![]() |
OT Re: Taka mala zagadka
gildor pisze:
> nie nie. ja nie umiem. ja umiem tylko html. a to za ma³o. a ¿e mi siê > nie chce... ja ju¿ z filantropi± koñczê powoli :) > Panowie przed 40stk± tak ju¿ maj±. Znam to uczucie :-) -- piomay |
Re: OT Re: Taka mala zagadka
Piotr May pisze:
> gildor pisze: > >> nie nie. ja nie umiem. ja umiem tylko html. a to za ma³o. a ¿e mi siê >> nie chce... ja ju¿ z filantropi± koñczê powoli :) >> > > Panowie przed 40stk± tak ju¿ maj±. Znam to uczucie :-) grr -- gildor 9'99 |
U¿ytkownik "gildor" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:h1v6p6$262$.pl... > Piotr May pisze: >> gildor pisze: >> >>> nie nie. ja nie umiem. ja umiem tylko html. a to za ma³o. a ¿e mi siê >>> nie chce... ja ju¿ z filantropi± koñczê powoli :) >>> >> >> Panowie przed 40stk± tak ju¿ maj±. Znam to uczucie :-) ufff, dobrze ze mam jajeczka a nie jaja -- Easy Zielona Dziura Co Cie nie zabije, to Cie wzmocni NT650V i NTNT650V ;) |
Piotr May pisze:
> Panowie przed 40stk± tak ju¿ maj±. Znam to uczucie :-) > iii tam, po 40-tce jest jeszcze fajniej: zdziecinnienie, coraz drozsze zabawki, smuga cienia, itepe... ;-) a po 80-tce to juz w ogole szajba! -- pozdr pj gsx1300r FAQ: |
Re: Taka mala zagadka
On 23 Cze, 21:41, Arni <> wrote:
> Jacek Ró¿añski pisze: > > A kim jest ten pocieszny grubcio z prawej? > Maciek, nazwisko mam na koncu jezyka ale publicznie i tak nie bede > podawa³ bo po co? Plastikiem jezdzi³, suzuki jakims Nie plastikiem tylko Banditem 600 z 3 razy naprawianym tylnym wahaczem :-) Z Wawy chlopak z tego co pamietam. -- Arex Varadero 1000 |
Re: Taka mala zagadka
U¿ytkownik "Arex" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... On 23 Cze, 21:41, Arni <> wrote: > Jacek Ró¿añski pisze: > > A kim jest ten pocieszny grubcio z prawej? > Maciek, nazwisko mam na koncu jezyka ale publicznie i tak nie bede > podawa³ bo po co? Plastikiem jezdzi³, suzuki jakims Nie plastikiem tylko Banditem 600 z 3 razy naprawianym tylnym wahaczem :-) Z Wawy chlopak z tego co pamietam. Maciek co mia³ zacisk chamulcowy na poloplast do lagi przylepiony?; Pozdr. Tomek |
Re: [OT] Taka mala zagadka
Magic napisa³(a):
> zbigi pisze: >> Piotr May napisa³(a): >> >>> Grzegorz Rogala pisze: >>> [...] >>> na wspomnienia Ci sie zebralo ? >> :D >> >>> a to pamietasz? >>> >> Uojacie... :) >> To chyba bylo przy okazji rozwarcia sezonu w wawce. >> A to zdjecie: > > S³yszê chrzêst styropianu :) > Sluch cie nie myli ;) -- pozdrrrrowienia i... do zobaczenia na szlaku :) zbigi [@:zbiegusek na wirtualnej polsce w domenie pl] Bestyja, Sikorka, Jasiek w worku, Dudek na strychu i inne ;) Nowy Janów - jeszcze blizej najwiekszej dziury w Europie ;) |
Re: [OT] Taka mala zagadka
Kosiek napisa³(a):
> Grzegorz Rogala pisze: > >> zbigi pisze: >> [cut, bo nieistotne] >> >> Zbigi, dla Ciebie specjalnie: >> >> :D >> >> Kiedy to bylo :) >> > hyhy, ja wiem, ja wiem, pierwsze Zapko³ajki na których by³em, w ogóle > moja pierwsza impreza preclowa, czyli grudzieñ 1999 :) > No. I cala poprzednia noc rzezbilem do Sikorki szybe z Legolandu. Prawda, ze urocza? ;) -- pozdrrrrowienia i... do zobaczenia na szlaku :) zbigi [@:zbiegusek na wirtualnej polsce w domenie pl] Bestyja, Sikorka, Jasiek w worku, Dudek na strychu i inne ;) Nowy Janów - jeszcze blizej najwiekszej dziury w Europie ;) |