![]() |
Re: wiosna idzie, ptaszki spiewaja i motocyklisci wyjechali
W dniu 2010-03-18 10:48, neelix pisze:
[...] >>>>>>>>>>> Gorzej jak trafimy na policjanta ze swoim zdaniem. >>>>>>>>>> A spotka³e¶ siê z takim przypadkiem? >>>>>>>>> Spotkaæ to mo¿na odczuwaj±c na w³asnej skórze. Nie je¿d¿ê bez >>>>>>>>> powodu >>>>>>>>> lewym. >>>>>>>> Czyli nie spotka³e¶. >>>>>>> Inni spotykaj±. >>>>>> Kto? >>>>> Przy³apani lewopasowcy i bezpo¶redni obserwatorzy. Czasem pokazuj± >>>>> w tv. >>>> To s± zupe³nie inne przypadki, gdyby¶ zna³ przepisy to móg³by¶ to >>>> zrozumieæ. >>>>>>>>> Powinna jechaæ prawym jak najd³u¿ej. >>>>>>>> Dopóki nie ma powodów jechaæ innym pasem tak. >>>>>>> To jest chyba oczywiste. >>>>>> Czego ci±gle nie rozumiesz. >>>>> Sam nie rozumiesz. >>>> Jako, ¿e nie znasz przepisów to nie mo¿esz tego oceniæ. >>>>>>>>> Zachowanie na rondzie zale¿y od konstrukcji ronda. >>>>>>>> E tam - w jednych o¶rodkach wymagaj± kierunku na wje¼dzie na >>>>>>>> rondo w >>>>>>>> innych nie. >>>>>>> Ja tam jestem zwolennikiem minimum dyskoteki na rondzie, chocia¿ >>>>>>> oczekiania moga byæ odmienne i bywaj±. >>>>>> Dlatego, ¿e czytasz przepisy ale ich nie rozumiesz. >>>>> Za to Ty rozumiesz to czego nie zapisali. Nie roz¶miesaj mnie. >>>> Rozumiem to co jest napisane, czego Ty nawet nie czyta³e¶. Ewentualnie >>>> czyta³e¶ ale w taki sam sposób jak czytasz posty osób z którymi >>>> dyskutujesz. Kompletnie nic nie zrozumia³e¶. >>> Bo Ty jeste¶ "mordercom". ;-)\ >> A mo¿e "si³om"? > > Jaste¶ "ciemnym" "mordercom" . Nie pogr±¿±j siê. Jak zwykle nie zrozumia³e¶. |
Re: wiosna idzie, ptaszki spiewaja i motocyklisci wyjechali
U¿ytkownik "Arek (G)" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:hnvmdi$6tn$... >W dniu 2010-03-18 10:48, neelix pisze: > [...] >>>> Bo Ty jeste¶ "mordercom". ;-)\ >>> A mo¿e "si³om"? >> Jaste¶ "ciemnym" "mordercom" . Nie pogr±¿±j siê. > Jak zwykle nie zrozumia³e¶. To Ty nic nie rozumiesz wiêc mo¿e ju¿ skoñcz t± pust± dyskusjê? neelix |
bardzo ciekawe to wszystko
|