![]() |
Re: [OT] Taka mala zagadka
Arni pisze:
> (pj) pisze: > >> krecha podobno do tej pory tam jest - ale Arni nie pozwala sprawdzic >> jedynie "judzac" enuncjacjami o planach powrotu do fortu... >> > > by³es u Ró¿anskiego ? Byles... tylko siedziales chyba przy niewlasciwym > stoliku, bys gupot nie gada³ :) Enuncjacje w rzeczy samej by³y. -- Pozdrowienia, Best regards Jacek Ró¿añski, ETZ-251, XJ-900S, V-740 >impossibility is only one of the possibilities |
Grzegorz Rogala pisze:
> siema. > > Wiec odkopalem > > > > Zagadka brzmi.. kiedy to widac, gdzie w sumie tez. > Ale, kto jest na zdjeciu? :) > > > Ps. Zagadek moze byc wiecej.. duzo wiecej ;) A kim jest ten pocieszny grubcio z prawej? -- Pozdrowienia, Best regards Jacek Ró¿añski, ETZ-251, XJ-900S, V-740 >impossibility is only one of the possibilities |
Re: Taka mala zagadka
>
> A kim jest ten pocieszny grubcio z prawej? > cze dzieciaczki By³em na tej imprezie, ale to nie ja. Wtedy jeszcze nie wygl±da³em tak jak dzisiaj. Oprócz widocznych atrakcji na fotce sporo siê wtedy dzia³o :) pozdrovki fiodor |
Re: Taka mala zagadka
fiodor pisze:
>> A kim jest ten pocieszny grubcio z prawej? >> > > cze dzieciaczki ³omatko!! :) > By³em na tej imprezie, ale to nie ja. takim smiesznym, pomarañczowym? :) > Wtedy jeszcze nie wygl±da³em tak jak dzisiaj. a jak dzisiaj wygl±dasz? > Oprócz widocznych atrakcji na fotce sporo siê wtedy dzia³o :) a do paru rzeczy nie dosz³o :) -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC najlepsze auto dla motocyklisty '91 Honda Prelude 2,0 EX piêkniejszej po³owy '01 Chrysler PT Cruiser 2,4l automat |
Jacek Ró¿añski pisze:
> A kim jest ten pocieszny grubcio z prawej? Maciek, nazwisko mam na koncu jezyka ale publicznie i tak nie bede podawa³ bo po co? Plastikiem jezdzi³, suzuki jakims -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC najlepsze auto dla motocyklisty '91 Honda Prelude 2,0 EX piêkniejszej po³owy '01 Chrysler PT Cruiser 2,4l automat |
Jacek Ró¿añski napisa³(a):
> Grzegorz Rogala pisze: > >> siema. >> >> Wiec odkopalem >> >> >> >> Zagadka brzmi.. kiedy to widac, gdzie w sumie tez. >> Ale, kto jest na zdjeciu? :) >> >> Ps. Zagadek moze byc wiecej.. duzo wiecej ;) > > A kim jest ten pocieszny grubcio z prawej? > Maciek Sznyk(Sztyk?). Ten, co zlamal wahacz w Bandziorze. :) Ja mam tylko problem z jego tete a tete - tym w czapeczce, bo przeciez z Karolina nie ma problemu. Reszte tez mam wymieniac? :) -- pozdrrrrowienia i... do zobaczenia na szlaku :) zbigi [@:zbiegusek na wirtualnej polsce w domenie pl] Bestyja, Sikorka, Jasiek w worku, Dudek na strychu i inne ;) Nowy Janów - jeszcze blizej najwiekszej dziury w Europie ;) |
Piotr May napisa³(a):
> Grzegorz Rogala pisze: > [...] > na wspomnienia Ci sie zebralo ? :D > a to pamietasz? > Uojacie... :) To chyba bylo przy okazji rozwarcia sezonu w wawce. A to zdjecie: to powinno miec podpis "Bedek rankiem" ;) -- pozdrrrrowienia i... do zobaczenia na szlaku :) zbigi [@:zbiegusek na wirtualnej polsce w domenie pl] Bestyja, Sikorka, Jasiek w worku, Dudek na strychu i inne ;) Nowy Janów - jeszcze blizej najwiekszej dziury w Europie ;) |
zbigi pisze:
[cut, bo nieistotne] Zbigi, dla Ciebie specjalnie: :D Kiedy to bylo :) -- pozdr Rogal |
"Grzegorz Rogala" <> wrote > Zbigi, dla Ciebie specjalnie: > > :D > > Kiedy to bylo :) £o zesz kufra, ales t-rexa wyciagnal :-) Ludzie tyle nie zyja! -- -=[Spider A.J.]=- Krakuf <-jakos tak wyjszlo ;-) RF900RS2 |
Grzegorz Rogala pisze:
> zbigi pisze: > [cut, bo nieistotne] > > Zbigi, dla Ciebie specjalnie: > > :D > > Kiedy to bylo :) > hyhy, ja wiem, ja wiem, pierwsze Zapko³ajki na których by³em, w ogóle moja pierwsza impreza preclowa, czyli grudzieñ 1999 :) -- Kosiek |