![]() |
Aukcja charytatywna dla Darka ("Motocykli¶ci-Dzieciom z Lasek")
Siema,
jak w temacie a dok³adniej mówi±c... Pozwoli³em sobie poci±gn±æ dalej temat zbiórki na tr±bkê i w uzgodnieniu z Wojtkiem zrobi³em aukcjê charytatywn±, mam nadziejê, ¿e odzew bêdzie godny motocyklistów... ;) -- Pozdr! falco Stefanek 1303 '72 1.6 AD+AT Popiel 1200 '70 1.2 6V SenNa... Jawa 356 '58 175 |
Re: Aukcja charytatywna dla Darka ("Motocykli¶ci-Dzieciom z Lasek")
proszê... minê³o kilka godzin i ju¿ mamy wyrobione 100% normy, tak
3maæ!!! ;) My¶lê, ¿e wielu z Was ma rzeczy, które chcia³oby sprzedaæ a inni chcieliby kupiæ... ;) Oczywi¶cie mog± byæ zwi±zane z motocyklami, ale nie tylko... ;) Wa¿ne, by uzbieraæ grosik do grosika, bo w kupie si³a Panowie i Panie * Niedawno rzuci³em podobny temat w¶ród GarBusiarzy, gdy zbierali¶my pieni±¿ki dla chorej córeczki naszego Kolegi i powiem szczerze, ¿e akcja rozros³a siê niebotycznie a ¿e motocyklistów jest wiêcej, to... ;) Zamiast wrzucaæ grosz do przys³owiowej puszki, mo¿emy kupiæ co by¶my chcieli a jednocze¶nie pomóc dzieciakowi, chyba warto co...? ;) * Kolejno¶æ dowolna ;) -- Pozdr! falco Stefanek 1303 '72 1.6 AD+AT Popiel 1200 '70 1.2 6V SenNa... Jawa 356 '58 175 |
Wkrótce koniec aukcji, wiêc doda³em co¶ extra od siebie... ;)
Liczê na odzew... ;) -- Pozdr! falco Stefanek 1303 '72 1.6 AD+AT Popiel 1200 '70 1.2 6V SenNa... Jawa 356 '58 175 |
Dzisiaj mia³em bardzo mi³± okazjê, by poznaæ na ¿ywca Cienia, wrêczaj±c
osobi¶cie wylicytowane serduszko. ;) Cieñ wygra³ licytacjê, co wiêcej zaoferowa³ siê na przysz³o¶æ, mam nadziejê, ¿e reszta z nas te¿ siê w³±czy do kolejnych akcji... P.S. Wojtek, je¶li czytasz Precla, to daj proszê znaæ jak wysz³o z zakupem tr±bki. Dziêkujê jeszcze raz za udzia³ w mojej aukcji charytatywnej!!! -- Pozdr! falco Stefanek 1303 '72 1.6 AD+AT Popiel 1200 '70 1.2 6V SenNa... Jawa 356 '58 175 |