![]() |
Jazdy testowe Harleyami czyli przesiadka ze skutera na HD:)
Cze¶æ,
Temat omin±³ z tego co widzê grupê, a dzi¶ by³a zacna imprezka u dealera Harley Davidsona - Liberator (wawa) pod tytu³em Demo Truck Tour Skorzysta³em z tej okazji i zobaczy³em czym ró¿ni siê jazda skuterem 50ccm od jazdy ciê¿kim HD. Na pierwszy ogieñ poszed HD V-Rod Muscle z silnikiem Porsche 122KM a na koniec Electra Glide 1600 Parê fotek z imprezy i moich wra¿eñ z prowadzenia takich sprzêtów Post swój dedykuje Kuczowi - mi³o¶nikowi Harleya jako mi³o¶nik skóóóterów który zetkn±³ siê z HD:)) |
Re: Jazdy testowe Harleyami czyli przesiadka ze skutera na HD:)
Arbiter pisze:
> Post swój dedykuje Kuczowi - mi³o¶nikowi Harleya jako mi³o¶nik skóóóterów > który zetkn±³ siê z HD:)) A dziekuje, poczytalem. A czemu czesc fotek nie ma podpisow ? Nie wiedziales co to za model czy jak ? -- Kuczu LOUD BLACK PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C 666 Edition /soon/ |
U¿ytkownik "Kuczu" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gvc20f$jb6$.pl... > A dziekuje, poczytalem. A czemu czesc fotek nie ma podpisow ? Nie > wiedziales co to za model czy jak ? nie wiedzialem co to za modele, z nazw znam tylko te którymi jezdzi³em. Poza tym wypada³o by co¶ o nich napisaæ a nie sam± nazwê a ja o nich nic nie wiem:) |
Arbiter pisze:
> > Skorzysta³em z tej okazji i zobaczy³em czym ró¿ni siê jazda skuterem 50ccm > od jazdy ciê¿kim HD. Na pierwszy ogieñ poszed HD V-Rod Muscle z silnikiem > Porsche 122KM a na koniec Electra Glide 1600 > No ale w koñcu nie napisa³e¶ co lepsze: skuter czy harley :) -- pozdrawiam Rysiek Yamaha FJ1200 |
U¿ytkownik "McFerry" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gvc28d$2k9$.pl... > No ale w koñcu nie napisa³e¶ co lepsze: skuter czy harley :) skuter siê nie wali tak w zakrêtach jak te HDki:) Silnik w 50tce pracuje jak pszczó³ka a nie jak rzygaj±cy koñ VRoda bym nie chcia³, ale kanapê typu Steet Glide lub Electra Glide móg³bym przygarn±æ ;) |
"Arbiter" wrote...
> Cze¶æ, > Temat omin±³ z tego co widzê grupê, a dzi¶ by³a zacna imprezka u dealera > Harley Davidsona - Liberator (wawa) pod tytu³em Demo Truck Tour > Parê fotek z imprezy i moich wra¿eñ z prowadzenia takich sprzêtów > > Bardzo fajna relacja, milo poczytac i poogladac. Dzieki. Popraw date w tytule gdzie podane jest 23-24 marca, a to definitywnie maj byl ;) Zdejcie 56 - do tego haka motocyklisci montuja kamere, a nie linke ;) Pozdro -- James |
Arbiter pisze:
> Cze¶æ, > Temat omin±³ z tego co widzê grupê, a dzi¶ by³a zacna imprezka u dealera > Harley Davidsona - Liberator (wawa) pod tytu³em Demo Truck Tour > Bylo:) Co prawda w Krakowie ale bylo... -- Qlfon, Kraków |
Równie¿ by³em i dosiad³em XR1200... Teraz ju¿ wiem, ¿e jestem genetycznie
stworzony do je¿dzenia V-k±. I teraz wiem dlaczego kolega ma intruderze 800 tak mi odjezdza³, a ja musia³em dusiæ t± moj± rzêdówke [750cm3, 94HP] ¿eby mu dotrzymaæ kroku. Ale to jeszcze nie teraz. Choæ mysle ze nastepna maszyna to juz chyba cos z V-k±. |
U¿ytkownik "Arbiter" napisa³ :
> Silnik w 50tce pracuje jak pszczó³ka a nie jak rzygaj±cy koñ Ada¶, a Ty s³ysza³e¶ jak brzmi rzygaj±cy koñ ? Pytamboniewiem. -- PZDR Wojciech G. K1200RSport, Wawa zone. |
Arbiter pisze:
> Silnik w 50tce pracuje jak pszczó³ka a nie jak rzygaj±cy koñ Przyznac musze iz malo trafione te porownania. -- Kuczu LOUD BLACK PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C 666 Edition /soon/ |