![]() |
pompa lucas epic - warsztat w okolicach wroc³awia?
Czo³em,
Pad³a mi pompa wtryskowa w xantii. Niestety jest to lucas epic, którego ma³o kto robi. Znam dwa miejsca: Pietrzykowice (drogo) i Sobótka (maj± urlop do koñca lipca). Zna kto¶ inne warsztaty w okolicy godne polecenia? Dodam, ¿e ASO citroena mnie raczej nie interesuje. Pozdro Dominik xantia '96 2.1td |
Re: pompa lucas epic - warsztat w okolicach wroc³awia?
U¿ytkownik "dominik" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... Czo³em, Pad³a mi pompa wtryskowa w xantii. Niestety jest to lucas epic, którego ma³o kto robi. Znam dwa miejsca: Pietrzykowice (drogo) i Sobótka (maj± urlop do koñca lipca). Zna kto¶ inne warsztaty w okolicy godne polecenia? Dodam, ¿e ASO citroena mnie raczej nie interesuje. Co prawda nie znam warsztatu ale tez mi kiedys pad³a pompa Lucas w trasie. Zaprawi³ mi j± pierwszy mechanik po drodze jakiej¶ wsi przed Zakopanem tzn rozebra³ wymieni³ ³o¿yska (zwyk³e kulkowe) i pompa dalej jeszcze d³ugo chodzi³a. Tak¿e albo to by³ dobry mechanik albo naprawa jest dosyæ ³atwa. No i przed napraw± auto ju¿ ledwo jecha³o, z ³o¿ysk ma³o co zosta³o |
Re: pompa lucas epic - warsztat w okolicach wroc³awia?
On 10 Lip, 10:39, dominik <> wrote:
> Pad³a mi pompa wtryskowa w xantii. Niestety jest to lucas epic, > którego ma³o kto robi. Znam dwa miejsca: Pietrzykowice (drogo) i > Sobótka (maj± urlop do koñca lipca). > Zna kto¶ inne warsztaty w okolicy godne polecenia? Dodam, ¿e ASO > citroena mnie raczej nie interesuje. Skontaktuj sie Jak nie naprawi, to na pewno doradzi. -- MHM |