![]() |
Re: Jakie szybkie i wzglêdnie tanie auto?
Tommy pisze:
> Cze¶æ, > > idea ma³ej okolicznej ligi streetracingu siê w sumie przyjê³a ale Octavia II, > któr± startowali¶my nie daje rady do¶cign±æ Focusa, Meganki i Vectry. Chyba > du¿a masa Skody daje znaæ o sobie. W ka¿dym razie uda³o siê mi namówiæ > rodziców do zakupu w³asnego auta :) Oczywi¶cie dalej mam zamiar braæ udzia³ w > naszych wy¶cigach wiêc musi to byæ auto typowo sportowe. Do dyspozycji jest > max 5000z³. Przegl±da³em ca³± noc allegro i moje typy to: > > - VW Corrado 1.8 G60 - 160KM wiêc powinien wci±gn±æ ca³± > konkurencjê bez problemu, no i jest czarny co bardzo mi siê podoba > - Opel Calibra 2.0 16v - 150KM, mniej ni¿ Corrado ale > nadal du¿o, tej ³adnie przygotowany do wysokich prêdko¶ci i w sumie wizualnie > bardziej mi siê podoba ni¿ VW > - Audi 80 Coupe 2.3 - 136KM wydaje siê trochê ma³o, > zaleta to LPG, które zmniejszy koszt eksploatacji > - BMW 335i - mój faworyt 218KM i ma³a masa, wci±gnie > wszystko w mojej okolicy i nawet wiêkszo¶æ wózków z miasta, nie ma tapicery > ale zostanie trochê kasy wiêc co¶ siê pewnie za³atwi, no i jest czarny i > wygl±da hardcorowo, moim zdaniem budzi respekt > > Którego by¶cie wybrali? Ewentualnie czekam na inne wasze typy, moje wymagania: > > - typowo sportowy > - mocny > - najlepiej niemiecki > - bezawaryjny i z w miarê tanimi czê¶ciami > > Pozdrawiam > A ja bym wybra³ - niesportowy wygl±d - kierowcy powy¿ej wymienionych aut nawet by nie poznali "Co to k... by³o?" - wygodny - zawieszenie na NASZE drogi :) - przy pozosta³ych za³o¿eniach (mocny, sportowy, 5k itd...) nie ma bezawaryjnych aut - lekko przekracza bud¿et :( -- Wojciech Smagowicz zabawki, które Twoje dziecko pokocha |
Dnia Wed, 29 Jul 2009 19:56:17 +0200, Wojciech Smagowicz [ZIWK] napisa³(a):
> - kierowcy powy¿ej wymienionych aut nawet by nie poznali "Co to k... by³o?" chocia¿ sprzedawca lekko mija sie z prawd± - to jest dwójka wiêc ma maksymalnie 153 KM -- Pozdrowienia, Waldek Godel awago.maupa.orangegsm.info, awago.maupa.telekomunikacja.org Chinski inzynier popelnil samobojstwo po tym gdy zgubil jeden z 16 egzemplarzy nowego iPhone'a. Zainspirowalo to Apple do kampanii promocyjnej "zyc bez niego nie mozesz" |
Dnia Wed, 29 Jul 2009 19:56:17 +0200, Wojciech Smagowicz [ZIWK] napisa³(a):
> - kierowcy powy¿ej wymienionych aut nawet by nie poznali "Co to k... by³o?" chocia¿ sprzedawca lekko mija sie z prawd± - to jest dwójka wiêc ma maksymalnie 153 KM -- Pozdrowienia, Waldek Godel awago.maupa.orangegsm.info, awago.maupa.telekomunikacja.org Chinski inzynier popelnil samobojstwo po tym gdy zgubil jeden z 16 egzemplarzy nowego iPhone'a. Zainspirowalo to Apple do kampanii promocyjnej "zyc bez niego nie mozesz" |
U¿ytkownik "Tommy" To maleñstwo bje wiêkszo¶æ tego co siê rusza ³acznie z M3 |
U¿ytkownik "Tommy" To maleñstwo bje wiêkszo¶æ tego co siê rusza ³acznie z M3 |
ten trochê za drogi, ale jak¿e piêkny
|
ten trochê za drogi, ale jak¿e piêkny
|
On Wed, 29 Jul 2009 16:50:37 +0000 (UTC), Tommy
<> wrote: > Którego by¶cie wybrali? Ewentualnie czekam na inne wasze typy, moje wymagania: r. -- __________________________________________________ _______________ robert rêdziak mailto:giekao-at-gmail-dot-com I hope they don't fart at Greenpeace. That's bad for Gaia. |
On Wed, 29 Jul 2009 16:50:37 +0000 (UTC), Tommy
<> wrote: > Którego by¶cie wybrali? Ewentualnie czekam na inne wasze typy, moje wymagania: r. -- __________________________________________________ _______________ robert rêdziak mailto:giekao-at-gmail-dot-com I hope they don't fart at Greenpeace. That's bad for Gaia. |
Popros lepiej rodzicow, zeby cie zapisali gdzies do klubu gokartowego
albo chociaz na karate. A z gowniarskimi popisami na drogach publicznych daj sobie na wstrzymanie - dorosniesz to ci przejdzie, albo przynajmniej bedzie cie stac na normalny samochod i wynajecie toru. -- venioo Mondeo MkI 1.8 16V Sedan ¶nie¿nobia³y +LPG +PMS Xiê¿na X2 1,9TD Kombi Magma-Rot -PMS Peugeot 106 1.0i |