![]() |
Re: K3opoty gwiazdy z motocyklem
U¿ytkownik "gildor" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:hce45n$os4$.pl... > smoq pisze: >> U¿ytkownik "-koNkRet-" <> napisa³ w wiadomo¶ci >> news:... >>> ... >> >> Bo siê ku..wa praw± stron± nie wyprzedza. No. :) >> >> Masz Ty prawo jazdy?? > > a Ty? Ja mam a w uczciwo¶æ Twojego szczerze w±tpiê. Zdefiniuj manewr wyprzedzania; omijania i wymijania -- pzdr smoq |
U¿ytkownik "gildor" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:hce4h1$os4$.pl... > -koNkRet- pisze: >>> ... >> >> Bo siê ku..wa praw± stron± nie wyprzedza. No. :) > > on nie wyprzedza, tylko omija. > a jednak chyba masz prawo jazdy uczciwie zdobyte :) -- pzdr smoq |
smoq pisze:
> U¿ytkownik "gildor" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:hce4h1$os4$.pl... >> -koNkRet- pisze: >>>> ... >>> Bo siê ku..wa praw± stron± nie wyprzedza. No. :) >> on nie wyprzedza, tylko omija. >> > > a jednak chyba masz prawo jazdy uczciwie zdobyte :) owszem -- gildor czarny grzechotnik w litrze k5 |
smoq pisze:
> U¿ytkownik "gildor" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:hce45n$os4$.pl... >> smoq pisze: >>> U¿ytkownik "-koNkRet-" <> napisa³ w wiadomo¶ci >>> news:... >>>> ... >>> Bo siê ku..wa praw± stron± nie wyprzedza. No. :) >>> >>> Masz Ty prawo jazdy?? >> a Ty? > > Ja mam a w uczciwo¶æ Twojego szczerze w±tpiê. Zdefiniuj manewr wyprzedzania; > omijania i wymijania odnios³e¶ siê do posta o wyprzedzaniu, chcesz to skomentowaæ paragrafem? -- gildor czarny grzechotnik w litrze k5 |
U¿ytkownik "gildor" napisa³ w wiadomo¶ci
news:hce5am$os4$.pl... > smoq pisze: >> a jednak chyba masz prawo jazdy uczciwie zdobyte :) > > owszem No, w koñcu kto¶ mu to wygarn±³, temu Gildoru. Czarna owca jedna z uczciwie zdobytym prawkiem. Co, nie mog³e¶ jak wszyscy, normalnie w ³apê daæ? -- Jasio vx etz Jesli wyszlo Ci raz, sprobuj raz jeszcze. FAQ: |
Jasio pisze:
> U¿ytkownik "gildor" napisa³ w wiadomo¶ci news:hce5am$os4$.pl... >> smoq pisze: > >>> a jednak chyba masz prawo jazdy uczciwie zdobyte :) >> >> owszem > > No, w koñcu kto¶ mu to wygarn±³, temu Gildoru. > > Czarna owca jedna z uczciwie zdobytym prawkiem. > Co, nie mog³e¶ jak wszyscy, normalnie w ³apê daæ? za moich czasów by³o uczciwie i nie trzeba by³o nic kombinowaæ :) to teraz oni jacy¶ tacy na kase pazerni siê zrobili. i sfrustrowani bardziej, ci egzaminerzy. -- gildor czarny grzechotnik w litrze k5 |
Re: K³opoty gwiazdy z motocyklem
Sybi pisze:
> Motocykla? Mi to wyglada na jakas ozdobe kominkowa;) Sam jestes ozdoba. To bardzo ladny custom w japonskim stylu. A ze koles troche smiga i ma tego kilka sztuk to sie mozna przekonac tu: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/...26_468x443.jpg -- Kuczu LOUD BLACK PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C 666 Edition |
> bo to niebezpieczne na drodze dwukierunkowej? bo przepisy u nas tego > zabraniaj±? Ale to nie by³o u nas :-D Pozdrawiam Jarek O. |
Jarek pisze:
>> bo to niebezpieczne na drodze dwukierunkowej? bo przepisy u nas tego >> zabraniaj±? > > Ale to nie by³o u nas :-D my¶lisz, ¿e u nich jest inaczej? -- gildor czarny grzechotnik w litrze k5 |
Re: K³opoty gwiazdy z motocyklem
pisze:
> On Thu, 29 Oct 2009 21:25:53 +0100, Vir <> wrote: > >> s±dz±c po tym, jak go ¶ciê³o przy omijaniu tego bia³ego vana i po jego >> uszkodzeniach (naderwany zderzak), to Brat zahaczy³ go podnó¿kiem, >> pewnie mocowanym na sztywno > > Nie wiem jakie mial uszkodzenia bialy van, ale IMHO wygladalo ze > zawadzil kierownica, wyglo mu ja w lewo i sie wyjebal. Ani jedno, ani drugie. Zrobi³ szkolny b³±d, zblokowa³ przednie ko³o na skrêconej kierownicy, na filmie s³ychaæ wyra¼nie pisk opony na chwilê przed wyjebk±, prawdopodobnie za pó¼no siê zorientowa³ ¿e siênie wyrobi ze skrêtem. Jak to trzeba uwa¿aæ przy zmianie maszyny, no. -- Pozdrawiam - Maciek, ely50/srx250/vfr800. FAQ: |