![]() |
Re: Co zrobiæ z takimi pajacami?
> Ostatnio zdarza mi siê to czêsto. Jadê ok 20km do pracy dwupasmówk±,
> dozwolona prêdko¶æ 90km/h. Prawy pas ma dziury, koleiny i takie tam > kwiatuszki polskiej ziemi. > Wiêc jadê lewym ok 100 czasem 110. Co chwila zdarzaj± siê jakie¶ ³o¶ki - > tr±bi± migaj± i do dupy sie klej± bo mi siê spieszy. To niech se ku$#@ > jedzie lewym. > Co Wy robicie w takim przypadku? zawsze je¿d¿ê prawym je¶li jest ok, zawsze je¿d¿ê lewym je¶li prawy nie jest ok, zawsze staram siê ust±piæ komu¶ kto chce jechaæ szybciej i przewa¿nie jest to mo¿liwe, ale te¿ rzadko ustêpujê je¶li kto¶ na mnie to wymusza (no chyba, ¿e siê zagapi³em), czêsto nawet lubiê siê zabawiæ z takim delikwentem (a mam czym) jazda na drodze mo¿e byæ dobr± rozrywk± a nie tylko spraw± honoru ;-) |
...::Adam::.. wrote:
> a kto mi zabroni jechaæ lewym pasem 90km/h jak prawym kto¶ tez jedzie > 90km/h? Tobie jak widze to nikt ani nic.. Nie wiesz co to imperatyw oraz kultura.. Ale nie martw sie - nie jestes jedyny.. Jest was setki tysiecy na polskich drogach -- go! |
...::Adam::.. wrote:
> a kto mi zabroni jechaæ lewym pasem 90km/h jak prawym kto¶ tez jedzie > 90km/h? Tobie jak widze to nikt ani nic.. Nie wiesz co to imperatyw oraz kultura.. Ale nie martw sie - nie jestes jedyny.. Jest was setki tysiecy na polskich drogach -- go! |
U¿ytkownik "..::Adam::.." <> napisa³
>>> ok, od dzi¶ bêdê je¼dzi³ 90 i bede mia³ przynajmniej satysfakcje, ¿e >>> takie ... jak ty sie bardziej denerwuja >> >> i prawym pasem, jak nakazuj± przepisy >> > a kto mi zabroni jechaæ lewym pasem 90km/h jak prawym kto¶ tez jedzie > 90km/h? W sumie nikt, mojego wuja pouczyla drogowka - nic to nie dalo. Jak dostal mandat zmienil podejscie, czego ci z calego serca zycze. Pozdr PS. Jakie masz auto i na jakiej trasie sie poruszasz? W nauczyciela drogowego sie raczej nie bawie, ale dla ciebie wykrzesam z siebie max chamstwa... |
U¿ytkownik "..::Adam::.." <> napisa³
>>> ok, od dzi¶ bêdê je¼dzi³ 90 i bede mia³ przynajmniej satysfakcje, ¿e >>> takie ... jak ty sie bardziej denerwuja >> >> i prawym pasem, jak nakazuj± przepisy >> > a kto mi zabroni jechaæ lewym pasem 90km/h jak prawym kto¶ tez jedzie > 90km/h? W sumie nikt, mojego wuja pouczyla drogowka - nic to nie dalo. Jak dostal mandat zmienil podejscie, czego ci z calego serca zycze. Pozdr PS. Jakie masz auto i na jakiej trasie sie poruszasz? W nauczyciela drogowego sie raczej nie bawie, ale dla ciebie wykrzesam z siebie max chamstwa... |
Re:
>> No - natrollowa³e¶ sobie, a teraz spadaj.
> po mojemu blokowanie pasa to jest jak ktos jedzie z predkoscia mniejsza od > dozwolonej po mojemu jak V < (Vdozwolone + 10km/h) |
Re:
>> No - natrollowa³e¶ sobie, a teraz spadaj.
> po mojemu blokowanie pasa to jest jak ktos jedzie z predkoscia mniejsza od > dozwolonej po mojemu jak V < (Vdozwolone + 10km/h) |
Re: Co zrobić z takimi pajacami?
> ja takich delikatne auta i ich kierowców wyprzedzam prawym, ale wtedy
> klakson sie napracuje. i tak jezdzisz tym cieniolem o ktorym piszesz w sigu? |
Re: Co zrobić z takimi pajacami?
> ja takich delikatne auta i ich kierowców wyprzedzam prawym, ale wtedy
> klakson sie napracuje. i tak jezdzisz tym cieniolem o ktorym piszesz w sigu? |
U¿ytkownik "..::Adam::.." <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:g2o1d8$dnu$.pl... > Co Wy robicie w takim przypadku? Bierzemy do rêki kodeks i uczymy siê na nowo panuj±cych w Polsce przepisów ruchu drogowego. Je¶li nie pomaga to sprzedajemy samochód i przesiadamy siê do komunikacji publicznej. -- Pawe³ wszytkie posty z hotmail.com yahoo.com, lycos.com, gmail.com i googlemail.com kasujê bez czytania |