![]() |
Re: Wkurzajaca reklama moto w TV - wasz ranking
Chris wrote:
> Papkin <> napisa³(a): > > > > Witam > > Weekendowo, najbardziej wkurzajaca reklama motoryzacyjna w TV w > > ostatnich latach? > > Mo¿e odwrotnie ?? > Mi podoba siê reklama SAAB-a, dobrze zrobione ujêcia filmowe do tego Mnie podesz³a reklama Fiata, ta z t± w³osk± piosenk±. Ale na mnie generalnie reklamy dzia³aj± muzyk±, bo jak ju¿ ogladam telewizjê to z ksi±¿k± w ³apie - jestem jak Tytus, piêciodzielny ;-) Ogladam telewizjê, czytam ksi±¿kê, pijê piwo, wcinam orzeszki nerkowca i k³ócê siê z ¿on± ;-) I w czasie reklam nie patrzê na ekran - chyba ¿e muza mnie zainteresuje. A z niemotoryzacyjnych na antytopie s± "te dni" - jakie kur.. "te dni" - dni krwawienia miesiêcznego siê to nazywa do diab³a. No i ten szajs "myszkomoja", chyba jakiej¶ telefonii komórczanej. Z niemotoryzacyjnych to ca³kiem niez³e reklamy ma Deichmann czy jak siê to pisze, i CCC. Ta ostatnia Deichmanna z go¶ciem co "wieje butami" jest naprawdê niez³a - ma siê wrazenie, ¿e to jest co¶ naprawdê wysokiej klasy (produkt). CCC to wiadomo - laski z fajnymi nogami. ;-) -- Pozdro Massai |