![]() |
Re: Przekladka Octavii
Robert_J wrote:
> > Pytaùem "ogólnie" ;-). Zasadnicza kwestia ile lat ma ta octavia, bo nie > sÃ*dzæ ýeby mowa byùa o nowej ;-) Nie sadze tez zeby sie komus oplacilo pchac 6 tys w stara.. Chyba ze jakis nieodparty sentyment :P |
> Nie sadze tez zeby sie komus oplacilo pchac 6 tys w stara..
> Chyba ze jakis nieodparty sentyment :P Moýliwe... ;-). |
Witam,
W po¶cie <g8tqkq$o1r$> rad <> m.in. napisa³(a):: > Chce przywiezc z Anglii Octavie I 1.9 diesel do przekladki. Mózg sobie prze³ó¿. (bez urazy, ale juz mnie wqrwiaja auta ze skosem ¶wiate³ w nie t± stronê, mimo, ¿e kierownica po w³a¶ciwej stronie i króluj± w tym Ople na "V" - lecz niestety nie s± wyj±tkiem) :) -- Tomasz Motyliñski "Linux jest dla leniwych, raz zainstalowany dzia³a wiecznie" .... i do tego jaki ³adny :) http://satfilm.pl/~motto77/mydesktop.jpg - Polskie Forum U¿ytkowników Debiana |
Tomasz Motyliński pisze:
>> Chce przywiezc z Anglii Octavie I 1.9 diesel do przekladki. > > Mózg sobie przełóż. (bez urazy, ale juz mnie wqrwiaja auta ze skosem > świateł w nie tą stronę, mimo, że kierownica po właściwej stronie i > królują w tym Ople na "V" - lecz niestety nie są wyjątkiem) :) Gorsze są fioletowe srenony z allegro. -- Rosomaczki wskakują na krzaczki |
Robert_J pisze:
>> A dlaczego mnie o to pytasz? >> Klient przyjedzie i powie "chce bo tak" to co ja mam do dyskusji? > > Pytaùem "ogólnie" ;-). Zasadnicza kwestia ile lat ma ta octavia, bo nie > sÃ*dzæ ýeby mowa byùa o nowej ;-) Napisane jak byk "Octavia I" wiec nowa to ona byla raczej pare lat temu... -- venioo |
Tomasz Motyliñski wrote:
> > Mózg sobie prze³ó¿. (bez urazy, ale juz mnie wqrwiaja auta ze skosem ¶wiate³ > w nie t± stronê, Wymiana swiatel to chyba najmniejszy problem w tym calym balaganie .. :/ |
Witam,
W po¶cie <g909fg$747$> go! <> m.in. napisa³(a):: > Tomasz Motyliñski wrote: >> >> Mózg sobie prze³ó¿. (bez urazy, ale juz mnie wqrwiaja auta ze skosem >> ¶wiate³ w nie t± stronê, > > Wymiana swiatel to chyba najmniejszy problem w tym calym balaganie .. :/ Zgadza siê, ale wiele osób tego nie robi. Strach pomy¶leæ co tam jeszcze za kwiatki w ¶roku. -- Tomasz Motyliñski "Linux jest dla leniwych, raz zainstalowany dzia³a wiecznie" .... i do tego jaki ³adny :) http://satfilm.pl/~motto77/mydesktop.jpg - Polskie Forum U¿ytkowników Debiana |
> Napisane jak byk "Octavia I" wiec nowa to ona byla raczej pare lat temu...
Uwaýasz ýe juý nie sÃ* sprzedawane? Choã w UK to moýe juý nie sÃ*... |
Tomasz Motyliñski wrote:
> Witam, > > W po¶cie <g8tqkq$o1r$> > rad <> m.in. napisa³(a):: > >> Chce przywiezc z Anglii Octavie I 1.9 diesel do przekladki. > > Mózg sobie prze³ó¿. (bez urazy, ale juz mnie wqrwiaja auta ze skosem ¶wiate³ > w nie t± stronê, mimo, ¿e kierownica po w³a¶ciwej stronie i króluj± w tym > Ople na "V" - lecz niestety nie s± wyj±tkiem) :) > Mnie tez wqrwiaja takie swiatla, wiec jesli juz sie zdecyduje lampki tez przeloze, spij wiec spokojnie :) D. |
venioo wrote:
> Robert_J pisze: >>> A dlaczego mnie o to pytasz? >>> Klient przyjedzie i powie "chce bo tak" to co ja mam do dyskusji? >> >> Pytaùem "ogólnie" ;-). Zasadnicza kwestia ile lat ma ta octavia, bo >> nie sÃ*dzæ ýeby mowa byùa o nowej ;-) > > Napisane jak byk "Octavia I" wiec nowa to ona byla raczej pare lat temu... > Dokladnie 5 lat temu byla nowa. |