![]() |
Re: Jeszcze dot. szlifowania...
Magic wrote:
> Mr.Jack pisze: > >> No, jak myslicie, moje preclowe madrosci? >> > > Je¼dziæ siê mo¿e w koñcu nauczy³e¶ ? Nie, nigdy siê nie naucze. Poki co staram siê byæ tak dobry jak Newrom. -- Jacek "Mr.Jack" Sawicki | Webdesign, Grafika, Multimedia: |
Samum wrote:
> U¿ytkownik "Mr.Jack" <> napisa³ w > wiadomo¶ci: >> Przed kupnem FZ6 jezdzilem 3 jednosladami z silnikiem i kazdym >> szlifowalem. > /.../ >> Czy moge wiec zakladac, ze na 4 moto historia sie juz nie powtorzy i >> przez caly okres uzytkowania bedzie spokoj? > > "(.) wszystko, co zdarza siê raz, mo¿e ju¿ nie przydarzyæ siê nigdy > wiêcej, ale to, co zdarza siê dwa razy, zdarzy siê na pewno i trzeci." No ale mi sie ju¿ 3 razy zdarzy³o w³asnie... Co teraz? -- Jacek "Mr.Jack" Sawicki | Webdesign, Grafika, Multimedia: |
On Thu, 3 Jul 2008 13:58:39 +0200, "Mr.Jack"
<> wrote: >Nie, nigdy siê nie naucze. Poki co staram siê byæ tak dobry jak Newrom. Ty to jednak sie lubisz wypierdalac bez sensu :) pozdrawiam newrom -- DT 125 - czy aby nie za mocny ? :-) Kosovo je Srbija! jesli piszesz przez scigacz.pl to masz szanse ze nikt Cie nie przeczyta |
U¿ytkownik "Mr.Jack" <> napisa³ w wiadomo¶ci:
>> "(.) wszystko, co zdarza siê raz, mo¿e ju¿ nie przydarzyæ siê nigdy >> wiêcej, ale to, co zdarza siê dwa razy, zdarzy siê na pewno i trzeci." > > No ale mi sie ju¿ 3 razy zdarzy³o w³asnie... Co teraz? Tobie to jak dziecku trzeba, nie wiesz, ze poezji nie mozna brac tak doslownie? ;-) W tlumaczeniu dowolnym - wyjebiesz sie prawdopodobnie jeszcze nie raz :-) -- Samum krakuf duza kawa, stadko suzuki i male yamahy |
U¿ytkownik "Mr.Jack" napisa³ w wiadomo¶ci > No ale mi sie ju¿ 3 razy zdarzy³o w³asnie... Co teraz? Nic,mi sie zda¿y³o wiêcej,po prostu jezd¿ê u¿ywanymi motocyklami,kieszeñ mniej boli:-) Monster BMW R1100S |
W tonie Twojego zapytania dostrzeglem pewna nute nostalgii za wrazeniami,
ktorych juz nie jest Ci dane doswiadczac... Jesli naprawde brakuje ci tych lotow, na pewno znajda sie tu chetni, by sprokurowac cala liste sposobow poprawienia statystyki ;-) A tak na powaznie, to nie zycze kolejnych wydarzen tego typu - z tego co piszesz, bywaly dosc konkretne... MS |
U¿ytkownik "Mr.Jack" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:g4i7bo$u18$.edu.pl... [ciach] >No, jak myslicie, moje preclowe madrosci? Kolka takie sobie z boku dorob i zamontuj, nie bedziesz sie przewracal. Moj syn tak jezdzi i daje rade. :) pozdr -- Bartek GSXF EL May the Force be with You |
On 3 Lip, 13:58, "Mr.Jack" <> wrote:
> > "(.) wszystko, co zdarza siê raz, mo¿e ju¿ nie przydarzyæ siênigdy > > wiêcej, ale to, co zdarza siê dwa razy, zdarzy siê na pewno i trzeci." > > No ale mi sie ju¿ 3 razy zdarzy³o w³asnie... Co teraz? > No i? Mi siê z 5 czy 6 razy przyda¿y³o :-D I stwierdzam jedno - po 3- cim razie cz³owiek siê przyzwyczaja i nawet fajna jest ta perspektywa horyzontalna :-) Wiêc jeste¶ na dobrej dordze do przyzwyczajenia siê :-) -- Pozdrawiam -Demonos- GSX 750 Inazuma (glebiona i kasowana przez samochód) |
Marcin pisze:
> U¿ytkownik "Kuczu" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:g4iahr$dg$.pl... >> Jantarski pisze: >> >>> Bezpieczne???? >> Nie wedkarstwo a rybki. Takie we w domu, w szklanym pojemniku zwanym >> akwarium. > > Pod warunkiem, ¿e nie wpadnie na pomys³ hodowli piranii :-D Mialem 14 sztuk, bezproblemowe w obsludze. Ale na pierwsze m... rybki tobym niepolecal:) -- Qlfon, Bournemouth, UK s³ucha: Cafe del Mar (CD Series) - Willow, |
bartekkacprzak pisze:
> To jest _bardzo_ niebezpieczne hobby ;) Szczegolnie finansowo, a najszczegolniej tzw. akwarystyka morska. Za porzadne akwa mozna spokojnie niejedno fajne moto kupic:) -- Qlfon, Bournemouth, UK s³ucha: The Cure - Speak My Language, |