![]() |
Re: Navi "z biedronki"
Na pokladzie Akira ma Windowsa CE, czyli takiego dla urzadzen
przenosnych. Mozesz wgrac prawie wszystkie mapy. Ja uzywam Automapy, ale byl czas, ze testowalem mapy i mialem wgrane rownoczesnie mapy 3 firm. Kupujac TOmTom jestes skazany na mapy tego producenta, tak samo z Garminem i innymi nawigacjami firmowymi. |
> A od przybytku to tylko glowa boli - 1000 map, ale ktora dobra ?
pewnie kazda. nie sprawdzalem bo nie jezdze po wszystkich krajach swiata. na kompie wygladaja na bardzo dokladne. |
U¿ytkownik "gobo" <.pl> napisa³ w wiadomo¶ci
news:g7m93t$5t9$.pl... > Na pokladzie Akira ma Windowsa CE, czyli takiego dla urzadzen przenosnych. > Mozesz wgrac prawie wszystkie mapy. Akira + jaka¶ p³atna mapa wyjdzie razem dro¿ej, ni¿ zakup porz±dnej nawigacji z preinstalowan± map±. > Ja uzywam Automapy, ale byl czas, ze testowalem mapy i mialem wgrane > rownoczesnie mapy 3 firm. > Kupujac TOmTom jestes skazany na mapy tego producenta, tak samo z Garminem > i innymi nawigacjami firmowymi. Do Garmin± s± tony map. Tylko do Garmina masz prawdziwy wybór map, bo to jedyna nawigacja u¿ywana przez entuzjastów, tworz±cych mapy (np. drogowa UMP i setki map turystycznych). MK |
> Do Garmin± s± tony map. Tylko do Garmina masz prawdziwy wybór map, bo to
> jedyna nawigacja u¿ywana przez entuzjastów, tworz±cych mapy (np. drogowa > UMP i setki map turystycznych). od poczatku o tym pisze ale oni nie rozumieja |
U¿ytkownik ">>" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:g7minv$ejd$... >> Do Garmin± s± tony map. Tylko do Garmina masz prawdziwy wybór map, bo to >> jedyna nawigacja u¿ywana przez entuzjastów, tworz±cych mapy (np. drogowa >> UMP i setki map turystycznych). > > od poczatku o tym pisze ale oni nie rozumieja Dla niektórych scan mapy papierowej (raster) w PDA to dowód wy¿szo¶ci PDA nad prawdziw± nawigacj± z mapami wektorowymi. MK |
U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:... Sat, 9 Aug 2008 18:46:24 +0200, w <g7khl4$pu9$>, ">>" <> napisa³(-a): > trzeba bylo kupc niewiele drozszego najtanszego garmina 2x to niewiele? > > Na takie biedronkowe badziwie szkoda nawet z³otówki. MK |
Agent ardz nadaje:
> Nie tak dawno (3mies) temu kupilem sobie tytulowa > nawigacje, konkretnie Lark FreeBird 35.0. Lark35.0 _NIGDY_ nie bylo w Biedronce |
Agent ardz nadaje:
> Taka moja teoria. Klamiesz W Biedronce nigdy nie bylo Lark35.0 Reszta postu to tez taka sama teoria |
Re: Navi
On Sat, 9 Aug 2008 18:52:37 +0000 (UTC), "S³awek "
<> wrote: >Zadowolonych, bo dopiero co kupili sobie nowa zabaweczke i sa na etapie >poznawania jej. Jesli juz dobrze ja poznaja i gwarancja sie skonczy to juz >nie beda tacy zadowoleni! :-) Kupiê nowe. Mam 2 lata gwarancji. Za moj± Akirê zap³aci³em 359 z³. Za ile kupiê j± np. za pó³tora roku? Za 200?? -- Pozdrawiam - Dariusz Niemczyñski GG:129280 Renault Master 2.5dCi 100KM PackClim`06 3.3t -> U520XL+AP1200 -> |
Agent Sanctum Officium nadaje:
>>> Do Garmin± s± tony map. Tylko do Garmina masz prawdziwy wybór map, >>> bo to jedyna nawigacja u¿ywana przez entuzjastów, tworz±cych mapy >>> (np. drogowa UMP i setki map turystycznych). >> >> od poczatku o tym pisze ale oni nie rozumieja > > Dla niektórych scan mapy papierowej (raster) w PDA to dowód wy¿szo¶ci > PDA nad prawdziw± nawigacj± z mapami wektorowymi. Tysi±ce map entuzjastów... Jak± polecisz w trasê po Chorwacji i Bu³garii? Po co szukaæ daleko? Wymieñ jak±¶ dla Wroc³awia i okolic lub pó³nocnej wielkopolski... |