![]() |
FLAME TIRES
witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. s±
narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. nie wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co zmienic na stronce i jak nabyc nowych klubowiczy tu jest link. szeroko¶ci -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Re: FLAME TIRES
> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. s±
> narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. nie > wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co zmienic na > stronce i jak nabyc nowych klubowiczy tu jest > link. szeroko¶ci Witaj. Mi brakuje lokalizacji klubu oraz opisow roznych moto. Nie chodzi mi o testy, ale np. doswiadczenia z maszyn jakich dosiadacie, czy dosiadaja klubowicze. Dodatkowo w regulanimie jest niescislosc, bo jest napisane, ze nie moga zapisac sie ludzie jezdzacy na skuterach i moto do 50ccm, a na koncu, ze to ludzie sa wazni, a nie to kto, na czym jezdzi. To na razie tyle :) Ogolnie popieram kazdy taki pomysl. Koczis R1 -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
Dnia 26-02-2009 o 18:51:21 Pawciox <>
napisa³(a): > witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. s± > narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. > nie wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co > zmienic na stronce i jak nabyc nowych klubowiczy > tu jest link. szeroko¶ci poczyta³em regulamin - robicie kó³ko wzajemnej adoracji? jeszcze nowych cz³onków nie macie a ju¿ sie sami cho³ubicie. najpierw praca, póxniej szacunek, nie odwrotnie. Pkty 6,7,9 sugeruj±, ¿e nie macie znacznie wiêcej ni¿ to wasze graniczne 14 lat. Poza tym... <wbijanie szpili mode on> nie chcia³bym za wami je¼dziæ, nuuuuda...<wbijanie szpili mode off> > -- > Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> > Hmm... -- Trr | B12 | X360 | PSP | GG: 52182 |
U¿ytkownik "Pawciox" napisa³:
> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. s± > narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. nie > wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co zmienic na > stronce i jak nabyc nowych klubowiczy tu jest > link. szeroko¶ci Po pierwsze - strona nie dzia³a. Google zbuforowa³ kopiê sprzed paru dni, co umo¿liwi³o mi obejrzenie witryny. Po drugie - umówmy siê, nie macie, ch³opcy, nic specjalnego do powiedzenia, wasz klub nie ma ¿adnego celu poza tym, ¿e chcecie byæ Prezesami. Strona jest prze³adowana grafik± i ro¿nymi animacjami, ale przede wszystkim nie oferuje ¿adnych tre¶ci poza odgrzewanym dowcipem i jak±¶ dziwaczn± piosenk± czy wierszykiem o motocyklach. Ponadto w dziale 'kontakt' nie ma nawet miasta (czy wsi) z której pochodzicie. Nie wiem, mo¿e macie nadziejê na klub o zasiêgu ogólnopolskim, ale zacznijcie mo¿e od najbli¿szej okolicy. Moim zdaniem - nie macie wiêkszych szans. Jak chcecie to zmieniæ, to okre¶lcie sk±d pochodzicie, zaproponujcie lokalnym motocyklistom (najlepiej rówie¶nikom) jakie¶ spotkanie, imprezê, ognisko czy co¶ w tym stylu i spróbujcie snuæ plany o wspólnym wypadzie w jakie¶ ciekawe miejsce. Zrezygnujcie te¿ z prezesowania i spróbujcie zaproponowaæ partnerskie (w sensie - równorzêdne) relacje wewn±trz waszego klubu. Tak czy siak - powodzenia. -- PZDR Wojciech G. K1200RSport, Wawa zone. |
On 26 Lut, 19:26, "Wojciech G." <> wrote:
> umówmy siê, nie macie, ch³opcy, nic specjalnego do powiedzenia, > Moim zdaniem - nie macie wiêkszych szans. > Zrezygnujcie no i dojebali im, zamiast zachêciæ. hyhyhy - gildor -- wiem, ¿e dopu¶ci³em siê manipulacji |
Elou!
