![]() |
Re: K³opoty gwiazdy z motocyklem
U¿ytkownik "Kuba (aka cita)" napisa³ w wiadomo¶ci
news:hceega$kb0$... > Jasio wydusi³ z siebie te s³owy: > > >> Rajt, jecha³ jak kompletna pizda. > > ciekawe czy Tobie w Twojej karierze motocyklowej nie zdarzy³o sie > nigdy zaliczyæ durnej gleby, po³o¿yæ moto na parkingu, czy gdzies > zahaczyc kierownic±/pondó¿kiem ... A Tobie? Widzê, ¿e¶ w bojowym dzi¶ nastroju. Jak czêsto zreszt±. Yyy, raz na trawie po³o¿y³em. Bez strat. Co nie zmienia mojej oceny sytuacji. Jecha³ jak pizda. -- Jasio vx etz Jesli wyszlo Ci raz, sprobuj raz jeszcze. FAQ: |
Re: K3opoty gwiazdy z motocyklem
U¿ytkownik "Jarek" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:hcefeq$o7r$... > A tak pozatym to racja nie wyprzedza siê praw± stron± w niektórych > krajach.... > A w niektórych siê wyprzedza w³a¶nie praw±. Jezuchryste, du¿o masz takich jeszcze? -- Jasio vx etz Jesli wyszlo Ci raz, sprobuj raz jeszcze. FAQ: |
Re: K3opoty gwiazdy z motocyklem
Jarek pisze:
>> my¶lisz, ¿e u nich jest inaczej? > masti pisze: >> why not? > gildor pisze: >> bo przepisy u nas tego zabraniaj±? > > Nie wiedzia³em, ¿e nasze jest ¶wiête jak wynika z Twojej wypowiedzi.... nie wynika. specjalnie doda³em "u nas", bo nie s±dzê, ¿eby masti pisa³ jak jest u nich, a ¿yjemy u nas. wiêc uzna³em, ¿e pisze na podstawie naszego PoRD, tak te¿ odpisa³em w odniesieniu do naszego. generalnie to nie s±dzê, ¿eby przepisy w tak elementarnych podstawach, ró¿ni³y siê w pañstwach o ruchu prawostronnym. > A tak pozatym to racja nie wyprzedza siê praw± stron± w niektórych > krajach.... ....tych co ruch jest prawostronny. > To nie zwalnia od dok³adnego wys³awiania siê... czepiasz siê, wiesz? i co to za niedopowiedzenia na koñcu? nadu¿ywasz wielokropka. > Pozdrawiam Jarek O. > Pozdrawiam Jarek O. aha, i dziêki za podwójne pozdrowienia. -- gildor czarny grzechotnik w litrze k5 |
U¿ytkownik "gildor" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:hceac8$os4$.pl... > Marcin N pisze: >> U¿ytkownik "gildor" <> napisa³ w wiadomo¶ci >> news:hce9gu$os4$.pl... >>> Marcin N pisze: >>>> U¿ytkownik "Kuczu" <> napisa³ w wiadomo¶ci >>>> news:hce72i$27j$.pl... >>>>> Sybi pisze: >>>>>> Motocykla? Mi to wyglada na jakas ozdobe kominkowa;) >>>>> Sam jestes ozdoba. To bardzo ladny custom w japonskim stylu. >>>>> >>>>> A ze koles troche smiga i ma tego kilka sztuk to sie mozna przekonac >>>>> tu: >>>>> >>>>> >>>>> http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/...26_468x443.jpg >>>> >>>> Jak na go¶cia z do¶wiadczeniem - do¶æ marnie jest ubrany. >>> >>> tylko newbie ubieraj± siê po szyje >> >> A asiory je¿d¿± w tiszertach i trampkach? > > a to ju¿ zale¿y od asiorów. jego dupa, jego sprawa. Zaintrygowa³e¶ mnie. Przyznajê - ten sezon jest moim pierwszym w ¿yciu motocyklowym (dla równowagi mam za sob± 20 sezonów samochodem). Rzeczywi¶cie - pocz±tkowo ubiera³em siê "pod korek", ale do¶æ szybko zdj±³em to i owo redukoj±c ilo¶æ zabezpieczeñ na rzecz komfortu. Jednak wszyscy - bardziej do¶wiadczeni - których pozna³em, je¿d¿± w ciuchach i butach motocyklowych. Teraz piszesz, ¿e to nie do koñca prawda. Czy rzeczywi¶cie stare wygi pozwalaj± sobie na taki "luz"? |
Jasio wydusi³ z siebie te s³owy:
> > A Tobie? nie powiem :P Naszczêscie ¿adnych paparazzich nie bylo :P > > Widzê, ¿e¶ w bojowym dzi¶ nastroju. > Jak czêsto zreszt±. ee tam, to jakies pomówienia :P > > Yyy, raz na trawie po³o¿y³em. Bez strat. na trafie to ja sie z dziewczynami, a nie motorami klade ;-) > Co nie zmienia mojej oceny sytuacji. Jecha³ jak pizda. Ciekawe jakby¶ Ty jechal na takim niewygodnym sprzêcie, kiedy masz ochote sobie spokojnie poje¼dziæ, a za Tob± ci±gle krêc± sie jacy¶ maniacy z aparatami, ktorzy Cie podkurwiaj±. -- Kuba (aka cita) gg:1461968 Dwie ogony - Myszka (2005r) i Irma (2006r) Omega A R6 3,0 24V Kupie R1100RT/K1200RS lub czego¶ podobnego 10-12tys |
Marcin N pisze:
> U¿ytkownik "gildor" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:hceac8$os4$.pl... >> a to ju¿ zale¿y od asiorów. jego dupa, jego sprawa. > > Zaintrygowa³e¶ mnie. > Przyznajê - ten sezon jest moim pierwszym w ¿yciu motocyklowym (dla > równowagi mam za sob± 20 sezonów samochodem). Rzeczywi¶cie - pocz±tkowo > ubiera³em siê "pod korek", ale do¶æ szybko zdj±³em to i owo redukoj±c > ilo¶æ zabezpieczeñ na rzecz komfortu. Jednak wszyscy - bardziej > do¶wiadczeni - których pozna³em, je¿d¿± w ciuchach i butach motocyklowych. > > Teraz piszesz, ¿e to nie do koñca prawda. Czy rzeczywi¶cie stare wygi > pozwalaj± sobie na taki "luz"? nie, stare wygi nie krytykuj± innych za ich strój. taka jest ró¿nica. nie zauwa¿y³e¶, ¿e generalnie promowanie pe³nej zbroi do turlania siê w mie¶cie, promuj± "m³odzi"? w trase to co innego, ale w mie¶cie wa¿niejsza jest wygoda. i prêdko¶ci s± mniejsze. no, powinny byæ. zagotowany w korku w zbroi, gorzej bêdziesz reagowa³ ni¿ jak Ci pot po twarzy nie bêdzie sp³ywa³. ale to moje zdanie. ka¿dy robi jak uwa¿a. ja je¿d¿e w d¿insach z protektorami i kurtce letniej z protektorami (w lecie). kombinezon mam za ma³y, ale od lat nie wk³ada³em i nie kupuje nowego. nie og³aszam te¿ wszem i wobec, ¿e je¿d¿±cy jak ten z filmu, to debil, bo nie ubra³ sie, jak spora czê¶æ st±d ma w zwyczaju. co mnie to obchodzi? -- gildor czarny grzechotnik w litrze k5 |
On Fri, 30 Oct 2009 11:59:16 +0100, gildor <>
wrote: >bo nie ubra³ sie, jak spora czê¶æ st±d ma w zwyczaju. co mnie to obchodzi? Jak kufra co Cie to opchodzi?! Przez ten wypadek Brat Pit moze opoznic premiere nowego filmu! pozdr newrom PS. nie wiem jakiego, ale skoro gra tam BP to musi byc dobry, nie ? -- DT 125 - czy aby nie za mocny ? :-) JUPPI! Admini tego foróma som wielcy! |
pisze:
> On Fri, 30 Oct 2009 11:59:16 +0100, gildor <> > wrote: > >> bo nie ubra³ sie, jak spora czê¶æ st±d ma w zwyczaju. co mnie to obchodzi? > > Jak kufra co Cie to opchodzi?! > Przez ten wypadek Brat Pit moze opoznic premiere nowego filmu! a fajny jaki¶ ma byæ? no ten premier tego filmu. > PS. nie wiem jakiego, ale skoro gra tam BP to musi byc dobry, nie ? krw. wiêc nie znasz tego premiera. -- gildor czarny grzechotnik w litrze k5 |
On Fri, 30 Oct 2009 11:50:54 +0100, Marcin N
<> wrote: [...] > Jednak wszyscy - bardziej do¶wiadczeni - których pozna³em, je¿d¿± w > ciuchach i butach motocyklowych. To ma³o pozna³e¶. :-) A ja np. je¿d¿ê w Bundeswehrach bo buty motocyklowe moim zdaniem posysaj±. Chcia³bym mieæ buty, w których siê wygodnie chodzi i nie wygl±da jak robocop. > Teraz piszesz, ¿e to nie do koñca prawda. Czy rzeczywi¶cie stare wygi > pozwalaj± sobie na taki "luz"? To czy kto¶ sobie pozwala na luz nie zale¿y od tego, czy jest starym wyg± czy nie. Natomiast krytykowanie innych za nie je¿d¿enie w wyposa¿eniu ochronnym jest czêstsze u neofitów. ;-> -- Leszek 'Leslie' Karlik NTV 650 |
[...]
> 326_468x443.jpg Z ty³u zawieszenia brak, a z przodu USD ;) Pozdrawiam, zarafiq -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |