![]() |
Re: Toyota Carina wyjecie aku
Uzytkownik "Viking" <.pl> napisal w wiadomosci news:gvdl2f$o94$... > juz dotego doszedlem sam, nie mam czym tego rpzekrecic, ale rozebralem > puszke od kluczyka wychodza 4ry kable, ktore trzebaby spiac zeby > zasymulowac przekrecenie kluczyka?:) Hmm nie wiem :> Zrob zdjecie przewodow to pomyslimy. Karolek |
"Karolek" <> wrote in message > Hmm nie wiem :> > Zrob zdjecie przewodow to pomyslimy. to chyba nie wystarczy, z angielskojezycznych grup wyczytalem ze na kluczu sa przyciski resetujace ustrojstwo, wiec przekrecanie niewiele tu da:( szczerze jestem wobec tego w niezlym gownie teraz:) -- Pozdrawiam V.I.K.I.N.G.: Vigilant Individual Keen on Infiltration and Nocturnal Gratification ICQ: 50985493 GG: 14408 |
Uzytkownik "Viking" <.pl> napisal w wiadomosci news:gvdr2m$lnq$... > > "Karolek" <> wrote in message > >> Hmm nie wiem :> >> Zrob zdjecie przewodow to pomyslimy. > > to chyba nie wystarczy, z angielskojezycznych grup wyczytalem ze na kluczu > sa przyciski resetujace ustrojstwo, wiec przekrecanie niewiele tu da:( > szczerze jestem wobec tego w niezlym gownie teraz:) Zrob zdjecie tego ustrojstwa, zobacze co to w ogole jest. Karolek |
>> Podl±czyæ drugi do klem - równolegle, wyj±æ i od³±czyæ stary,
>> wsadziæ i pod³±czyæ nowy, odpi±æ to równoleg³e pod³±czenie. >> Tara! ;-) > > teraz too late kiedy zaplon jest odlaczony Teraz masz zupelna racje. Powiem Ci, ze ja w swojej Corolce E11 tez mam taka syrenke, mam nawet do niej kluczyk! Ale jak bede wymienial akumulator, to ani mysle nim krecic i zrobie jak napisalem... Juz pomine, ze nie pamietam w ogole gdzie sie rzeczonym kluczykiem kreci - musialbym poszukac ;-) -- Adam 'Adak' Kêpiñski GG: 1004327 "Nie ma dobrych wyborów, mo¿e byæ tylko mniejsze z³o" |
Witam
On 25 Maj, 12:48, Adam 'Adak' Kêpiñski <> wrote: > Powiem Ci, ze ja w swojej Corolce E11 tez mam taka syrenke, mam nawet do niej > kluczyk! Sorry, to kazda (starsza lub nowsza) Toyota ma takie ustrojstwo??? Niezla mina dla "poczatkujacych" mechanikow ;) ;) Czasami jezdze z kumplem jego stara (92? 94?) Corolla, ciekawe czy wie o takim "ficzerze". Dobrze, ze nigdy przy niej nie grzebalismy w ten sposob ;) Moja stara Mazda nie miala takich pulapek, a tez japonczyk ;) pzodr Piotr |
<> wrote in message Sorry, to kazda (starsza lub nowsza) Toyota ma takie ustrojstwo??? Niezla mina dla "poczatkujacych" mechanikow ;) ;) Czasami jezdze z kumplem jego stara (92? 94?) Corolla, ciekawe czy wie o takim "ficzerze". Dobrze, ze nigdy przy niej nie grzebalismy w ten sposob ;) Moja stara Mazda nie miala takich pulapek, a tez japonczyk ;) no szczerze powiem ze to zajebista niespodzianka jest:) -- Pozdrawiam V.I.K.I.N.G.: Vigilant Individual Keen on Infiltration and Nocturnal Gratification ICQ: 50985493 GG: 14408 |
Viking pisze:
>> zapewne mia³e¶ niewy³aczony (kluczyk serwisowy) alarm. >> Co teraz? >> polecam telefon do przyjaciela w serwisie. ;-) Pewnie wie co teraz. > > jakies inne pomysly niewymagajace przyjazdu serwisanta do auta za 800zl > ktory skasuje 400? chyba warta wiecej niz 800zl ;) |
"Karolek" <> wrote in message > Zrob zdjecie tego ustrojstwa, zobacze co to w ogole jest. poszlo na prv -- Pozdrawiam V.I.K.I.N.G.: Vigilant Individual Keen on Infiltration and Nocturnal Gratification ICQ: 50985493 GG: 14408 |
"Marcin J. Kowalczyk" <> wrote in message > chyba warta wiecej niz 800zl ;) > > no ja dalem 800, po dzisiejszym kursie 1000:) -- Pozdrawiam V.I.K.I.N.G.: Vigilant Individual Keen on Infiltration and Nocturnal Gratification ICQ: 50985493 GG: 14408 |
Viking pisze:
>> chyba warta wiecej niz 800zl ;) >> >> >> > > no ja dalem 800, po dzisiejszym kursie 1000:) ale teraz ciezko chyba dostac auto tansze niz 2.5k euro ;> |