Terror wrote: > Dnia 26-02-2009 o 18:51:21 Pawciox <> > napisa³(a): >> -- >> Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> >> > Hmm... Napiszze o tem cos wiency. Udajesz zdziwienie czy jak? Chyba dalem sie skolowac, zdziwilo mnie bowiem ze niby redachtur a sikacza nie propaguje za wszelka cene. Podwojna moralnosc, wstyd przed kumplami czy ktos w ryja dawal i nie dal? Tak czy tak, Naczelny powinien napietnowac. -- Pozdrawiam, Artu / Kef STare dobre gacie 955 & Fun Factory XT660X A moze by tak rajdy motocyklowe dla motocykli? |
"Pawciox" wrote...
> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. Witam Ja mam tylko pytanie do nazwy klubu... Co to znaczy "Flame Tires"? Mogê siê tylko domy¶laæ, ¿e chodzi o "P³omieñ opony", bo po angielsku jest to niepoprawnie i nie ma zupe³nie sensu. Je¿eli nie znacie obcego jêzyka, powinni¶cie ustaliæ polsk± nazwê lub zapytaæ siê kogo¶, kto bêdzie móg³ poradziæ. Tak wysz³a bzdura. Napisz co ma znaczyæ nazwa, a ja mogê napisaæ jak powinno to wygl±daæ po angielsku. Co do samej strony... regulamin ju¿ zosta³ oceniony przez innych. Dodam tylko, ¿e na stronie startowej jest ma³y b³±d. Poprawnie powinno byæ "skontaktuj" Pozdro -- James |
Jamesnapisal
> "Pawciox" wrote... >> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. > Witam > Ja mam tylko pytanie do nazwy klubu... Co to znaczy "Flame Tires"? Mogê siê > tylko domy¶laæ, ¿e chodzi o "P³omieñ opony", bo po angielsku jest to > niepoprawnie i nie ma zupe³nie sensu. Je¿eli nie znacie obcego jêzyka, > powinni¶cie ustaliæ polsk± nazwê lub zapytaæ siê kogo¶, kto bêdzie móg³ > poradziæ. Tak wysz³a bzdura. > Napisz co ma znaczyæ nazwa, a ja mogê napisaæ jak powinno to wygl±daæ po > angielsku. > Co do samej strony... regulamin ju¿ zosta³ oceniony przez innych. Dodam > tylko, ¿e na stronie startowej jest ma³y b³±d. Poprawnie powinno byæ > "skontaktuj" > Pozdro > -- > James co do nazwy to mialo byc P£OMIENNE OPONY fakt glupio wyszlo. a co do regulaminu. to wlasnie zostal wyslany mail do ADMINA tej stronki. fakt jesli nie mamu szacunku dla skuterow i tym podobnych maszyn. nie mamy szacunku do siebie. i dlatego pora wszystko pozmieniac. dzieki wogule za dopowiedzi. napisalismy to wszystko zle. dzieki i szeroko¶ci zycze -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Mi siê wydaje ¿e trochê siê z tym zak³adaniem klubu
po¶pieszyli¶cie, bo klub to ludzie i ich maszyny a w was ludzi brakuje, trochê od dupy strony siê zabrali¶cie do rzeczy. Nie mówiê ¿e inicjatywy zrzeszania siê ludzi o podobnych zainteresowaniach s± z³e, wrêcz przeciwnie ale u was takich ludzi nie widzê, mogli¶cie co najwy¿ej spó³kê za³o¿yæ, dwóch prezesów ju¿ macie ;). Troszkê to niepowa¿nie wygl±da, ju¿ nie mówi±c o tych b³êdach i zainteresowaniach typu bycie prezesami i bzykanie panienek (fakt, ¿e jeden z was bardziej wybredny bo tylko piêkne ale drugi zdaje siê ¿e jak leci ;)). Rozumiem, ¿e autorka regulaminu chcia³a napisaæ go dowcipnie ale wysz³o raczej ¶miesznie... Popracujcie jeszcze nad pomys³em, przemy¶lcie parê spraw a mo¿e faktycznie bêdzie z tego kiedy¶ Klub, powodzenia. -- ETERSTAR Dawid Talarczyk |
