![]() |
Re: Jaki kupiæ samochód?
begin Piotr Klimek
> Ciekawe kiedy Ci się znudzi śmiecenie w co drugim wątku. A Ty coś tu ciekawego piszesz? Bo nie zauważyłem. Kim Ty w ogóle jesteś? -- ignorance is bliss |
W dniu czwartek, 16 sierpnia 2012 10:30:53 UTC+2 u¿ytkownik Ryba napisa³:
> A kt�ry to kolega i z jakiego rejonu? Tradelux z Libi±¿a. |
Dnia (Thu, 16 Aug 2012 14:43:49 +0000 (UTC)) ktos podajacy sie za tÞ
wyklawiaturowal co nastepuje: >> Ciekawe kiedy Ci siê znudzi ¶miecenie w co drugim w±tku. > > A Ty co¶ tu ciekawego piszesz? Bo nie zauwa¿y³em. Kim Ty w ogóle jeste¶? Czytam i sporadycznie pisze tutaj od jakis 10 lat, pewnie mnie nie widac, bo nie smiece w kazdym watku o oponach owinietych wezem ogrodowym, polonezie czy komendancie policji. Masz jakas misje? -- Pozdrawiam Piotr Klimek Citroen C5 2.0HDI `02 |
Dnia Thu, 16 Aug 2012 18:35:28 +0000 (UTC), Piotr Klimek napisa³(a):
> Czytam i sporadycznie pisze tutaj od jakis 10 lat, pewnie mnie nie widac, > bo nie smiece w kazdym watku o oponach owinietych wezem ogrodowym, > polonezie czy komendancie policji. Masz jakas misje? Wrzuæ go do KF'a i bêdziesz mia³ spokój. O ile kto¶ inny nie zacznie tego czego¶ cytowaæ. Ja tak zrobi³em i grupê siê o wiele przyjemniej czyta. -- [Pozdrawiam] [huri-khan][GG 177094] [SY] [Cruze 1,8 LT] |
begin huri_khan
> Wrzuć go do KF'a i będziesz miał spokój. O ile ktoś inny nie zacznie > tego czegoś cytować. > Ja tak zrobiłem i grupę się o wiele przyjemniej czyta. Popieram, im więcej głupków ma mnie w KF-ie, tym przyjemniej się na tą grupę pisze. :) -- ignorance is bliss |
U¿ytkownik "huri_khan" <> napisa³ w wiadomo¶ci grup dyskusyjnych:13eg8afh65h3m$.5mbmyvdb7zwi.dlg@40tud e.net... > Dnia Thu, 16 Aug 2012 18:35:28 +0000 (UTC), Piotr Klimek napisa³(a): > >> Czytam i sporadycznie pisze tutaj od jakis 10 lat, pewnie mnie nie widac, >> bo nie smiece w kazdym watku o oponach owinietych wezem ogrodowym, >> polonezie czy komendancie policji. Masz jakas misje? > > Wrzuæ go do KF'a i bêdziesz mia³ spokój. O ile kto¶ inny nie zacznie tego > czego¶ cytowaæ. > Ja tak zrobi³em i grupê siê o wiele przyjemniej czyta. Potwierdzam. Przy czym nale¿y tam wrzuciæ wiêcej ¶miecia, ale z racji generowanej ilo¶ci spamu, troll "to" powinien zawitaæ tam w pierwszej kolejno¶ci. |
begin Cavallino
> Przy czym należy tam wrzucić więcej śmiecia, ale z racji generowanej > ilości spamu, troll "to" powinien zawitać tam w pierwszej kolejności. Nie rżyj tyle, tylko wracaj do stadniny. -- ignorance is bliss |
Re: Jaki kupić samochód?
> Ale tam każde auto jest "walone". Nawet w autach prosto z salonu > miejscowi "fachowcy" dopatrzą się dospawanej ćwiartki. :)) Jakiś czas temu pytałem o interesującego mnie Poloneza Trucka Roya i wcale nie pisali że zespawany z trzech przystanków. |
begin Michal
> Jakiś czas temu pytałem o interesującego mnie Poloneza Trucka Roya i > wcale nie pisali że zespawany z trzech przystanków. I jak? Kupiłeś? Jeśli tak, to jak wrażenia? Ja sobie bardzo chwalę mojego Poloneza Trucka Roya kupionego za 1000 zł. -- ignorance is bliss |
mo¿e na tej stronie znajdziesz co¶ w tej cenie
|