![]() |
Re: Nie ma gdzie parkowac :(
On Wed, 08 Apr 2009 07:34:10 +0200, J.F
<.pl> wrote: > No ale w takim wroclawiu jest 2000 os/km^2, To jak dobijecie do 12000os/km^2, to wtedy zapatrujcie siê na Japoniê :P Zreszt± co ja siê bêdê przejmowa³. Czy ja mieszkam we Wroc³awiu? ;) r. -- __________________________________________________ _______________ robert rêdziak mailto:giekao-at-gmail-dot-com zmien kreseczkê na kropeczkê: I hope they don't fart at Greenpeace. That's bad for Gaia. |
On Wed, 8 Apr 2009 18:58:20 +0000 (UTC), Robert Rêdziak wrote:
>On Wed, 08 Apr 2009 07:34:10 +0200, J.F >> No ale w takim wroclawiu jest 2000 os/km^2, > > To jak dobijecie do 12000os/km^2, to wtedy zapatrujcie siê na > Japoniê :P Zreszt± co ja siê bêdê przejmowa³. Czy ja mieszkam we > Wroc³awiu? ;) Twoje miasto pewnie ma gestosc podobna .. czyli jak japonska prowincja :-) J. |
On Wed, 08 Apr 2009 22:08:53 +0200, J.F
<.pl> wrote: > Twoje miasto pewnie ma gestosc podobna .. czyli jak japonska prowincja > :-) Ale ja nie mam problemu z parkowaniem (przynajmniej pod domem i pod prac±) :P r. -- __________________________________________________ _______________ robert rêdziak mailto:giekao-at-gmail-dot-com zmien kreseczkê na kropeczkê: I hope they don't fart at Greenpeace. That's bad for Gaia. |
On Wed, 8 Apr 2009 20:26:26 +0000 (UTC), Robert Rêdziak wrote:
>On Wed, 08 Apr 2009 22:08:53 +0200, J.F >> Twoje miasto pewnie ma gestosc podobna .. czyli jak japonska prowincja >> :-) > Ale ja nie mam problemu z parkowaniem (przynajmniej pod domem i > pod prac±) :P No to dlaczego Japonczycy na prowincji maja ? :-) J. |
Dnia Tue, 07 Apr 2009 21:16:12 +0200, Adam Foton napisa³(a):
>> Zostañ developerem i postaw parking wielokondygnacyjny ;) > > BTW - w weekend byl jakis zlot Golfow pod Real w Krakowie. Mignal mi > obok ford a w srodku brodacz - to Ty ? :) Nie, w weekendy ostatnio siedzê w Kêszycy Le¶nej (a i teraz te¿ :D ) -- ___________ (R) /_ _______ Adam 'Trzypion' P³aszczyca (+48 502) 122 688 ___/ /_ ___ ul. na Szaniec 23/70 31-560 Kraków (012) 378 31 98 _______/ /_ Wywo³ywanie slajdów ___________/ PMS++PJ+S*+++P+++M+++W--P+++X+++L+++B+M+++Z++T-WCB++ |
scatterbrain pisze:
> Z moich prywatnych obserwacji miejsc parkingowych przed moim > blokowiskiem wynika : > 1. Przyjezdzajac w czasie pracy przed dom - na parkingu zajetych jest > 50-60% miejsc parkingowych. > 2. W zimie czasem pada snieg. Po tym jak dlugo auto jest nieodsniezone > mozna wnioskowac o czestotliwosci jego uzywania = z moich obserwacji > 20-30% miejsc parkingowych zajetych jest przez auta z jakich wlasciciele > korzystaja nie czesciej niz raz na miesiac. Straszne, nie dość, że mają samochód to do pracy jeżdżą komunikacją miejską! Niech wyp... z tramwaju i do auta! :) -- /\ /\ [ Jakub 'Kocureq' Anderwald ] /\ /\ =^;^= [ [nick][at][nick].com ] =^;^= / | [ GG# 1365999 ICQ# 31547220 ] | \ (___(|_|_| [ ] |_|_|)___) |
Adam Szewczak pisze:
> A teraz nowo wybudowane to zapomnij o parkowaniu. > Nastepny mega wielki park biurowy robi sie Domaniewska i okolice. > Dlaczego nikt tu nie pomyslal zeby pierdyknac jakis meeega wielki > parking Bo jest Galeria Mokotów :) Przez co nie chce mi się tam jeździć na zakupy i szukać ciasnego miejsca. -- /\ /\ [ Jakub 'Kocureq' Anderwald ] /\ /\ =^;^= [ [nick][at][nick].com ] =^;^= / | [ GG# 1365999 ICQ# 31547220 ] | \ (___(|_|_| [ ] |_|_|)___) |