strona jest jeszcze w budowie i wszystko mo¿e sie jeszcze zmieniæ
regulamin potraktowalismy na luzie i z humorem dlatego takie rzeczy siê tam znalaz³y ale jest ju¿ nowa wersja(powazna) która równie¿ ulegnie zmienie zapewne bo uzgodnieniu ostatecznej formy dziekujemy za rady i ¿yczymy szeroko¶ci PS: ja to ten "prezes Adam":D -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
U¿ytkownik "Pawciox" <> napisa³ w wiadomo¶ci >s± narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. >nie wiemy co zmieniæ na stronce. chyba podej¶cie i regulamin bo punkt 1 i 10 potem 6 i 9 jak dla mnie siê mocno wykluczaj±. Poza tym mam wra¿enie ¿e wielcy pREZESI to kolesie co maj± jeszcze mleko pod nosem i sikaj± rumiankiem bo takie teksty wypisuj± ¿e dla mnie to poziom 8 latka. Jak czytam wasz± strone i podej¶cie do m³odszych na mniejszych pojemno¶ciach to mi siê kawa³ przypomina o ¯ydach, obozie i du¿ej ¶cianie do pokonania, a nagrod± jest stanie siê równym niemcowi. Z uwagi ¿e latam na 450 to nie pozdrawiam leszczy na 125 z klubu spalonej gumy rafa³ 450exc |
Jak dla mnie - baze jak±¶ wyj¶ciow± ju¿ macie. Grafika i kontent strony nie powalaja, ale nie to jest najwazniejsze. Regulamin sporo osob skrytykowalo, ale moim zdaniem napisany z jajem i lekkim przymruzeniem oka... z reszta kto czyta regulamin? :D Mieliscie pomyslu klubu - super, jakas strona i kontakt z niej jest - tez ok. Reszte to musicie na zywo dzialac. Bo albo skupicie sie na wirtualnym swiecie - zrobicie wypas stronke, mase zdjec, full artykulow i zbierzecie ekipe 500 motocykli ze swiata... albo macie jako taka oprawe sieciowa - a zycie pociagniecie w realu (i w tym kierunku radzilbym isc) - zrobicie jakies cykliczne spotkania, jakies fajne wypady, kilka szalonych nielegali, troche fajnych fotek, relacji ze spotów, wiekszych zlotow - i to bedziecie wrzucac na www to sami zobaczycie jak szybko ludzie sami do Was trafia z ulicy czy z sieci... a strona sama sie rozkreci...zobaczycie, ze nagle spotykacie sie w 3-4 maszyny, potem nagle sie zrobi 10, a potem ... jedyne co moge doradzic to rzeczywiscie nazwa (jak to ktos juz zauwazyl) - w tej wersji ni chu chuj nie podchodzi... no chyba, ze chcecie byc "P³omieñ, Opony" :)))) Albo flaming tires.... albo flame on tires... tireflames od bidy... albo po prostu P³omienne Opony, albo Ogniste Opony... z reszta nazwa, strona, kolory www to wszystko sa detale ktore mozna zmienic, szlifowac, modyfikowac... wazne co robi sie w zyciu i czy cos w realu jestescie w stanie ciekawego zapewnic... bo to jest glowny naped klubu... Pozdrawiam i zycze powodzenia Piotr |
"Pawciox" wrote...
> James napisal >> Co to znaczy "Flame Tires"? > > co do nazwy to mialo byc P£OMIENNE OPONY fakt glupio wyszlo. W takim razie nazwa powinna brzmieæ Flaming Tires. Flame = p³omieñ Okre¶laj±c opony, odpowied¼ na pytanie jakie brzmi flaming. Nazwa spox, teraz jak bêdzie poprawnie zapisana ;) -- pozdro James |
Pawciox pisze:
> witam wszystkich. <CIACH!> > nie wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co > zmienic na stronce i jak nabyc nowych klubowiczy <CIACH!> Drooogi Pawcioxie, poki co to wyglada to troche jak strona dwoch kolegow, ktorzy z braku innego zajecia postanowili mianowac sie nawzajem Prezesami, bo tak bedzie fajniej. Ja tam do grona "klubowiczy" nie dolacze poki co ;-). Ale o tym prezesowaniu juz Wam pisali poprzednicy. Spusccie troche z tonu z ta tytulomania i przestancie tak sie miotac z tymi "powaznymi" maszynami (bo te Romety i co tam jeszcze bylo, to zaraz Wam jakis nowy czlonek jezdzacy kilofazerem jakims wytknie i jak bedziecie Prezesi wygladali?), zmodyfikujcie regulamin i wymyslcie sobie jakas misje. Taaak, misja to takie modne slowo we wspolczesnym marketingu. Odpuszczajac sobie slowo "misja" sprobujcie sie okreslic (chocby gdzies w tresci regulaminu) czy chodzi Wam bardziej o wyglupy, fun, stunt, turystyke motocyklowa czy moze cos jeszcze innego. No i wrzuccie wreszcie informacje, gdzie ten klub.... Powodzenia, a jak przedsiewziecie sie rozwinie, to na jakis kongres MC wpadnijcie, zarejestrujecie sie oficjalnie i bedziecie "Spalona Guma MC" ;-). P.S. I jeszcze jedno, albo dwa.... na litosc wszystkiego co dla Was wazne. Nie sadzcie bledow ortow i innych bykow na stronie klubu. W dobie edytorow tekstu chyba mozna jakos zweryfikowac orty i sie nie wyglupiac na stronie glownej tymi "zkontaktowaniami". I tylko nie piszcie, ze obaj macie dysleksje, dysgrafie, dyskoteke, dysplazje, inne dys- i pod gorke do szkoly ;-). Poza tym, mnie osobiscie jeszcze przeszkadza okreslenie "motory", wolalbym "motocykle", ale o to juz kilka flejmow bylo na tej grupie, wiec nie bede rozwijal tematu. To kwestia osobistych preferencji. Zdrowko -- Hunda CB 750 SF '00 dobry rocznik, KLOSZ '75 - tez niezly rocznik.... "Jestem ZA, dopóki mi siê podoba" - by KLOSZ "To co widzisz to te¿ jest patologia, tylko troche inna ni¿ Twoja..." - tez by KLOSZ |
dziêkujemy za redy
napewno duzo nam pomoga prosimy o wiecej:) nad nazwa popracujemy równie¿:) -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Dodatkowo fajnie by bylo dac jakies logo klubu.
Koczis R1 -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
James pisze:
> "Pawciox" wrote... >>> Co to znaczy "Flame Tires"? >> co do nazwy to mialo byc P£OMIENNE OPONY fakt glupio wyszlo. > > W takim razie nazwa powinna brzmieæ Flaming Tires. bez sensu - p³omienne to mo¿e byæ uczucie, a nie opony p³on±ce je¶li ju¿ - burning, albo lepiej: blazing - czy jakos tak... -- lingwistycznie pozdr pj gsx1300r |
Pawciox pisze:
> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. s± > narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. > nie wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co > zmienic na stronce i jak nabyc nowych klubowiczy > tu jest link. szeroko¶ci ROTFL. Wyjebalem na plecy i dlugo nie wstane. Zenada na calej linii. Nastepni co to jezdza od miesiaca i juz zakladaja klub. Masakra jakas. To wina seriali w TV czy moda jakas ? Nawiasem mowiac ciekawe nadeszly czasy. Klub zaczyna sie od strony w internecie i nazwy. Prawde powiadaja ze byty internetowe zaczynaja wypierac te realne. -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Kuczu pisze:
> Nawiasem mowiac ciekawe nadeszly czasy. Klub zaczyna sie od strony w > internecie i nazwy. Prawde powiadaja ze byty internetowe zaczynaja > wypierac te realne. no dobra, a na Naszej Klasie kontojuz maj±? -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC diesel pozbawiony wad i przyspieszenia '91 Honda Prelude 2,0 EX |
"(pj)" wrote...
