![]() |
Re: bez moto
Siemka
*** "KJ Si³a S³ów" Ale ilu ludzi na tej liscie moze powideziec ze bylo w Pilawie ? Do Pilawy to ja na rowerze dojezdzalem i z reki mnie jadla:) -- Tytus ¿ó³ta motorynka |
W dniu 2010-06-24 21:13, Tytus pisze:
> Siemka > > *** "KJ Si³a S³ów" > Ale ilu ludzi na tej liscie moze powideziec ze bylo w Pilawie ? > > Do Pilawy to ja na rowerze dojezdzalem i z reki mnie jadla:) > A chcia³em napisaæ ¿e ja by³em, ale po takim tek¶cie to nie bêdê pisa³. -- Pozdr Wieca DL-1000 V-Strom Zjadacz wróbli |
On 24 Cze, 22:50, Wieca <.pl> wrote:
> W dniu 2010-06-24 21:13, Tytus pisze:> Siemka > > > *** "KJ Si³a S³ów" > > Ale ilu ludzi na tej liscie moze powideziec ze bylo w Pilawie ? > > > Do Pilawy to ja na rowerze dojezdzalem i z reki mnie jadla:) > > A chcia³em napisaæ ¿e ja by³em, ale po takim tek¶cie to nie bêdê pisa³. Wieca, nie przejmuj sie. Pilawa ssie. pzdr, dr 14/525 |
AZ pisze:
> On 2010-06-24, Don Pedro <> wrote: >>> Ale kiedy byłeś? 29.05 czy 13.06 bo chyba Cię nie zauważyłem ;-) >> Patrz punkt pierwszy. >> > Alez to nie o to mi chodzilo, tylko o, cytat: > "Z tego lotniska taki tor jak z koziej dupy traba" > > Kiedy sie w ogole tam nie bylo. Trudno zrobic Poznan z dwoch polaczonych > pasow startowych i plyty postojowej, co nie zmienia faktu ze IMHO jezdzi > sie tam calkiem calkiem. Nadal nie rozróżniasz dwóch zupełnie innych kwestii tej dyskusji. 1. Napisałeś 'zapierdalanie o torze'. Do tego się odniosłem. 2. Wiesz, że nie byłem na tej imprezie i wiesz czemu. Dziwi mnie, że w kółko podnosisz tą samą kwestię. pozdr DP TL-S |
Tytus z fabryki pisze:
> Siemka > > ***"AZ" > Troszku popraw cytowanie, bo przez chwile pomyslalem ze to Tytus napisal :-) > > He he raz probowalem to rzucic - kupilem cos co mialo podobno po mientkim > dobrze jezdzic ale jak zobaczylem jakie to niebezpieczne to siem przeleklem Masz na my¶li Super Terefere? pozdr DP TL-S |
KJ Si³a S³ów pisze:
> Ale ilu ludzi na tej liscie moze powideziec ze bylo w Pilawie Ja na ten przyk³ad by³em w Pilawie w ostatni± sobotê. I co (bo kontekst umyka)? pozdr DP TL-S |
Pfff, odkrycie ;) Pecha cos miales do ludzi, choc jedna rzona lepsza
niz kilku przyjaciol ;) Kontynuujac Twa mysl smiem dopowiedziec ze: - robienie z motocyklizmu religii od zawsze mnie bawilo; - tym ktorzy robia z tego sens zycia szczerze wspolczuje ubostwa duchowego. ---- no tak.. tylko s± ludzie dla których motocykle to styl ¿ycia jako samo w sobie, co nazywane jest "religi±", to ludzie, klimat, zloty, bycie ca³e ¿ycie w trasie.. i tego nie zrozumie kto¶ kto tego nie pozna³ w sensie dos³ownym, próbowa³ to opisywaæ taki jeden kto¶ w amerykañskiej ksi±¿ce z pewnego klubu.. p.s. ja powiem tylko ze sam musia³em po tych 8u latach odpocz±æ.. bo mi organizm siadl a chce jeszcze pare rzeczy w zyciu zrobic.. a tak wyremontowa³em dom, mam fajnego psa i chodzê na spacery.. i jak rozumiem autora to po roku za miesi±c wracam po je¿d¿enia, on tez wroci |
pisze:
>>> Uff... a jaki w ogole jest sens zycia? >> 42. > > To dawniej, teraz raczej 46 Po ostatniej glebie to na pewno nie 46 ;) pozdr DP TL-S |
Użytkownik "Leszek Karlik" <> napisał w wiadomości news:op.vetad10pbkkx24@attitude-adjust... > On Thu, 24 Jun 2010 17:21:52 +0200, Jacot <> wrote: > >> Uff... a jaki w ogole jest sens zycia? > > 42. > odpowiedz o sens zycie jest drugorzedna - podstawowym problemem jest zadanie wlasciwego pytania ;-) Alex. |
On 2010-06-24, Don Pedro <> wrote:
>> Alez to nie o to mi chodzilo, tylko o, cytat: >> "Z tego lotniska taki tor jak z koziej dupy traba" >> >> Kiedy sie w ogole tam nie bylo. Trudno zrobic Poznan z dwoch polaczonych >> pasow startowych i plyty postojowej, co nie zmienia faktu ze IMHO jezdzi >> sie tam calkiem calkiem. > > Nadal nie rozróżniasz dwóch zupełnie innych kwestii tej dyskusji. > 1. Napisałeś 'zapierdalanie o torze'. Do tego się odniosłem. > 2. Wiesz, że nie byłem na tej imprezie i wiesz czemu. Dziwi mnie, że w > kółko podnosisz tą samą kwestię. > Ale jaka kwestie? Ze Cie nie bylo? Nie podnosze. Mnie chodzilo tylko o to, ze oceniles impreze i sam obiekt nie bedac tam - nic wiecej. -- Artur ZZR 1200 |