![]() |
[OT] Taka mala zagadka
siema.
Wiec odkopalem Zagadka brzmi.. kiedy to widac, gdzie w sumie tez. Ale, kto jest na zdjeciu? :) Ps. Zagadek moze byc wiecej.. duzo wiecej ;) -- pozdr Rogal DRZ400E |
Re: [OT] Taka mala zagadka
Siemka
***Rogal Zagadka brzmi.. kiedy to widac, gdzie w sumie tez. Ale, kto jest na zdjeciu? :) A ja dodam pytanie pomocnicze...Kto zasnal idac po wode z wiadrem ???? Tytus ¿ó³te najszybsze |
U¿ytkownik "Grzegorz Rogala" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:h1p6p3$e2o$.pl... > siema. > > Wiec odkopalem > > > Ps. Zagadek moze byc wiecej.. duzo wiecej ;) Rzygali¶cie? Wojtek |
Re: Taka mala zagadka
On 23 Cze, 02:14, Grzegorz Rogala <> wrote:
> Ale, kto jest na zdjeciu? :) nie kto, a co: dzielo Vicia, rzecz jasna ;> -- jeszua ck krakoff r1100rs & kibel na roboty |
> Zagadka brzmi.. kiedy to widac, gdzie w sumie tez. > Ale, kto jest na zdjeciu? :) 7 osób w tym jedna kobieta, zgad³em? Pozdrawiam Enduro Motocross Tomek W |
Grzegorz Rogala pisze:
> Zagadka brzmi.. kiedy to widac, gdzie w sumie tez. > Ale, kto jest na zdjeciu? :) > Ps. Zagadek moze byc wiecej.. duzo wiecej ;) krecha podobno do tej pory tam jest - ale Arni nie pozwala sprawdzic jedynie "judzac" enuncjacjami o planach powrotu do fortu... -- pozdr pj gsx1300r FAQ: |
[OT] [OT] Taka mala zagadka
puscic se to: w tle (zwlaszcza ok. min. 2:30 - "push the button") i podziwiac to: taka mam koncepcje... ;-) -- pozdr pj gsx1300r FAQ: |
(pj) pisze:
> krecha podobno do tej pory tam jest - ale Arni nie pozwala sprawdzic > jedynie "judzac" enuncjacjami o planach powrotu do fortu... > by³es u Ró¿anskiego ? Byles... tylko siedziales chyba przy niewlasciwym stoliku, bys gupot nie gada³ :) -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC najlepsze auto dla motocyklisty '91 Honda Prelude 2,0 EX piêkniejszej po³owy '01 Chrysler PT Cruiser 2,4l automat |
Grzegorz Rogala <> napisa³(a):
> Ale, kto jest na zdjeciu? :) Banda fenoli podziwiaj±cych dzie³o jednego z nich > > > Ps. Zagadek moze byc wiecej.. duzo wiecej ;) Boszszsz... Lepiej nie. To mo¿e byæ puszka Pandora. Pozdr, Swiety Jimmie, Lodz IMZ "Mephisto" & XL "Black Peanut" P.S. Gêby widoczne oczywi¶cie rozpoznajê. Co do reszty mam pewne w±tpliwo¶ci. -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Swiety Jimmie pisze:
> Boszszsz... Lepiej nie. To mo¿e byæ puszka Pandora. Wiesz, jest jeszcze taki jeden film, ale dopiero w 2018 ujrzy swiatlo dzienne, wczesniej moglby byc naprawde puszka Pandora ;P -- pozdr Rogal DRZ400E |
Arni pisze:
> (pj) pisze: > >> krecha podobno do tej pory tam jest - ale Arni nie pozwala sprawdzic >> jedynie "judzac" enuncjacjami o planach powrotu do fortu... >> > > by³es u Ró¿anskiego ? Byles... tylko siedziales chyba przy niewlasciwym > stoliku, bys gupot nie gada³ :) eee no... skoro s± czynione jakies ustalenia przy "zielonym stoliku" (kolor bez znaczenia) to ja poczekam na bardziej oficjalne info ;-) -- pozdr pj gsx1300r FAQ: |
Grzegorz Rogala pisze:
na wspomnienia Ci sie zebralo ? > Zagadka brzmi.. kiedy to widac, gdzie w sumie tez. > Ale, kto jest na zdjeciu? :) eno, proscizna, mam tego wiecej tylko nie mojego autorstwa wiec nie wiem czy mogem opublikowac :) a to pamietasz? > Ps. Zagadek moze byc wiecej.. duzo wiecej ;) no ba... -- piomay |