> James pisze: >> "Pawciox" wrote... >>>> Co to znaczy "Flame Tires"? >>> co do nazwy to mialo byc P£OMIENNE OPONY fakt glupio wyszlo. >> >> W takim razie nazwa powinna brzmieæ Flaming Tires. > > bez sensu - p³omienne to mo¿e byæ uczucie, a nie opony > > p³on±ce je¶li ju¿ - burning, albo lepiej: blazing - czy jakos tak... > hmm... troche zmieniasz sens w ten sposób burning - pal±ce blazing - jarz±ce Je¿eli nazwa ma byæ dos³ownym t³umaczeniem s³owa "p³omienne" to flaming pasuje najlepiej. I to s³owo wcale nie odnosi siê wy³±cznie do uczuæ. Tak jak w jêzyku polskim okre¶la t± czê¶æ ognia zwan± p³omieniami. U¿ywa siê tak jak po polsku. Mo¿e byæ p³omienne uczucie, ale mog± byæ tak¿e p³omienie na oponach, czy te¿ wydobywaj±ce siê z wydechu ;) -- lingwistyczne pozdro James |
Kuczunapisal
> Pawciox pisze: >> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. s± >> narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. >> nie wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co >> zmienic na stronce i jak nabyc nowych klubowiczy >> tu jest link. szeroko¶ci > ROTFL. Wyjebalem na plecy i dlugo nie wstane. Zenada na calej linii. > Nastepni co to jezdza od miesiaca i juz zakladaja klub. Masakra jakas. > To wina seriali w TV czy moda jakas ? > Nawiasem mowiac ciekawe nadeszly czasy. Klub zaczyna sie od strony w > internecie i nazwy. Prawde powiadaja ze byty internetowe zaczynaja > wypierac te realne. wybacz ale tu sie mylisz. jezdze od 8 roku zycia aktualnie mam 15 -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Pawciox pisze:
> wybacz ale tu sie mylisz. W czym ? > jezdze od 8 roku zycia aktualnie mam 15 No i ? -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Arni pisze:
> no dobra, a na Naszej Klasie kontojuz maj±? Nie wiem ale chyba od tego powinni zaczac :) -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Pawciox wrote:
> co do nazwy to mialo byc P£OMIENNE OPONY fakt glupio wyszlo. Nie daj siê zwariowaæ, nazwali¶cie siê tak jak siê nazwali¶cie, wasza sprawa. Co do strony: Fajnie, ¿e czarne t³o. Chyba powinno byæ "skontaktuj siê z nami" a nie "zkontaktuj siê z nami". Czy ja dobrze widzê, ¿e jest was dwóch? Akurat to, ¿e wszyscy to prezesi mnie bawi i taka konwencja mi siê podoba, ka¿dy cz³onek klubu jest prezesem, taki trochê ¿art z klubów motocyklowych, tylko nie wiem czy takie by³o zamierzenie. Regulamin mnie rozbawi³. Jak my¶lisz, kto siê zapisze do klubu, gdzie musi spe³niæ warunek comiesiêcznego pojawienia siê na zlocie lub spotkaniu? To o hierarchi w je¼dzie na zlot jest dla mnie zupe³nie niezrozumia³e, hierarchia to jest chyba co¶ innego, ni¿ czekanie na zgubê na drodze? -- Diobeu Deauville GT: Diobeu PL |
Kuczu wrote:
> ROTFL. Wyjebalem na plecy i dlugo nie wstane. Zenada na calej linii. > Nastepni co to jezdza od miesiaca i juz zakladaja klub. Masakra > jakas. To wina seriali w TV czy moda jakas ? Nie podcinaj skrzyde³ m³odemu pokoleniu, ty preclu, ty. Mo¿e ci kiedy¶ pomog± jak ci rozrusznik padnie w trasie, rozrusznik serca. -- Diobeu Deauville GT: Diobeu PL |
James pisze:
>> bez sensu - p³omienne to mo¿e byæ uczucie, a nie opony >> >> p³on±ce je¶li ju¿ - burning, albo lepiej: blazing - czy jakos tak... >> > hmm... troche zmieniasz sens w ten sposób > burning - pal±ce > blazing - jarz±ce > Je¿eli nazwa ma byæ dos³ownym t³umaczeniem s³owa "p³omienne" to flaming > pasuje najlepiej. I to s³owo wcale nie odnosi siê wy³±cznie do uczuæ. Tak > jak w jêzyku polskim okre¶la t± czê¶æ ognia zwan± p³omieniami. U¿ywa siê tak > jak po polsku. Mo¿e byæ p³omienne uczucie, ale mog± byæ tak¿e p³omienie na > oponach, czy te¿ wydobywaj±ce siê z wydechu ;) no okej... ale poza stricte t³umaczeniem, jest jeszcze "duch" wypowiedzi jaki niesie nazwa, a tu mówimy o klubie motocyklowym. Nie ka¿da nazwa - IMHO - pasuje do wszystkiego. Nie wszystko dobrze "brzmi", zachowuj±c walory poprawno¶ci. Choæ to konkretne przedsiêwziêcie winno raczej mieæ nazwê w stylu: "Moped scouts", "The Wannabies", czy jakos tak... ;-) :-P -- pozdr pj gsx1300r |
