![]() |
W zasadzie masz szereg możliwości. Oprócz wspomnianych portali aukcyjnych z ogłoszeniami motoryzacyjnymi,które są najbardziej popularna formą,polecam też fora samochodowe. Tutaj także są działy ogłoszeniowe oraz wielu użytkowników oglądających. To na pewno zaprocentuje.
|
ja kiedyś wystawiałem swój samochód na [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
Ja swoje wystawiłem na Allegro i poszło w ciągu 2 dni - dodam że nie było jakieś mocno okazyjne. Wydaje mi się że swoje też zrobiły społecznościówki i znajomi, którzy udostępniali i przekazywali dalej moje ogłoszenie.
|
To też jest bardzo ważne,ale moim zdaniem istotną sprawą bezie to jaki model masz na sprzedaż oraz jak jest zadbany- im lepiej tym więcej potencjalnych kupców.
|
Co powiecie na serwis dzięki któremu wystawicie ogłoszenie na wszystkich
najpopularniejszych portalach ogłoszeniowych? Jest to nowa strona [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], wystawicie dzięki niej auto między innymi na allegro, otomoto czy gratce, oraz 8 innych serwisach partnerskich. Koszt ogłoszenia jest o 50% niższy. Jak dla mnie, najtańsza i najlepsza oferta na rynku. |
Może na gumtree?
|
Allegro pobiera strasznie dużą kasę za transakcję, więc nie robię tego tam. Sprzedajac samochód mamy oferta poszła na gumtree, tablicę i "po językach" czyli dobra plotka na ulicy i info samo się roznosi. A do tego Giełda móże wchodzić w grę.
|
gumtree i tablica.pl są teraz dość popularne ;)
|
Lepsze z racji tego,że taka jest tematyka sprzedaży,nic dziwnego że to właśnie tam wystawiamy najwięcej ogłoszeń ze sprzedażą- prędzej czy później na pewno będzie odzew.
|
Polecam gratkę, olx, i otomoto
|
Czasy w strefie GMT. Teraz jest 08:40. |
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.