On 23 Cze, 10:32, Arni <> wrote:
> > by³es u Ró¿anskiego ? Byles... tylko siedziales chyba przy niewlasciwym > stoliku, bys gupot nie gada³ :) > Arni ale jakies info mniej lub bardziej pokonte umiescisz gdzies? bo chocbym mial isc na piechote to na tej imprezie byc musze :) A zagatke zostawie tak jak jest bo za latwa. Rogal daj cos trudniejszego. -- rupio Zr7 & ETZ 250 Wawa zone |
U¿ytkownik "Piotr May" <> napisa³
> a to pamietasz? > Uosz kurna jego mac ;-) Kiedys bylem chudy widze :-D -- Pozdro. Zapek xr250r |
Piotr May pisze:
> > a to pamietasz? > ³omatko i córko... fake, maj± czarne tablice rejestracyjne a u nas s± bia³e :)) -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC najlepsze auto dla motocyklisty '91 Honda Prelude 2,0 EX piêkniejszej po³owy '01 Chrysler PT Cruiser 2,4l automat |
U¿ytkownik "Grzegorz Rogala" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:h1p6p3$e2o$.pl... > siema. > > Wiec odkopalem > > > > Zagadka brzmi.. kiedy to widac, gdzie w sumie tez. > Ale, kto jest na zdjeciu? :) > > > Ps. Zagadek moze byc wiecej.. duzo wiecej ;) Phi;) tez mi zgagadka... ;) tez mam takie zgadywanki nawet wiecej;) Pozdr;) Tomek B-VFRanek |
Grzegorz Rogala pisze:
> Swiety Jimmie pisze: > >> Boszszsz... Lepiej nie. To mo¿e byæ puszka Pandora. > Wiesz, jest jeszcze taki jeden film, ale dopiero w 2018 ujrzy swiatlo > dzienne, wczesniej moglby byc naprawde puszka Pandora ;P > stary do 2018 to my nie dozyjemy, dawaj ten filmik |
> Ps. Zagadek moze byc wiecej.. duzo wiecej ;)
> > Phi;) > tez mi zgagadka... ;) > tez mam takie zgadywanki nawet wiecej;) > Pozdr;) > Tomek > B-VFRanek cze dzieciaczki To mo¿e zrobimy jak±¶ galeriê starych fotek z imprez preclowo zaprzesz³ych. Ciekawe jakie to ludziska archiwa maj± pozdrovki |
"fiodor" <> wrote To mo¿e zrobimy jak±¶ galeriê starych fotek z imprez preclowo zaprzesz³ych. Ciekawe jakie to ludziska archiwa maj± >>> No strone tu ktos mial dziergac na nowo i ...??? Tam bylo by na to miejsce. -- -=[Spider A.J.]=- Krakuf <-jakos tak wyjszlo ;-) RF900RS2 |
fiodor pisze:
> To mo¿e zrobimy jak±¶ galeriê starych fotek z imprez preclowo > zaprzesz³ych. > Ciekawe jakie to ludziska archiwa maj± Proponuje date najmlodszych ustalic na 31.12.1999r (akurat.. prawie 10 lat) to co? kto pierwszy i gdzie? :) -- pozdr Rogal |
Arni pisze:
> (pj) pisze: > >> krecha podobno do tej pory tam jest - ale Arni nie pozwala sprawdzic >> jedynie "judzac" enuncjacjami o planach powrotu do fortu... >> > > by³es u Ró¿anskiego ? Byles... tylko siedziales chyba przy niewlasciwym > stoliku, bys gupot nie gada³ :) Enuncjacje w rzeczy samej by³y. -- Pozdrowienia, Best regards Jacek Ró¿añski, ETZ-251, XJ-900S, V-740 >impossibility is only one of the possibilities |
Grzegorz Rogala pisze:
> siema. > > Wiec odkopalem > > > > Zagadka brzmi.. kiedy to widac, gdzie w sumie tez. > Ale, kto jest na zdjeciu? :) > > > Ps. Zagadek moze byc wiecej.. duzo wiecej ;) A kim jest ten pocieszny grubcio z prawej? -- Pozdrowienia, Best regards Jacek Ró¿añski, ETZ-251, XJ-900S, V-740 >impossibility is only one of the possibilities |
>
