![]() |
honda civic czy toyota corolla
Witam;
je¶li nowa Honda Civic kosztuje prawie dokladnie tyle samo co Toyota Corolla, to co nale¿y wybraæ? Pytam, bo m±¿ upiera siê przy toyocie. Pozdrawiam Weronika -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Re: honda civic czy toyota corolla
Weronika Styka pisze:
> je¶li nowa Honda Civic kosztuje prawie dokladnie tyle samo co Toyota > Corolla, to co nale¿y wybraæ? To co sie bardziej podoba. > Pytam, bo m±¿ upiera siê przy toyocie. Ja tez bym wolal corolle. |
U¿ytkownik "Marcin J. Kowalczyk" <> napisa³ w wiadomo¶ci news: >> Pytam, bo m±¿ upiera siê przy toyocie. > > Ja tez bym wolal corolle. A ja Hondê. Toyota to jest dobra, ale dla kogo¶ kogo priorytetem jest znikniêcie w t³umie. |
Cavallino wrote:
> > A ja Hondê. > Toyota to jest dobra, ale dla kogo¶ kogo priorytetem jest znikniêcie w > t³umie. Zgadzam sie z przedmowca :). Honda jest oryginalniejsza -- pozdr Laphroaig |
Witam
Ja mam Hondê Civic od roku, jestem bardzo z niej zadowolona,wcze¶niej tez by³a Honda,s³u¿y³a nam doskonale przez lat 7, super auta, ja bynajmniej gor±co polecam:) |
Laphroaig <> napisa³(a):
> Zgadzam sie z przedmowca :). Honda jest oryginalniejsza No w³a¶nie ;) Pozdrawiam Weronika -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Aga <> napisa³(a):
> Witam > Ja mam Hondê Civic od roku, jestem bardzo z niej zadowolona,wcze¶niej tez > by³a Honda,s³u¿y³a nam doskonale przez lat 7, super auta, ja bynajmniej > gor±co polecam:) > Z ciekawo¶ci, - Ty wybiera³a¶, czy m±¿? ;) Pozdrawiam Weronika -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Cavallino <> napisa³(a):
> > U¿ytkownik "Marcin J. Kowalczyk" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news: > > >> Pytam, bo m±¿ upiera siê przy toyocie. > > > > Ja tez bym wolal corolle. > > A ja Hondê. > Toyota to jest dobra, ale dla kogo¶ kogo priorytetem jest znikniêcie w > t³umie. Problem w tym, ¿e mój m±¿ postawi³ na "wyczytan±" w necie niezawodno¶æ Toyoty. Wyczytan±, bo nigdy nie mieli¶my samochodu tej marki. Mnie Honda Civic sie po prostu podoba :) Pozdrawiam Weronika -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Hmm to wogle by³o bardzo ciekawe, kupowali¶my z rodzicami, pojechalismy
wpierw do salonu Toyoty,byla jazda próbna, potem pojechali¶my tylko zobaczyæ ofertê Hondy i po probnej je¼dzie mój Tato stwierdzi³ i¿ jednak bêdzie Honda, zale¿y kwestia gustu, to nasza jak wspomnialam 2 Honda i nic sie nie dzia³o, przzeglady okresowe oczywi¶cie, poza tym absolutnie zadnych wizyt u mechanika:)Pozdrawiam |
U¿ytkownik "Laphroaig" <> napisa³ w wiadomo¶ci pl... > > Zgadzam sie z przedmowca :). Honda jest oryginalniejsza Jak na nocnik to faktycznie do¶æ oryginalna :) Nie ¿eby Corolla by³a przesadnie urodziwa ale jednak bardziej do samochodu podobna :) -- pozdrawiam Tadeusz |