![]() |
Prosba o porade,
Witam,
Jestem tu new. Dopadla mnie ta choroba zwana jazda na dwoch kolkach i chcialbym zrobic prawko na motor. Oczywiscie wzgledy warszawskich korkow tez tu zawazyly o mojeje decyzji gdyz musze czesto dosc daleko dojezdzac z Zacisza (dokladnie na Bemowo). Czy moze mi ktos polecic jakis osrodek w Warszawie, a jeszcze by bylo super gdyby to bylo Brodno lub Targowek? Gdzies gdzie mozna to zrobic w miare szybkim tempie? pzdr, PIT |
Re: Prosba o porade,
Piotr Florczuk napisa³:
> Czy moze mi ktos polecic jakis osrodek w Warszawie, To bardzo dobra szko³a. > a jeszcze by bylo super gdyby to bylo Brodno lub Targowek? A to juz nie, ale Bemowo wiêc blisko roboty :-) > Gdzies gdzie mozna to zrobic w miare szybkim tempie? To ju¿ zale¿y od Ciebie. -- millo Cz³owiek ma tylko jedn± broñ do walki ze swoimi pomy³kami - w³asny rozum |
millo pisze:
> Piotr Florczuk napisa³: > >> Czy moze mi ktos polecic jakis osrodek w Warszawie, > To bardzo dobra szko³a. >> a jeszcze by bylo super gdyby to bylo Brodno lub Targowek? > A to juz nie, ale Bemowo wiêc blisko roboty :-) >> Gdzies gdzie mozna to zrobic w miare szybkim tempie? > To ju¿ zale¿y od Ciebie. > Dzieki, wyglada to calkiem niezle. PIT |
On 2009-06-12 22:03:16 +0200, millo <> said:
>> Czy moze mi ktos polecic jakis osrodek w Warszawie, > To bardzo dobra szko³a. Lub: Ale w obu przypadkach szanse na zakoñczenie kursu w tym roku mog± byæ ma³e. -- Pozdrawiam Sebastian Hunda Sewen Ffy und Czarny Ciongnik El-Ce-Cztery Kawa GT550 na wydaniu nieustajaco |