> A kim jest ten pocieszny grubcio z prawej? > cze dzieciaczki By³em na tej imprezie, ale to nie ja. Wtedy jeszcze nie wygl±da³em tak jak dzisiaj. Oprócz widocznych atrakcji na fotce sporo siê wtedy dzia³o :) pozdrovki fiodor |
fiodor pisze:
>> A kim jest ten pocieszny grubcio z prawej? >> > > cze dzieciaczki ³omatko!! :) > By³em na tej imprezie, ale to nie ja. takim smiesznym, pomarañczowym? :) > Wtedy jeszcze nie wygl±da³em tak jak dzisiaj. a jak dzisiaj wygl±dasz? > Oprócz widocznych atrakcji na fotce sporo siê wtedy dzia³o :) a do paru rzeczy nie dosz³o :) -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC najlepsze auto dla motocyklisty '91 Honda Prelude 2,0 EX piêkniejszej po³owy '01 Chrysler PT Cruiser 2,4l automat |
Jacek Ró¿añski pisze:
> A kim jest ten pocieszny grubcio z prawej? Maciek, nazwisko mam na koncu jezyka ale publicznie i tak nie bede podawa³ bo po co? Plastikiem jezdzi³, suzuki jakims -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC najlepsze auto dla motocyklisty '91 Honda Prelude 2,0 EX piêkniejszej po³owy '01 Chrysler PT Cruiser 2,4l automat |
Jacek Ró¿añski napisa³(a):
> Grzegorz Rogala pisze: > >> siema. >> >> Wiec odkopalem >> >> >> >> Zagadka brzmi.. kiedy to widac, gdzie w sumie tez. >> Ale, kto jest na zdjeciu? :) >> >> Ps. Zagadek moze byc wiecej.. duzo wiecej ;) > > A kim jest ten pocieszny grubcio z prawej? > Maciek Sznyk(Sztyk?). Ten, co zlamal wahacz w Bandziorze. :) Ja mam tylko problem z jego tete a tete - tym w czapeczce, bo przeciez z Karolina nie ma problemu. Reszte tez mam wymieniac? :) -- pozdrrrrowienia i... do zobaczenia na szlaku :) zbigi [@:zbiegusek na wirtualnej polsce w domenie pl] Bestyja, Sikorka, Jasiek w worku, Dudek na strychu i inne ;) Nowy Janów - jeszcze blizej najwiekszej dziury w Europie ;) |
Piotr May napisa³(a):
> Grzegorz Rogala pisze: > [...] > na wspomnienia Ci sie zebralo ? :D > a to pamietasz? > Uojacie... :) To chyba bylo przy okazji rozwarcia sezonu w wawce. A to zdjecie: to powinno miec podpis "Bedek rankiem" ;) -- pozdrrrrowienia i... do zobaczenia na szlaku :) zbigi [@:zbiegusek na wirtualnej polsce w domenie pl] Bestyja, Sikorka, Jasiek w worku, Dudek na strychu i inne ;) Nowy Janów - jeszcze blizej najwiekszej dziury w Europie ;) |
zbigi pisze:
[cut, bo nieistotne] Zbigi, dla Ciebie specjalnie: :D Kiedy to bylo :) -- pozdr Rogal |
"Grzegorz Rogala" <> wrote > Zbigi, dla Ciebie specjalnie: > > :D > > Kiedy to bylo :) £o zesz kufra, ales t-rexa wyciagnal :-) Ludzie tyle nie zyja! -- -=[Spider A.J.]=- Krakuf <-jakos tak wyjszlo ;-) RF900RS2 |
Grzegorz Rogala pisze:
> zbigi pisze: > [cut, bo nieistotne] > > Zbigi, dla Ciebie specjalnie: > > :D > > Kiedy to bylo :) > hyhy, ja wiem, ja wiem, pierwsze Zapko³ajki na których by³em, w ogóle moja pierwsza impreza preclowa, czyli grudzieñ 1999 :) -- Kosiek |
Spider A.J. pisze:
> "fiodor" <> wrote > > To mo¿e zrobimy jak±¶ galeriê starych fotek z imprez preclowo > zaprzesz³ych. > Ciekawe jakie to ludziska archiwa maj± > > > No strone tu ktos mial dziergac na nowo i ...??? > Tam bylo by na to miejsce. Ró¿añski. Ju¿ mu siê odechcia³o. -- gildor 9'99 |
