![]() |
Re: jakie autko do miasta dla pracownika ?
musia³ pisze:
>>> a tak do oko³o 8000-10000 max ? >> Za taka kase jak sie postarasz to znajdziesz w przyzwoitym stanie od >> pierwszego wlasciciela "zabe" z 2000-2002 roku. Moja zona jedzi > > co to jest "zaba" ? Twingo. -- Grzegorz Joñca GG: 7366919 JID: Mazda 6 2.0 zaolejona Kombi PMS+PJS*+pM-W+P+:+X++L+B+M+Z++TW-CB++ASB+ |
U¿ytkownik "musia³" <> napisa³ w wiadomo¶ci grup dyskusyjnych:hfmfn5$1fub$.pl... > potrzebujê autka dla pracownika biura ksiêgowego do je¿dzenia po mie¶cie > do klientów, > nic nie bêdzie wiêcej wo¿one oprócz cz³owieka. > bud¿et ok 5000 z³ (im mniej tym lepiej). > powinno poje¼dziæ z rok-dwa bezawaryjnie, im mniejsze koszty u¿ytkowania > tym lepiej, > ok. 30km dziennie w dni pracuj±ce. > musi jako¶ wygl±daæ i trzeba by by³o je okleiæ reklam±. > > my¶la³em o matizie bo jako¶ niebrzydko wygl±da jak siê go oklei, wszêdzie > zaparkuje bo ma³y, > ale to pierwsza my¶l - proszê rzuccie swoje typy. Poprzednia Panda vide Marbella. No a w tej cenie to raczej cale masy chyba Fiatow, Daewoo itp. PZDr Adam |
U¿ytkownik "musia³" <> napisa³ w wiadomo¶ci grup dyskusyjnych:hfmfn5$1fub$.pl... > potrzebujê autka dla pracownika biura ksiêgowego do je¿dzenia po mie¶cie > do klientów, > nic nie bêdzie wiêcej wo¿one oprócz cz³owieka. > bud¿et ok 5000 z³ (im mniej tym lepiej). > powinno poje¼dziæ z rok-dwa bezawaryjnie, im mniejsze koszty u¿ytkowania > tym lepiej, > ok. 30km dziennie w dni pracuj±ce. > musi jako¶ wygl±daæ i trzeba by by³o je okleiæ reklam±. > > my¶la³em o matizie bo jako¶ niebrzydko wygl±da jak siê go oklei, wszêdzie > zaparkuje bo ma³y, > ale to pierwsza my¶l - proszê rzuccie swoje typy. Poprzednia Panda vide Marbella. No a w tej cenie to raczej cale masy chyba Fiatow, Daewoo itp. PZDr Adam |
On 12/9/2009 10:18 AM, Grejon wrote:
> Twingo. > Ja dotad myslalem, ze Ford Ka:) |
On 12/9/2009 10:18 AM, Grejon wrote:
> Twingo. > Ja dotad myslalem, ze Ford Ka:) |
Shadowchaser pisze:
> On 12/9/2009 10:18 AM, Grejon wrote: >> Twingo. >> > > Ja dotad myslalem, ze Ford Ka:) To jest Kaczka :) -- Grzegorz Joñca GG: 7366919 JID: Mazda 6 2.0 zaolejona Kombi PMS+PJS*+pM-W+P+:+X++L+B+M+Z++TW-CB++ASB+ |
Shadowchaser pisze:
> On 12/9/2009 10:18 AM, Grejon wrote: >> Twingo. >> > > Ja dotad myslalem, ze Ford Ka:) To jest Kaczka :) -- Grzegorz Joñca GG: 7366919 JID: Mazda 6 2.0 zaolejona Kombi PMS+PJS*+pM-W+P+:+X++L+B+M+Z++TW-CB++ASB+ |
Grejon pisze:
> To jest Kaczka :) Buhahha :))))) A Tico to ¿elazko - co nie ? ;)) |
Grejon pisze:
> To jest Kaczka :) Buhahha :))))) A Tico to ¿elazko - co nie ? ;)) |
U¿ytkownik dl00lb napisa³:
> Grejon pisze: > >> To jest Kaczka :) > > > Buhahha :))))) A Tico to ¿elazko - co nie ? ;)) A p125 to kredens, p126 to kaszlak itd. itp. :-) pozdrawiam -- Mówiæ prawdê i umieæ prawd± ¿yæ - oto rzecz wielkiej wagi. Oskar Wilde |