![]() |
SPAM - Poszukujê/Kupiê SUZUKI dl650 V STROM
Witam Szanownych.
Poszukujê - jak w temacie - rocznik 2007/8 w rozs±dnej cenie. bo na stan liczê idealny ;). Faktura VAT konieczna. Gdyby kto¶ s³ysza³ - bêdê zobowi±zany. Czym bli¿ej krakowa - tym lepiej :) z góry dziêkujê MarcinM |
Re: SPAM - Poszukujê/Kupiê SUZUKI dl650 V STROM
On 24 Mar, 22:10, "MarcinM" <> wrote:
> Witam Szanownych. > Poszukujê - jak w temacie - rocznik 2007/8 w rozs±dnej cenie. bo na stan > liczê idealny ;). > Faktura VAT konieczna. > Gdyby kto¶ s³ysza³ - bêdê zobowi±zany. > Czym bli¿ej krakowa - tym lepiej :) > z góry dziêkujê > MarcinM Mam rocznik 2004 (pierwsza rejestracja marzec 2005), bez ABS. Przebieg 37 tys. Kupiony w PolandPosition. Jestem pierwszym w³a¶cicielem. Serwis gwarancyjny w salonie, potem co 6 tys. u Micha³a Demczuka. Komplet dokumentów, fakturê VAT te¿ wystawiam. Dodatki: handbary Suzuki, centralka Motech, gmole Five Stars, Kufer Givi 45l z dodatkowym stopem, turystyczna szyba Givi, alarm z immobilizerem Legos i pneumatyczna tr±ba jerychoñska. Nigdy nie szlifowa³, w nic nie uderzy³ i nie spad³ z lawety :) Aczkolwiek zdarzy³o mi siê dwa razy upu¶ciæ go na stoj±co. Gmol by³ odginany (tak z 1,5 cm) i wymieniony kierunkowskaz. Cena - zaczynamy od 17 tys :) Je¶li jeste¶ zainteresowany to daj znaæ. (pawel.dondzillonagmailkropacom) -- Nikanor [DL650, DR350, Agility 125] |