"gildor" <> wrote >> No strone tu ktos mial dziergac na nowo i ...??? >> Tam bylo by na to miejsce. > > Ró¿añski. Ju¿ mu siê odechcia³o. Wiem kto, po prostu nie chcialem palcami wytykac. -- -=[Spider A.J.]=- Krakuf <-jakos tak wyjszlo ;-) RF900RS2 |
zbigi pisze:
> Piotr May napisa³(a): >> Grzegorz Rogala pisze: >> [...] >> na wspomnienia Ci sie zebralo ? > > :D >> a to pamietasz? >> > Uojacie... :) > To chyba bylo przy okazji rozwarcia sezonu w wawce. > A to zdjecie: S³yszê chrzêst styropianu :) -- Pozdrawiam - Maciek, ely50/srx250/600rr/vfr800. FAQ: |
Spider A.J. pisze:
> "gildor" <> wrote >>> No strone tu ktos mial dziergac na nowo i ...??? >>> Tam bylo by na to miejsce. >> Ró¿añski. Ju¿ mu siê odechcia³o. > > Wiem kto, po prostu nie chcialem palcami wytykac. aaaa, bo ¿e to retoryczne byyyy³o. kuuuumam. -- gildor 9'99 |
Grzegorz Rogala pisze:
> fiodor pisze: > >> To mo¿e zrobimy jak±¶ galeriê starych fotek z imprez preclowo >> zaprzesz³ych. >> Ciekawe jakie to ludziska archiwa maj± > Proponuje date najmlodszych ustalic na 31.12.1999r (akurat.. prawie 10 lat) > > to co? kto pierwszy i gdzie? :) Skoñcz pierdoliæ! -- Pozdrowienia, Best regards Jacek Ró¿añski, ETZ-251, XJ-900S, V-740 >impossibility is only one of the possibilities |
gildor pisze:
> Spider A.J. pisze: >> "fiodor" <> wrote >> >> To mo¿e zrobimy jak±¶ galeriê starych fotek z imprez preclowo >> zaprzesz³ych. >> Ciekawe jakie to ludziska archiwa maj± >> >> >> No strone tu ktos mial dziergac na nowo i ...??? >> Tam bylo by na to miejsce. > > Ró¿añski. Ju¿ mu siê odechcia³o. Nie mi siê odechcia³o, ale nie umiem. I nie mam czasu na naukê, chêtnie oddam ca³y dostêp. A Ty umiesz i Ci siê nie chce! -- Pozdrowienia, Best regards Jacek Ró¿añski, ETZ-251, XJ-900S, V-740 >impossibility is only one of the possibilities |
Spider A.J. pisze:
> "gildor" <> wrote >>> No strone tu ktos mial dziergac na nowo i ...??? >>> Tam bylo by na to miejsce. >> Ró¿añski. Ju¿ mu siê odechcia³o. > > Wiem kto, po prostu nie chcialem palcami wytykac. Ach ach jak ³atwo wytkn±æ kto czego nie zrobi³. Trudniej zrobiæ i oprócz mnie nie by³o chêtnych. A to jest niestety ponad moje mo¿liwo¶ci. -- Pozdrowienia, Best regards Jacek Ró¿añski, ETZ-251, XJ-900S, V-740 >impossibility is only one of the possibilities |
"Jacek Ró¿añski" <> wrote >>> Ró¿añski. Ju¿ mu siê odechcia³o. >> Wiem kto, po prostu nie chcialem palcami wytykac. > Ach ach jak ³atwo wytkn±æ kto czego nie zrobi³. Trudniej zrobiæ i oprócz > mnie nie by³o chêtnych. Mylisz sie, przejzyj w±tka. :-P -- -=[Spider A.J.]=- Krakuf <-jakos tak wyjszlo ;-) RF900RS2 |
Jacek Ró¿añski pisze:
> Skoñcz pierdoliæ! Wal sie na ryj, albo jak wolisz: Szczyj do kasku (c)234 -- pozdr Rogal DRZ400E |
Jacek Ró¿añski pisze:
> gildor pisze: >> Spider A.J. pisze: >>> "fiodor" <> wrote >>> >>> To mo¿e zrobimy jak±¶ galeriê starych fotek z imprez preclowo >>> zaprzesz³ych. >>> Ciekawe jakie to ludziska archiwa maj± >>> >>> >>> No strone tu ktos mial dziergac na nowo i ...??? >>> Tam bylo by na to miejsce. >> >> Ró¿añski. Ju¿ mu siê odechcia³o. > > Nie mi siê odechcia³o, ale nie umiem. I nie mam czasu na naukê, chêtnie > oddam ca³y dostêp. A Ty umiesz i Ci siê nie chce! nie nie. ja nie umiem. ja umiem tylko html. a to za ma³o. a ¿e mi siê nie chce... ja ju¿ z filantropi± koñczê powoli :) -- gildor 9'99 |