Kefir wrote:
> Elou! > Terror wrote: >> Dnia 26-02-2009 o 18:51:21 Pawciox <> >> napisa³(a): > >>> -- >>> Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> >>> >> Hmm... > > Napiszze o tem cos wiency. Udajesz zdziwienie czy jak? Chyba dalem sie > skolowac, zdziwilo mnie bowiem ze niby redachtur a sikacza nie > propaguje za wszelka cene. Podwojna moralnosc, wstyd przed kumplami > czy ktos w ryja dawal i nie dal? Tak czy tak, Naczelny powinien > napietnowac. rotfl -- pozdrawiam, lesor CB1300 Misiek Z³oty Felkowski Braincap'07, Srebrny Bobrowy Dyplom'08 |
Marcin Garde³a wrote:
> Kuczu wrote: >> ROTFL. Wyjebalem na plecy i dlugo nie wstane. Zenada na calej linii. >> Nastepni co to jezdza od miesiaca i juz zakladaja klub. Masakra >> jakas. To wina seriali w TV czy moda jakas ? > > Nie podcinaj skrzyde³ m³odemu pokoleniu, ty preclu, ty. Mo¿e ci kiedy¶ > pomog± jak ci rozrusznik padnie w trasie, rozrusznik serca. Otoz to. A do tego sie przypierdala do telewizji. Moze Gang Dzikich Wieprzy tez Ci (Piotrze) sie nie podobuje? :)))) -- pozdrawiam, lesor CB1300 Misiek |
U¿ytkownik "Kuczu" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:go823a$14s$.pl... > Pawciox pisze: > >> wybacz ale tu sie mylisz. > > W czym ? > >> jezdze od 8 roku zycia aktualnie mam 15 > > No i ? a to cos jeszcze mzna dodac? E |
> narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. poje¼dzicie po zlotach w sezonie to mo¿e z³apiecie chêtnych, chyba ¿e mogê byæ dla was virtuale to siê zareklamujcie na ¶cigaczu >nie > wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co zmienic na > stronce mam okno przêgl±darki otwarte do po³owy ekranu i strony nie da siê ogl±daæ... :) |
Marcin Garde³a pisze:
> Nie podcinaj skrzyde³ m³odemu pokoleniu, ty preclu, ty. Mo¿e ci kiedy¶ > pomog± jak ci rozrusznik padnie w trasie, rozrusznik serca. NFZ mi nie zasponsoruje rozrusznika :) -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Easy pisze:
> a to cos jeszcze mzna dodac? > Do 15 ? Kazdy chcialby moc dodac z 85 ale to sie nieczesto udaje. -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Marcin Garde³a pisze:
> ty preclu, ty. A slyszales D. ze za to sie w morde wali ? -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
wiec jednak wiadomo gdzie ten klub...
KLOSZ pisze:
<CIACH!> > > No i wrzuccie wreszcie informacje, gdzie ten klub.... > Errata: no dobra, to bylo zadanie "z gwiazdka", ale dobrze ze juz wiadomo, ze to miejscowosc Grabowa. Chociaz bylbym zdania, ze powinno to byc jakos bardziej wprost napisane, bo moze ktos myszka nie najedzie na stosowny fragment strony i sie wtedy nie dowie gdzie ten klub. Ladna okolica tak na marginesie. Zdrowko KLOSZ |
Marcin Garde³a pisze:
> Pawciox wrote: >> co do nazwy to mialo byc P£OMIENNE OPONY fakt glupio wyszlo. > > Nie daj siê zwariowaæ, nazwali¶cie siê tak jak siê nazwali¶cie, wasza > sprawa. > Co do strony: > Fajnie, ¿e czarne t³o. > Chyba powinno byæ "skontaktuj siê z nami" a nie "zkontaktuj siê z nami". > Czy ja dobrze widzê, ¿e jest was dwóch? > Akurat to, ¿e wszyscy to prezesi mnie bawi i taka konwencja mi siê > podoba, ka¿dy cz³onek klubu jest prezesem, taki trochê ¿art z klubów > motocyklowych, tylko nie wiem czy takie by³o zamierzenie. wydaje mnie sie, ze to nie jest zart, tylko to pierwszy ten lepszy :-) wiec prezesi sie mianowali na poczatku :D jakos to ego trzeba budowac ;) -- Krzysiek Ciesielski K.M.C. |
stronka zostala zmieniona. i jak teraz? piszcie co jeszcze wyzucic. co
dodac -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
stronka zostala zmieniona. powiedzicie jak mozecie co jeszcze zmienic.
