![]() |
Czy p³aciæ mandat który dosta³em na S³owacji.
Witam,
ma kto¶ do¶wiadczenia z niezap³aconym mandatem kredytowym na S³owacji albo w innym kraju UE? Dosta³em 1000SK mandatu za prêdko¶æ i zastanawiam siê - p³aciæ czy nie:D Jest mo¿liwo¶æ ¿e sciagn± ten mandat? |
Re: Czy p³aciæ mandat który dosta³em na S³owacji.
Ehhhh, narozrabiales ??
Zaplac Co za ludzie. Pozdrawiam. |
U¿ytkownik "[Cichy]" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:g81bns$o08$.pl... > Ehhhh, narozrabiales ?? > Zaplac > > Co za ludzie. Wiedzialem ze zaraz odezwa sie wierni sluchacze radia Ma-Ryja Pytanie bylo czy sciagn± debilu - nie odpowiadasz na pytanie to zamknij ryj |
> debilu - nie odpowiadasz na pytanie to zamknij ryj
E widzia³em tu lepszych, musisz siê trochê podszkoliæ. Nie pozdrawiam Jacek |
> Dosta³em 1000SK mandatu za prêdko¶æ i zastanawiam siê - p³aciæ czy
nie:D Ma³o - raptem 120 z³. Ja dosta³em u madziarów 280 z³, wróci³em do PL i czekam. Zobaczymy. *piotr'ek* |
Hello Z(a)miennik,
Thursday, August 14, 2008, 3:29:20 PM, you wrote: >> Ehhhh, narozrabiales ?? >> Zaplac >> Co za ludzie. > Wiedzialem ze zaraz odezwa sie wierni sluchacze radia Ma-Ryja > Pytanie bylo czy sciagn± debilu - nie odpowiadasz na pytanie to zamknij ryj Drogie dzieciê neostrady spod Krakowa, je¶li wydaje ci siê, ¿e jeste¶ anonimowy, to siê grubo mylisz. Pozorna anonimowo¶æ nie usprawiedliwia chamstwa. -- Best regards, RoMan mailto: PMS++ PJ+ S+ p+ M- W+ P++:+ X++ L++ B++ M+ Z+++ T- W+ CB++ Spam: :) |
On 14 Sie, 15:25, "[Cichy]" <> wrote:
> Ehhhh, narozrabiales ?? > Zaplac > > Co za ludzie. > > Pozdrawiam. No narozrabia³em 54 km/h a ponoæ by³o do 40km/h. Mia³em nadziejê na bardziej konstruktywn± wypowied¼:D |
> ma kto¶ do¶wiadczenia z niezap³aconym mandatem kredytowym na S³owacji
> albo w innym kraju UE? Nie wiedzia³em ¿e za granic± daj± mandaty kredytowane... Widaæ na S³owacji daj± :-) |
> Drogie dzieciê neostrady spod Krakowa, je¶li wydaje ci siê, ¿e jeste¶
> anonimowy, to siê grubo mylisz. Pozorna anonimowo¶æ nie usprawiedliwia > chamstwa. ntg w dodatku nuydny juz jestes. od paru lat co jakis czas podobny text piszesz (nie tylko ty. ostatnio motyl mi to pisal) w moja strone i co? nie masz racje bo nadal jestem anonimowy. i tak pozostanie. |
> Nie wiedzia³em ¿e za granic± daj± mandaty kredytowane... Widaæ na S³owacji
> daj± :-) Na Wêgrzech równie¿. Sam siê zdziwi³em bo ju¿ szuka³em karty bankomatowej i zamierza³em pytaæ siê rend¿ersów gdzie bankomat jest. *piotr'ek* |
>> pisze:
>> Drogie dzieciê neostrady spod Krakowa, je¶li wydaje ci siê, ¿e jeste¶ >> anonimowy, to siê grubo mylisz. Pozorna anonimowo¶æ nie usprawiedliwia >> chamstwa. > > ntg w dodatku nuydny juz jestes. od paru lat co jakis czas podobny text > piszesz (nie tylko ty. ostatnio motyl mi to pisal) w moja strone i co? nie > masz racje bo nadal jestem anonimowy. i tak pozostanie. > > Pozostaniesz to tylko chamem. |
Re: Czy płacić mandat który dostałem na Słowacji.
On 2008-08-14 15:12:03 +0200, kamikadze <> said:
> Jest możliwość że sciagną ten mandat? Może i jest możliwość, ale po się przejmować - nie ma odsetek, to olać temat, najwyżej ze zwrotu podatku Ci pociągną :) |
U¿ytkownik "*piotr'ek*" <> napisa³ w
wiadomo¶ci news:g81mdc$6oa$... > Na Wêgrzech równie¿. Sam siê zdziwi³em bo ju¿ szuka³em karty > bankomatowej i zamierza³em pytaæ siê rend¿ersów gdzie bankomat jest. A jak to by bylo po madziarsku? ;) Pozdrawiam. Tomek. |
> A jak to by bylo po madziarsku? ;)
Na szczê¶cie jeden z trzech (tak! trzech ich by³o w nieoznakowanym aucie) rend¿ersów gada³ po angielsku, a drugi po niemiecku. *piotr'ek* |
Re: Czy płacić mandat który dostałem na Słowacji.
