![]() |
Re: CB-Radio, zasieg
> A propos siekierkowskiej, wpadl mi w lapy dzis jakis stary autoswiat
> czy cos takiego i w 'prewencyjnym' artykule dotyczacym wykroczen > napisali jak to zmierzyli czas przejazdu ta trasa i przy 80km/h i jadac > "o polowe szybciej". Ogolnie wiadomo, prosta arytmetyka. Notatke > podsumowano pytajac czy warto tracic zycie zeby oszczedzic tyle na > czasie. Ktos chyba nie trafil z porownaniem odnoszacym sie do siekier no > chyba, ze chodzilo o faktycznie grozne kaluze czasem wystepujace w tym > miejscu (czy ktos moglby cos z nimi zrobic?), ale na te kaluze to i > 80tka nie poradzi. Ka³u¿e jak ka³u¿e, ale pozapadane studzienki na lewym pasie te¿ nie s± mi³e. |
Re: CB-Radio, zasieg
Boombastic wrote:
> Ka³u¿e jak ka³u¿e, ale pozapadane studzienki na lewym pasie te¿ nie s± > mi³e. Nie mowiac tez o fantazyjnej organizacji i oznakowaniu zjazdow i strazy miesnej z FR na widok ktorej niektorzy hebluja niczym zawodowi stolarze, robiac jadacym z tylu konkurs pt. 'jak zmiescic samochod do bagaznika'. -- safety signature: for emergency use only. unauthorised use will be prosecuted to the full extent of law. |