szeroko¶ci i przyczepno¶ci -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
prosimy bez spamu i k³ótni!
odno¶nie strony zostan± wprowadzone jeszcze zmiany i s± wprowadzane na bie¿±co równie¿ dziêki wam i waszej krytyce i radom. chcia³bym skomentowaæ to ¿e kto¶ tam napisa³ ¿e to kolejny klub co zak³adaj± dwaj kumple bo im siê nudzi i ¿e najpierw jest strona a pó¼niej reszta. otó¿: to ¿e zdecydowali¶my za³o¿yæ swój w³asny klub spowodowane jest tym ¿e nie ma w okolicy ¿adnych klubów a je¶li s± to nie pisze o nich nic w internecie. chcieli¶my oboje do³±czyæ do istniej±cego ju¿ klubu ale si³± rzeczy chc±c byæ w klubie musieli¶my za³o¿yæ swój. Odno¶nie kolejno¶ci to nie s±dzicie ¿e jest zima? i nie ma jak dzia³aæ w terenie bo jest ¶nieg i zimno i to chyba logiczne ¿e chcieli¶my najpierw rozreklamowaæ siê w internecie ¿eby mieæ lepszy start. postanowili¶my -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Dnia Thu, 26 Feb 2009 17:51:21 +0000, Pawciox napisał(a):
> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. a na uj komu są kluby? To już nie można sobie tak po prostu z kumplami polatać? -- mst <at> gazeta <.> pl BMW R1100GS '94 (DC) "-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości? -Wiem co mówię, to grunt zabija!" Terry Pratchett |
Adamo69 napisa³(a):
> prosimy bez spamu i k³ótni! No ba! :) > chcia³bym skomentowaæ to ¿e kto¶ tam napisa³ ¿e to kolejny klub co > zak³adaj± dwaj kumple bo im siê nudzi i ¿e najpierw jest strona a > pó¼niej reszta. > otó¿: > to ¿e zdecydowali¶my za³o¿yæ swój w³asny klub ^^^^^^^^^^^^^ Zastosowany zwrot dosc jasno precyzuje charakter waszego przedsiewziecia. > nie ma w okolicy ¿adnych klubów a je¶li s± to nie pisze o nich nic w > internecie. Aha. A jak czegos nie ma w internecie, to nie istnieje? ;) > chcieli¶my oboje do³±czyæ do istniej±cego ju¿ klubu ale si³± rzeczy > chc±c byæ w klubie musieli¶my za³o¿yæ swój. Ale po co? :) > Odno¶nie kolejno¶ci to nie s±dzicie ¿e jest zima? i nie ma jak dzia³aæ w > terenie bo jest ¶nieg i zimno i to chyba logiczne ¿e chcieli¶my > najpierw rozreklamowaæ siê w internecie ¿eby mieæ lepszy start. Ale lepszy start do czego? Do jezdzenia? To bez struktur sie nie da? Tak czy siak: Milo, ze prosicie o rade i nawet staracie sie na biezacao uwzgledniac padajace tutaj, rozne uwagi. Poniewaz ja stoje po drugiej stronie barykady, a raczej klubizm traktuje w sposob troszke niewerbalizowalny, wiec zmykam. :) -- pozdrrrrowienia i... do zobaczenia na szlaku :) zbigi [@:zbiegusek na wirtualnej polsce w domenie pl] Bestyja, Sikorka, Jasiek w worku, Dudek na strychu i inne ;) Nowy Janów - jeszcze blizej najwiekszej dziury w Europie ;) |