![]() |
Lublin - oko potrzebne
na zdjeciu wielkie g.... widac, moze ktos mialby chwile czasu zeby
podleciec, obejrzec i zdac relacje-oczywiscie mozliwy zwrot kosztow lub inna forma rewanzu (bez uciech cielesnych :D) Moto z linki pozdr -- Krzysiek Ciesielski K.M.C. |
Re: Lublin - oko potrzebne
Dnia 27.02.2009 K.M.C. <> napisa³/a:
> na zdjeciu wielkie g.... widac, moze ktos mialby chwile czasu zeby > podleciec, obejrzec i zdac relacje-oczywiscie mozliwy zwrot kosztow lub > inna forma rewanzu (bez uciech cielesnych :D) > Moto z linki > > pozdr Nie widzia³em tego motura, ale jak rok temu szuka³em to te¿ by³ wystawiony Nawet foty te same. IMO o czym¶ to ¶wiadczy. -- Ja mam nadziejê, ¿e z jednym bêdê konsekwentny. Nie zmieniê samochodu na inn± markê jak Mercedes. Nienawidzê BMW. marcin miller (boys) 2007.08.27 (wysokie obcasy) :::::::::::::::: ::::::::::::::::::: |
Ostrow wlk - oko potrzebne
Piotrek Roczniak pisze:
> > > Nie widzia³em tego motura, ale jak rok temu szuka³em to te¿ by³ wystawiony > Nawet foty te same. IMO o czym¶ to ¶wiadczy. > slusznie, wiec moze w ostrowie wlkp? tam moze jakies zyczliwe oko sie znajdzie -- Krzysiek Ciesielski K.M.C. |
Re: Ostrow wlk - oko potrzebne
K.M.C. pisze:
> slusznie, wiec moze > Po co Ci to ? Malo masz stresow zeby jeszcze sie panewka stresowac ? :) GSX1100F nie lepszy bedzie ? -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Re: Lublin - oko potrzebne
K.M.C. pisze:
> na zdjeciu wielkie g.... widac, moze ktos mialby chwile czasu zeby > podleciec, obejrzec i zdac relacje-oczywiscie mozliwy zwrot kosztow lub > inna forma rewanzu (bez uciech cielesnych :D) > Moto z linki > > pozdr Pisz do Wafla z Lublina, udzielal sie na grupie kiedys. Napisze do nigo zaraz zeby tu zajarzal. Sam jezdzi od zawsze GTR to moze i tego zna. Pozdrawiam. -- Qlfon, Kraków |
Kuczu pisze:
> K.M.C. pisze: > > > Po co Ci to ? Malo masz stresow zeby jeszcze sie panewka stresowac ? :) > GSX1100F nie lepszy bedzie ? > az nadto ich mam :-) ale ja slyszalem tylko o zaworach i prowadnicach, panewki tez? Shit, moje i olejak fkatycznie, tylko ten lancuch ech. -- Krzysiek Ciesielski K.M.C. |
K.M.C. napisa³(a):
> Kuczu pisze: >> K.M.C. pisze: >> >> Po co Ci to ? Malo masz stresow zeby jeszcze sie panewka stresowac ? >> :) GSX1100F nie lepszy bedzie ? >> > az nadto ich mam :-) ale ja slyszalem tylko o zaworach i prowadnicach, > panewki tez? Shit, moje i olejak fkatycznie, tylko ten lancuch ech. > No to GSX1100G - tez ciekawy czoper i to z kardanem :) -- pozdrrrrowienia i... do zobaczenia na szlaku :) zbigi [@:zbiegusek na wirtualnej polsce w domenie pl] Bestyja, Sikorka, Jasiek w worku, Dudek na strychu i inne ;) Nowy Janów - jeszcze blizej najwiekszej dziury w Europie ;) |
> siem podczepie
> a FJR1300 jak? ups --> nie tutaj sorry zakrecony piontkiem |
zbigi pisze:
> K > No to GSX1100G - tez ciekawy czoper i to z kardanem :) > ble, brzydkie IMO i wiekszosc bez plastikow wystepuje :D -- Krzysiek Ciesielski K.M.C. |
K.M.C. pisze:
> az nadto ich mam :-) ale ja slyszalem tylko o zaworach i prowadnicach, > panewki tez? A jakze :) 1000RX, ZL1000 i wlasnie GTR1000 to jeden i ten sam silnik. Potem, w ZZR1100/GPZ1100 powiekszyli tylko pojemnosc ale problem panewki pozostal. -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Kuczu pisze:
> > A jakze :) 1000RX, ZL1000 i wlasnie GTR1000 to jeden i ten sam silnik. > Potem, w ZZR1100/GPZ1100 powiekszyli tylko pojemnosc ale problem panewki > pozostal. > dzieki, zabijaczu enztuzjazmu Ty :P -- Krzysiek Ciesielski K.M.C. |