![]() |
Re: Jakiego crossa kupiæ?
> To jeszcze wpisz w google NETykieta i zacznij ci±æ cytaty. Piepsz sie -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Grziesiek2010 pisze:
> > >> To jeszcze wpisz w google NETykieta i zacznij ci±æ cytaty. > > Piepsz sie po pierwsze s³ownik ortograficzny polecam po drugie jak sie nie umiesz zachowaæ to lepiej milcz. Bo ze nie wpisa³ems w googla zapytania o netykiete to widac -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC + '88 Burstner 420 '91 Honda Prelude 2,0 EX na sprzeda¿ '01 Chrysler PT Cruiser 2,4l automat |
Re: Jakiego crossa kupić?
wiedziałem że będą głosy że jednak gira ważniejsza niż łeb:)
Ja też jeżdżę na niskobudżetowym motocyklu i też jeszcze nie mam butów. Na razie muszą mi wystarczyć takie ze sklepu bhp za 150 zł. Wysokie, sznurowane, nieprzewiewne i z okutym czubem. I chociaż kusi mnie żeby na wiosnę kupić najpierw buty to jednak raczej kupię dobry kask bo teraz jeżdżę w G-macu. Pozdrawiam -- Wojtek Sobociński Full szosa 2 sztywniaki XTZ 750 '91 Podkowa Leśna |
Arninapisal
> Grziesiek2010 pisze: >> >> >>> To jeszcze wpisz w google NETykieta i zacznij ci±æ cytaty. >> >> Piepsz sie > po pierwsze s³ownik ortograficzny polecam > po drugie jak sie nie umiesz zachowaæ to lepiej milcz. Bo ze nie > wpisa³ems w googla zapytania o netykiete to widac no i co z tego co? Lepiej sie nie odzywaj -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Grziesiek2010 pisze:
>> po pierwsze s³ownik ortograficzny polecam >> po drugie jak sie nie umiesz zachowaæ to lepiej milcz. Bo ze nie >> wpisa³ems w googla zapytania o netykiete to widac > > no i co z tego co? > Lepiej sie nie odzywaj a to z tego, ¿e wpierdalasz sie na czyje¶ podwórko i jak ktos Ci grzecznie zwraca uwage, ¿e zachowujesz sie niestosownie to jeszcze sie rzucasz jak dres. Nawet nie masz swiadomosci ze nie piszesz na jakiegos sikacza.pl tylko na du¿± grupe usenetow± na której obowi±zuje netykieta czy Ci sie to podoba czy nie. Co sie dzieje na sikaczu to mi powiewa ale skoro jestes w usenecie wiec sie zachowuj. Albo wypierdalaj. PS: wszystkie niezrozumiale s³owa uzyte przeze mnie wrzuc do googla (o ile potrafisz) to poznasz ich znaczenie. -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC + '88 Burstner 420 '91 Honda Prelude 2,0 EX na sprzeda¿ '01 Chrysler PT Cruiser 2,4l automat |
Grziesiek2010 napisa³(a):
> > >> To jeszcze wpisz w google NETykieta i zacznij ci±æ cytaty. > > Piepsz sie > A ty przywitaj siê z kolegami. -- Pozdrawiam - Maciek, ely50/ts150/srx250/vfr800[']/k11rs. FAQ: |
Arninapisal
> Grziesiek2010 pisze: >>> po pierwsze s³ownik ortograficzny polecam >>> po drugie jak sie nie umiesz zachowaæ to lepiej milcz. Bo ze nie >>> wpisa³ems w googla zapytania o netykiete to widac >> >> no i co z tego co? >> Lepiej sie nie odzywaj > a to z tego, ¿e wpierdalasz sie na czyje¶ podwórko i jak ktos Ci > grzecznie zwraca uwage, ¿e zachowujesz sie niestosownie to jeszcze sie > rzucasz jak dres. > Nawet nie masz swiadomosci ze nie piszesz na jakiegos sikacza.pl tylko > na du¿± grupe usenetow± na której obowi±zuje netykieta czy Ci sie to > podoba czy nie. Co sie dzieje na sikaczu to mi powiewa ale skoro jestes > w usenecie wiec sie zachowuj. Albo wypierdalaj. > PS: wszystkie niezrozumiale s³owa uzyte przeze mnie wrzuc do googla (o > ile potrafisz) to poznasz ich znaczenie. Wiesz co sam wypierdalaj i mnie nie wkurwiaj przychlascie NIe pyta³em Cie o zdanie wiec zamknij morde A Ty nie uzywasz tez netykiety bo widac... -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Magic <> wrote:
>A ty przywitaj siê z kolegami. To zbyt subtelne, jednak. -- Pozdrowionka Jacot M10 |
Dnia 325 roku bie¿±cego, Grziesiek2010 zezna³(a) jak nastêpuje:
> > PS: wszystkie niezrozumiale s³owa uzyte przeze mnie wrzuc do googla > > (o ile potrafisz) to poznasz ich znaczenie. > > > Wiesz co sam wypierdalaj i mnie nie wkurwiaj przychlascie > NIe pyta³em Cie o zdanie wiec zamknij morde > A Ty nie uzywasz tez netykiety bo widac... AAAAAAAAAAAAA Kupiê tanio plonkownicê, mo¿e byæ u¿ywana. -- PawelK vel Pablo e-mail: pablo i klubvolvo org pl V850 T5 2,3 20V '96r; B5234FT Motronic 4.3; AW 50-42 "Poskramiacz" FZS600 Fazer '01 52kkm Warszawa Goc³aw |
W dniu 2010-11-21 23:45, PawelK vel Pablo pisze:
> Dnia 325 roku bieżącego, Grziesiek2010 zeznał(a) jak następuje: > >>> PS: wszystkie niezrozumiale słowa uzyte przeze mnie wrzuc do googla >>> (o ile potrafisz) to poznasz ich znaczenie. >> >> >> Wiesz co sam wypierdalaj i mnie nie wkurwiaj przychlascie >> NIe pytałem Cie o zdanie wiec zamknij morde >> A Ty nie uzywasz tez netykiety bo widac... > > AAAAAAAAAAAAA Kupię tanio plonkownicę, może być używana. > Szkoda twojego czasu... -- Wojtek Sobociński Full szosa 2 sztywniaki XTZ 750 '91 Podkowa Leśna |