![]() |
Re: Dogorywaj±cy ksenon
W dniu 06-11-2011 18:11, to pisze:
> Albo w ogóle ca³e Daewoo. > Niestety niektórzy musz± autem przed³u¿aæ sobie siusiaki! Ka¿dy, kto ma > odpowiednio d³ugiego siusiaka je¼dzi tym co kogutek i Waldek. Kogutek musi byæ jurny z definicji ;) Pozdrawiam Pawe³ |
jerzu <.pl> napisa³(a):
> On Sun, 6 Nov 2011 15:47:29 +0000 (UTC), "kogutek" > <> wrote: > > >¯e tak siê nieskromnie spytam. Czy tobie i innym na dekiel nie bije je¶li > >kupujecie samochody do których ¿arówki s± po 150 z³otych. Do mojego za dwie > >zap³aci³em co¶ pod 7 z³otych. I mi siê wydawa³o ¿e drogawo. > > Te, w markecie kupi³e¶? Z napisem "super white xenon look"? Ja za > zwyk³e H7 Philipsa Premium p³aci³em ostatnio po 19 z³. za sztukê. > > No, w markecie. Bez ¿adnych napisów by³y z wyj±tkiem 40/45W. Zasilane s± przez kable oporowe i jest na mijania jakie¶ 9V. W dzieñ je widaæ. W nocy w mie¶cie lampy uliczne ¶wiec±. Nic wiêcej mi nie potrzeba do szczê¶cia. Na zapas kupi³em. Nie muszê mieæ zajebistych ¶wiate³ bo nie jestem kierowc± zawodowym z opcj± akwizytora. Jak mam gdzie¶ jechaæ dalej to poci±g albo autobus preferujê. Jak jadê dalej to dla przyjemno¶ci. Dlaczego mam sobie psuæ przyjemno¶æ siedz±c 4 godziny za kierownic±? -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
On Sun, 6 Nov 2011 20:36:26 +0000 (UTC), "kogutek"
<> wrote: > W dzieñ je widaæ. W nocy w mie¶cie >lampy uliczne ¶wiec±. Nawet w miastach s± takie miejsca, gdzie latarni nie ma. -- Pozdrawiam - Dariusz Niemczyñski GG:129280 Renault Master 2.5dCi 100KM PackClim`06 3.3t -> U520XL+AP1200 |
U¿ytkownik "kogutek" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:j96r4a$lj4$... >> > No, w markecie. Bez ¿adnych napisów by³y z wyj±tkiem 40/45W. Zasilane s± > przez > kable oporowe i jest na mijania jakie¶ 9V. W dzieñ je widaæ. W nocy w > mie¶cie > lampy uliczne ¶wiec±. Nic wiêcej mi nie potrzeba do szczê¶cia. Na zapas > kupi³em. Nie muszê mieæ zajebistych ¶wiate³ bo nie jestem kierowc± > zawodowym z > opcj± akwizytora. Jak mam gdzie¶ jechaæ dalej to poci±g albo autobus > preferujê. Jak jadê dalej to dla przyjemno¶ci. Dlaczego mam sobie psuæ > przyjemno¶æ siedz±c 4 godziny za kierownic±? ale zdajesz sobie sprawe, ze mowa w w±tku o ksenonach, a nie halogenach, prawda? ps. swoj± drog± w pi±tek mialem klienta, który przyszed³ z ¿arówk± D2S i pyta, czy takie s±. Mówie - ze s±. Kosztuj± 670z³. Mine mia³ nie ten teges i pyta, czy s± w takim razie zwyk³e. Mówie, ze s±... ale zanim poda³em cene doda³em, ze nie mo¿e w miejsce ksenony wstawiæ zwyk³ej halogenowej ... Teraz mine mia³ jeszcze gorsz± i ze zdziwieniem ... poszed³ ;) -- Pozdrawiam Kuba (aka cita) Dwa ogony Irma i Myszka + Lisica Sprzedam P307 1,6HDI 2006 110KM Volvo FL618 '97 250KM U¿ywane, czyste, sprawne i dobre plastikowe kosze na ¶mieci - 120L - 40z³ |
W dniu 06-11-2011 21:55, Kuba (aka cita) pisze:
> ps. swoj± drog± w pi±tek mialem klienta, który przyszed³ z ¿arówk± D2S i > pyta, czy takie s±. > Mówie - ze s±. Kosztuj± 670z³. Gdzie je sprzedajesz? Pozdrawiam Pawe³ |
W dniu 2011-11-06 18:11, to pisze:
> Niestety niektórzy musz± autem przed³u¿aæ sobie siusiaki! Ka¿dy, kto ma > odpowiednio d³ugiego siusiaka je¼dzi tym co kogutek i Waldek. To im wspó³czujê. W "zwisie" ci±gn± po ziemi, po erekcji nic nie widz±. -- Grzegorz Joñca GG: 7366919 JID:.pl Green Trafic 140 dCi |
U¿ytkownik "DoQ" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:j96t8o$fhh$... >W dniu 06-11-2011 21:55, Kuba (aka cita) pisze: > >> ps. swoj± drog± w pi±tek mialem klienta, który przyszed³ z ¿arówk± D2S i >> pyta, czy takie s±. >> Mówie - ze s±. Kosztuj± 670z³. > > Gdzie je sprzedajesz? nie chce tego pisaæ na grupie (przynajmniej nie wprost ;-) bo te¿ nie chce mi sie pó¼niej s³uchaæ czepialstwa..) -- Pozdrawiam Kuba (aka cita) Dwa ogony Irma i Myszka + Lisica Sprzedam P307 1,6HDI 2006 110KM Volvo FL618 '97 250KM U¿ywane, czyste, sprawne i dobre plastikowe kosze na ¶mieci - 120L - 40z³ |
W dniu 06-11-2011 22:36, Kuba (aka cita) pisze:
>> Gdzie je sprzedajesz? > nie chce tego pisaæ na grupie (przynajmniej nie wprost ;-) bo te¿ nie > chce mi sie pó¼niej s³uchaæ czepialstwa..) Ok nie pytam o szczegó³y gdzie - ASO? Pozdrawiam Pawe³ |
begin kogutek
> No, w markecie. Bez żadnych napisów były z wyjątkiem 40/45W. Zasilane są > przez kable oporowe i jest na mijania jakieś 9V. Proponuję, żebyś poszedł dalej i zamontował z przodu lampy naftowe. -- "An intelligent man is sometimes forced to be drunk to spend time with his fools." -- Ernest Hemingway |
W dniu 06-11-2011 23:19, to pisze:
>> No, w markecie. Bez ¿adnych napisów by³y z wyj±tkiem 40/45W. Zasilane s± >> przez kable oporowe i jest na mijania jakie¶ 9V. > Proponujê, ¿eby¶ poszed³ dalej i zamontowa³ z przodu lampy naftowe. Z kolei z ty³u proponujê co¶ takiego: Taniocha, 4 blachy na dwie strony a jaka oszczêdno¶æ pr±dnicy. Pozdrawiam Pawe³ |