzykiem operuje, ma wakacje po prostu a na podwórku nie chc± z nim w pi³kê graæ S. |