![]() |
Re: Navi "z biedronki"
U¿ytkownik "jerzu" <.pl> napisa³ w
wiadomo¶ci news:... > On Tue, 12 Aug 2008 22:29:32 +0200, "lux" <> wrote: > >>wiêc nie gadaj, ¿e iGo jest >>kiepski, bo prowadzi³ zawsze idealnie. > > Przyjed¼ do mnie. Ja Ci wyznaczê trasê a Ty spróbujesz ni± pojechaæ. > Nie odpowiadam za uszkodzenia auta :-)) Zgadzas siê? Zrób zrzut ekranu i zapodaj na grupê ;-) MK |
Sanctum Officium pisze:
> Do Garmin± s± tony map. Tylko do Garmina masz prawdziwy wybór map, bo to > jedyna nawigacja u¿ywana przez entuzjastów, tworz±cych mapy (np. drogowa > UMP i setki map turystycznych). :-) Poprosze pó³ tony dla rejonu Rybnika.... map, a nie wprawek zrobionych przez entuzjastów - bez ³adu i sk³adu... Pozdrawiam Micha³ |
Tue, 12 Aug 2008 22:15:28 +0200, w <g7sr10$4r6$.pl>, "Sanctum
Officium" <.> napisa³(-a): > Mo¿na w³asne POI wgraæ? Nie (chyba). |
Tue, 12 Aug 2008 22:44:08 +0200, w
<>, jerzu <.pl> napisa³(-a): > >wiêc nie gadaj, ¿e iGo jest > >kiepski, bo prowadzi³ zawsze idealnie. > > Przyjed¼ do mnie. Ja Ci wyznaczê trasê a Ty spróbujesz ni± pojechaæ. > Nie odpowiadam za uszkodzenia auta :-)) Zgadzas siê? Na mojej drodze dom->praca (parê km) iGo ma 3 b³êdy, czwarty to nakaz jazdy po drodze, która istnieje w zasadzie tylko w planach... |
U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci news: >Na mojej drodze dom->praca (parê km) iGo ma 3 b³êdy, czwarty to nakaz jazdy >po >drodze, która istnieje w zasadzie tylko w planach... I rozumiem ¿e za cholerê nie idzie raz klikn±æ i zablokowaæ tych odcinków, tak jak mi to radzi³e¶ w przypadku kiedy AM mia³a b³êdy w mapie? |
Wed, 13 Aug 2008 15:49:22 +0200, w <g7uoos$f19$.pl>, "Cavallino"
<> napisa³(-a): > U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci news: > > >Na mojej drodze dom->praca (parê km) iGo ma 3 b³êdy, czwarty to nakaz jazdy > >po > >drodze, która istnieje w zasadzie tylko w planach... > > I rozumiem ¿e za cholerê nie idzie raz klikn±æ i zablokowaæ tych odcinków, > tak jak mi to radzi³e¶ w przypadku kiedy AM mia³a b³êdy w mapie? Da siê zablokowaæ za¶lepiony wjazd czy muszê od razu ca³± drogê? :> Zreszt± nie o to chodzi -- mam co chwila blokowaæ odcinek? Navi ma mnie prowadziæ bez b³êdu w nowym terenie przede wszystkim. |
U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci news: > I rozumiem ¿e za cholerê nie idzie raz klikn±æ i zablokowaæ tych odcinków, > tak jak mi to radzi³e¶ w przypadku kiedy AM mia³a b³êdy w mapie? >Da siê zablokowaæ za¶lepiony wjazd czy muszê od razu ca³± drogê? :> Tak jak w AM. >Zreszt± nie o to chodzi -- mam co chwila blokowaæ odcinek? Navi ma mnie >prowadziæ bez b³êdu w nowym terenie przede wszystkim. Przy b³êdach AM inaczej ¶piewa³e¶. Sk±d ta ró¿nica pogl±dów? |
Wed, 13 Aug 2008 18:03:14 +0200, w <g7v0jt$5td$.pl>, "Cavallino"
<> napisa³(-a): > U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci news: > > > I rozumiem ¿e za cholerê nie idzie raz klikn±æ i zablokowaætych odcinków, > > tak jak mi to radzi³e¶ w przypadku kiedy AM mia³a b³êdy w mapie? > > >Da siê zablokowaæ za¶lepiony wjazd czy muszê od razu ca³± drogê? :> > > Tak jak w AM. Przy liczbie baboli w iGo powinno byæ wiêcej mo¿liwo¶ci. > >Zreszt± nie o to chodzi -- mam co chwila blokowaæ odcinek? Navi mamnie > >prowadziæ bez b³êdu w nowym terenie przede wszystkim. > > Przy b³êdach AM inaczej ¶piewa³e¶. > Sk±d ta ró¿nica pogl±dów? Pewnie dlatego, ¿e iGo ma kilka razy (kilkana¶cie razy?) wiêcej b³êdów ni¿ AM i MM razem wziête. |
U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci news: >Pewnie dlatego, ¿e iGo ma kilka razy (kilkana¶cie razy?) wiêcej b³êdów ni¿ >AM i >MM razem wziête. W Twojej okolicy czy tak ogólnie? Bo w mojej mapa w AM jest równie fatalna jak w I-go. Generalnie samo I-go ma du¿o mniej b³êdów. Co najwy¿ej mapy gorsze. Ale nie ma obowi±zku u¿ywania akurat tych z b³êdami. |
U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:... Tue, 12 Aug 2008 22:15:28 +0200, w <g7sr10$4r6$.pl>, "Sanctum Officium" <.> napisa³(-a): > Mo¿na w³asne POI wgraæ? Nie (chyba). > > To przykre :-( MK |