![]() |
Re: Jakiego crossa kupiæ?
Grziesiek2010 pisze:
> >> PS: wszystkie niezrozumiale s³owa uzyte przeze mnie wrzuc do googla (o >> ile potrafisz) to poznasz ich znaczenie. > > > Wiesz co sam wypierdalaj i mnie nie wkurwiaj przychlascie NIe pyta³em > Cie o zdanie wiec zamknij morde jak widac nic nie zrozumia³es. Co bylo do udowodnienia > A Ty nie uzywasz tez netykiety bo widac... masz paru kolegów w Twoim stylu? bo potrzebuje wiecej pretekstów zeby t± gówniana bramke wkoncu odci±c od usenetu, Tak¿e zapraszam, niech pisz± -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC + '88 Burstner 420 '91 Honda Prelude 2,0 EX na sprzeda¿ '01 Chrysler PT Cruiser 2,4l automat |
W dniu 2010-11-21 18:49, Grziesiek2010 pisze:
> > >> To jeszcze wpisz w google NETykieta i zacznij ci±æ cytaty. > > Piepsz sie aaaa, to ³adnie siê przedstawi³es przed milionami s³uchaczy:) > Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> Ch³opaki przeprasza Was wszystkich mieli¶cie racje buty s± wa¿niejsze.... pozdrawiam rafa³ 450exc 250sxf |
Re: Jakiego crossa kupić?
W dniu 2010-11-22 09:03, Rafał Tomaszewski pisze:
> Chłopaki przeprasza Was wszystkich mieliście racje buty są ważniejsze.... Taaaa jest. W żadnym wypadku niech nie kupuje kasku. Pozdr DP TL-S |
Dnia pięknego Mon, 22 Nov 2010 09:07:26 +0100 osobnik zwany Don Pedro
wystukał: > W dniu 2010-11-22 09:03, Rafał Tomaszewski pisze: >> Chłopaki przeprasza Was wszystkich mieliście racje buty są >> ważniejsze.... > > Taaaa jest. W żadnym wypadku niech nie kupuje kasku. > niech poszuka na bankomacie, będzie za darmo :) -- BMW R110GS mst <at> gazeta <.> pl "-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości? -Wiem co mówię, to grunt zabija!" T.Pratchett |
Sory chlopaki za to co powyzej ale mnie dwa dni w domu nie bylo i moj
glupi brat dorwal kompa... -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
On Mon, 22 Nov 2010 13:31:00 +0000 (UTC), Grziesiek2010
<> wrote: > Sory chlopaki za to co powyzej ale mnie dwa dni w domu nie bylo i moj > glupi brat dorwal kompa... To w tubê go. Gorzej, je¶li brat jest wyimaginowany ;) r. -- __________________________________________________ _______________ robert rêdziak e36/5 323ti mailto:giekao-at-gmail-dot-com I hope they don't fart at Greenpeace. That's bad for Gaia. |
Grziesiek2010 napisa³(a):
> Planuje kupic crossa ale uzywanego lecz nie wiem jakiego, co polecacie?? kup cross-posta, w tej cenie spokojnie sie zmiescisz -- Kamil Nowak 'Amil' rocker's not dead Krakuf |
Robert Rêdziaknapisal
> On Mon, 22 Nov 2010 13:31:00 +0000 (UTC), Grziesiek2010 > <> wrote: >> Sory chlopaki za to co powyzej ale mnie dwa dni w domu nie bylo i moj >> glupi brat dorwal kompa... > To w tubê go. Gorzej, je¶li brat jest wyimaginowany ;) > r. Nie no naserio, nikomu nie zycze takiego uposledzonego brata jak mam ja :/ -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |