![]() |
Re: FLAME TIRES
Kuczunapisal
> Pawciox pisze: >> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. s± >> narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. >> nie wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co >> zmienic na stronce i jak nabyc nowych klubowiczy >> tu jest link. szeroko¶ci > ROTFL. Wyjebalem na plecy i dlugo nie wstane. Zenada na calej linii. > Nastepni co to jezdza od miesiaca i juz zakladaja klub. Masakra jakas. > To wina seriali w TV czy moda jakas ? > Nawiasem mowiac ciekawe nadeszly czasy. Klub zaczyna sie od strony w > internecie i nazwy. Prawde powiadaja ze byty internetowe zaczynaja > wypierac te realne. wybacz ale tu sie mylisz. jezdze od 8 roku zycia aktualnie mam 15 -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Pawciox pisze:
> wybacz ale tu sie mylisz. W czym ? > jezdze od 8 roku zycia aktualnie mam 15 No i ? -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Arni pisze:
> no dobra, a na Naszej Klasie kontojuz maj±? Nie wiem ale chyba od tego powinni zaczac :) -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Pawciox wrote:
> co do nazwy to mialo byc P£OMIENNE OPONY fakt glupio wyszlo. Nie daj siê zwariowaæ, nazwali¶cie siê tak jak siê nazwali¶cie, wasza sprawa. Co do strony: Fajnie, ¿e czarne t³o. Chyba powinno byæ "skontaktuj siê z nami" a nie "zkontaktuj siê z nami". Czy ja dobrze widzê, ¿e jest was dwóch? Akurat to, ¿e wszyscy to prezesi mnie bawi i taka konwencja mi siê podoba, ka¿dy cz³onek klubu jest prezesem, taki trochê ¿art z klubów motocyklowych, tylko nie wiem czy takie by³o zamierzenie. Regulamin mnie rozbawi³. Jak my¶lisz, kto siê zapisze do klubu, gdzie musi spe³niæ warunek comiesiêcznego pojawienia siê na zlocie lub spotkaniu? To o hierarchi w je¼dzie na zlot jest dla mnie zupe³nie niezrozumia³e, hierarchia to jest chyba co¶ innego, ni¿ czekanie na zgubê na drodze? -- Diobeu Deauville GT: Diobeu PL |
Kuczu wrote:
> ROTFL. Wyjebalem na plecy i dlugo nie wstane. Zenada na calej linii. > Nastepni co to jezdza od miesiaca i juz zakladaja klub. Masakra > jakas. To wina seriali w TV czy moda jakas ? Nie podcinaj skrzyde³ m³odemu pokoleniu, ty preclu, ty. Mo¿e ci kiedy¶ pomog± jak ci rozrusznik padnie w trasie, rozrusznik serca. -- Diobeu Deauville GT: Diobeu PL |
James pisze:
>> bez sensu - p³omienne to mo¿e byæ uczucie, a nie opony >> >> p³on±ce je¶li ju¿ - burning, albo lepiej: blazing - czy jakos tak... >> > hmm... troche zmieniasz sens w ten sposób > burning - pal±ce > blazing - jarz±ce > Je¿eli nazwa ma byæ dos³ownym t³umaczeniem s³owa "p³omienne" to flaming > pasuje najlepiej. I to s³owo wcale nie odnosi siê wy³±cznie do uczuæ. Tak > jak w jêzyku polskim okre¶la t± czê¶æ ognia zwan± p³omieniami. U¿ywa siê tak > jak po polsku. Mo¿e byæ p³omienne uczucie, ale mog± byæ tak¿e p³omienie na > oponach, czy te¿ wydobywaj±ce siê z wydechu ;) no okej... ale poza stricte t³umaczeniem, jest jeszcze "duch" wypowiedzi jaki niesie nazwa, a tu mówimy o klubie motocyklowym. Nie ka¿da nazwa - IMHO - pasuje do wszystkiego. Nie wszystko dobrze "brzmi", zachowuj±c walory poprawno¶ci. Choæ to konkretne przedsiêwziêcie winno raczej mieæ nazwê w stylu: "Moped scouts", "The Wannabies", czy jakos tak... ;-) :-P -- pozdr pj gsx1300r |
Kefir wrote:
> Elou! > Terror wrote: >> Dnia 26-02-2009 o 18:51:21 Pawciox <> >> napisa³(a): > >>> -- >>> Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> >>> >> Hmm... > > Napiszze o tem cos wiency. Udajesz zdziwienie czy jak? Chyba dalem sie > skolowac, zdziwilo mnie bowiem ze niby redachtur a sikacza nie > propaguje za wszelka cene. Podwojna moralnosc, wstyd przed kumplami > czy ktos w ryja dawal i nie dal? Tak czy tak, Naczelny powinien > napietnowac. rotfl -- pozdrawiam, lesor CB1300 Misiek Z³oty Felkowski Braincap'07, Srebrny Bobrowy Dyplom'08 |
Marcin Garde³a wrote:
> Kuczu wrote: >> ROTFL. Wyjebalem na plecy i dlugo nie wstane. Zenada na calej linii. >> Nastepni co to jezdza od miesiaca i juz zakladaja klub. Masakra >> jakas. To wina seriali w TV czy moda jakas ? > > Nie podcinaj skrzyde³ m³odemu pokoleniu, ty preclu, ty. Mo¿e ci kiedy¶ > pomog± jak ci rozrusznik padnie w trasie, rozrusznik serca. Otoz to. A do tego sie przypierdala do telewizji. Moze Gang Dzikich Wieprzy tez Ci (Piotrze) sie nie podobuje? :)))) -- pozdrawiam, lesor CB1300 Misiek |
U¿ytkownik "Kuczu" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:go823a$14s$.pl... > Pawciox pisze: > >> wybacz ale tu sie mylisz. > > W czym ? > >> jezdze od 8 roku zycia aktualnie mam 15 > > No i ? a to cos jeszcze mzna dodac? E |
> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. s±
> narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. poje¼dzicie po zlotach w sezonie to mo¿e z³apiecie chêtnych, chyba ¿e mogê byæ dla was virtuale to siê zareklamujcie na ¶cigaczu >nie > wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co zmienic na > stronce mam okno przêgl±darki otwarte do po³owy ekranu i strony nie da siê ogl±daæ... :) |