> najwyżej ze zwrotu podatku Ci pociągną :)
I tu jest sedno sprawy. Na węgierskim mandacie pisze, że na podstawie ichnich ustaw nr jakiśtam mogą ściągnąć z podatku... ale chyba węgierskiego, a nie polskiego. *piotr'ek* |
U¿ytkownik "Tomasz Ka³u¿ny" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:g836c0$a6k$... > U¿ytkownik "*piotr'ek*" <> napisa³ w > wiadomo¶ci news:g81mdc$6oa$... >> Na Wêgrzech równie¿. Sam siê zdziwi³em bo ju¿ szuka³em karty bankomatowej >> i zamierza³em pytaæ siê rend¿ersów gdzie bankomat jest. > > A jak to by bylo po madziarsku? ;) Eszke pereszke bankometeszke? Wojtek |
> > Drogie dzieciê neostrady spod Krakowa, je¶li wydaje ci siê, ¿e jeste¶ > anonimowy, to siê grubo mylisz. Pozorna anonimowo¶æ nie usprawiedliwia > chamstwa. > RoMan mailto: > Spam: :) Drogi ch³opcze a czy zdajesz sobie spawe ¿e spamowanie grupy dyskusyjnej jest ³amaniem jej zasad ? A czy drogi chlopcze zdajesz sobie sprawe ze allegro dzis dowiedzialo siê ¿e spamujesz ? |
Hello Z(a)miennik,
Friday, August 15, 2008, 1:08:17 PM, you wrote: [...] >> Spam: :) > Drogi ch³opcze Dziêkujê - ostatni raz tak mówiono do mnie ze 40 lat temu. > a czy zdajesz sobie spawe ¿e spamowanie grupy dyskusyjnej > jest ³amaniem jej zasad ? Zawarto¶æ stopki posta nie podlega ocenie. Dyskutowanie o tym, to skrajne lamerstwo. > A czy drogi chlopcze zdajesz sobie sprawe ze allegro dzis > dowiedzialo siê ¿e spamujesz ? Nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni. -- Best regards, RoMan mailto: PMS++ PJ+ S+ p+ M- W+ P++:+ X++ L++ B++ M+ Z+++ T- W+ CB++ Spam: :) |
RoMan Mandziejewicz pisze:
> Zawarto¶æ stopki posta nie podlega ocenie. Dyskutowanie o tym, to > skrajne lamerstwo. Nie przesadzaj - odpisa³ POD Twoim mailem - wiêc s± jakie¶ nadzieje, ¿e bêd± z niego Ludzie... -- Wojciech Smagowicz zabawki, które Twoje dziecko pokocha |
Hello Wojciech,
Saturday, August 16, 2008, 1:12:18 AM, you wrote: >> Zawarto¶æ stopki posta nie podlega ocenie. Dyskutowanie o tym, to >> skrajne lamerstwo. > Nie przesadzaj - odpisa³ POD Twoim mailem - wiêc s± jakie¶ nadzieje, ¿e > bêd± z niego Ludzie... A mia³ z tym problem? Nie pamiêtam wyczynów wszystkich grupowych lam... Ale reklamê mi zrobi³ - 43 wej¶cia zamiast 13 :) [...] -- Best regards, RoMan mailto: PMS++ PJ+ S+ p+ M- W+ P++:+ X++ L++ B++ M+ Z+++ T- W+ CB++ Spam: :) |
U¿ytkownik "Z(a)miennik" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:g81bvi$omk$.pl... > > U¿ytkownik "[Cichy]" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:g81bns$o08$.pl... >> Ehhhh, narozrabiales ?? >> Zaplac >> >> Co za ludzie. > > > Wiedzialem ze zaraz odezwa sie wierni sluchacze radia Ma-Ryja > Pytanie bylo czy sciagn± debilu - nie odpowiadasz na pytanie to zamknij > ryj Zeby Ci odpowiedziec musialbym sie mocno znizyc do Twojego poziomu, ale pewnie i tak bys mnie pokonal doswiadczeniem, takze przemilcze :) Mimo wszystko pozdrawiam. |
U¿ytkownik "Z(a)miennik" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:g81bvi$omk$.pl... > > U¿ytkownik "[Cichy]" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:g81bns$o08$.pl... >> Ehhhh, narozrabiales ?? >> Zaplac >> >> Co za ludzie. > > > Wiedzialem ze zaraz odezwa sie wierni sluchacze radia Ma-Ryja > Pytanie bylo czy sciagn± debilu - nie odpowiadasz na pytanie to zamknij > ryj Poza tym pytanie bylo - PLACIC CZY NIE, ale pewnie nie potrafisz czytac ze zrozumieniem :) dla ulatwienia cytat: "Dosta³em 1000SK mandatu za prêdko¶æ i zastanawiam siê - p³aciæ czy nie:D" Pozdrawiam |