![]() |
honda civic czy toyota corolla
Witam;
je¶li nowa Honda Civic kosztuje prawie dokladnie tyle samo co Toyota Corolla, to co nale¿y wybraæ? Pytam, bo m±¿ upiera siê przy toyocie. Pozdrawiam Weronika -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Re: honda civic czy toyota corolla
Weronika Styka pisze:
> je¶li nowa Honda Civic kosztuje prawie dokladnie tyle samo co Toyota > Corolla, to co nale¿y wybraæ? To co sie bardziej podoba. > Pytam, bo m±¿ upiera siê przy toyocie. Ja tez bym wolal corolle. |
U¿ytkownik "Marcin J. Kowalczyk" <> napisa³ w wiadomo¶ci news: >> Pytam, bo m±¿ upiera siê przy toyocie. > > Ja tez bym wolal corolle. A ja Hondê. Toyota to jest dobra, ale dla kogo¶ kogo priorytetem jest znikniêcie w t³umie. |
Cavallino wrote:
> > A ja Hondê. > Toyota to jest dobra, ale dla kogo¶ kogo priorytetem jest znikniêcie w > t³umie. Zgadzam sie z przedmowca :). Honda jest oryginalniejsza -- pozdr Laphroaig |
Witam
Ja mam Hondê Civic od roku, jestem bardzo z niej zadowolona,wcze¶niej tez by³a Honda,s³u¿y³a nam doskonale przez lat 7, super auta, ja bynajmniej gor±co polecam:) |
Laphroaig <> napisa³(a):
> Zgadzam sie z przedmowca :). Honda jest oryginalniejsza No w³a¶nie ;) Pozdrawiam Weronika -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Aga <> napisa³(a):
> Witam > Ja mam Hondê Civic od roku, jestem bardzo z niej zadowolona,wcze¶niej tez > by³a Honda,s³u¿y³a nam doskonale przez lat 7, super auta, ja bynajmniej > gor±co polecam:) > Z ciekawo¶ci, - Ty wybiera³a¶, czy m±¿? ;) Pozdrawiam Weronika -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Cavallino <> napisa³(a):
> > U¿ytkownik "Marcin J. Kowalczyk" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news: > > >> Pytam, bo m±¿ upiera siê przy toyocie. > > > > Ja tez bym wolal corolle. > > A ja Hondê. > Toyota to jest dobra, ale dla kogo¶ kogo priorytetem jest znikniêcie w > t³umie. Problem w tym, ¿e mój m±¿ postawi³ na "wyczytan±" w necie niezawodno¶æ Toyoty. Wyczytan±, bo nigdy nie mieli¶my samochodu tej marki. Mnie Honda Civic sie po prostu podoba :) Pozdrawiam Weronika -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Hmm to wogle by³o bardzo ciekawe, kupowali¶my z rodzicami, pojechalismy
wpierw do salonu Toyoty,byla jazda próbna, potem pojechali¶my tylko zobaczyæ ofertê Hondy i po probnej je¼dzie mój Tato stwierdzi³ i¿ jednak bêdzie Honda, zale¿y kwestia gustu, to nasza jak wspomnialam 2 Honda i nic sie nie dzia³o, przzeglady okresowe oczywi¶cie, poza tym absolutnie zadnych wizyt u mechanika:)Pozdrawiam |
U¿ytkownik "Laphroaig" <> napisa³ w wiadomo¶ci pl... > > Zgadzam sie z przedmowca :). Honda jest oryginalniejsza Jak na nocnik to faktycznie do¶æ oryginalna :) Nie ¿eby Corolla by³a przesadnie urodziwa ale jednak bardziej do samochodu podobna :) -- pozdrawiam Tadeusz |
On Sep 14, 7:31 pm, "Aga" <> wrote:
> ja bynajmniej > gor±co polecam:) OMFG xD |
> Problem w tym, ¿e mój m±¿ postawi³ na "wyczytan±" w necie niezawodno¶æ
> Toyoty. Wyczytan±, bo nigdy nie mieli¶my samochodu tej marki. Mnie Honda > Civic sie po prostu podoba :) Toyota leci ju¿ na opinii, bo jej auta s± obecnie produkowane wrónych dziwny miejscach jak na przyk³ad Corolla w RPA. Mój klient ma tak± i nie poleca - wykoñczenie niektórych elementów jest kiepskie, zw³aszcza baga¿nika. Nie kupi³bym drugi raz tego modelu. |
U¿ytkownik "Weronika Styka" <> napisa³ w
wiadomo¶ci news:gajeq3$nes$... > Witam; > je¶li nowa Honda Civic kosztuje prawie dokladnie tyle samo co Toyota > Corolla, to co nale¿y wybraæ? > Pytam, bo m±¿ upiera siê przy toyocie. Dla kobiety Honda bo ma tak± odpustow± urodê. Dla faceta Corolla. Zw³aszcza, je¶li facet nie potrzebuje przed³u¿acza a solidne auto do jazdy :) A tak na powa¿nie to mnie osobi¶cie zdecydowanie bardziej podoba siê Corolla. Ta ostatnia stwarza wra¿enie statecznej i solidnej limuzyny. Za¶ Honda wózka do wyrywania lasek pod dyskotek±(O ile mówimy o coupe). -- Pawe³ wszytkie posty z hotmail.com yahoo.com, lycos.com, gmail.com i googlemail.com kasujê bez czytania |
> A tak na powa¿nie to mnie osobi¶cie zdecydowanie bardziej podoba siê
> Corolla. Ta ostatnia stwarza wra¿enie statecznej i solidnej limuzyny. Za¶ > Honda wózka do wyrywania lasek pod dyskotek±(O ile mówimy o coupe). To chyba ty tylko piszesz o samochodzie który nie jest oferowany w Polsce. Jako¶ nie widze specjalnej ró¿nicy pomiêdzy Coroll± a Cifem 4D. I jednemu i drugiemu jeszcze daleko do limuzyny. -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
Boombastic napisał(a): > miejscach jak na przyk�ad Corolla w RPA. M�j klient ma tak� i nie poleca - > wyko�czenie niekt�rych element�w jest kiepskie, zw�aszcza baga�nika. Nie wykonczenie bagaznika to jak wiadomo kluczowa sprawa, ja mam bagaznik w skorze i w klimie. a bardziej serio - co jest zlego w wykonczeniu bagaznika w corolli? bo jest obity materialem jak w wiekszosci innych samochodow. mac |
Boombastic napisa³(a):
>> A tak na powa¿nie to mnie osobi¶cie zdecydowanie bardziej podoba siê >> Corolla. Ta ostatnia stwarza wra¿enie statecznej i solidnej limuzyny. Za¶ >> Honda wózka do wyrywania lasek pod dyskotek±(O ile mówimy o coupe). > > To chyba ty tylko piszesz o samochodzie który nie jest oferowany w Polsce. > Jako¶ nie widze specjalnej ró¿nicy pomiêdzy Coroll± a Cifem 4D. I jednemu i > drugiemu jeszcze daleko do limuzyny. jeszcz dalej do miana "dziwkowozu" nawet w wersji typeR :D |