![]() |
Re: Co .. pajacami? Sposób na przekraczaj?cych prêdko?æ.
On Fri, 13 Jun 2008 14:24:15 +0200, "BartekGSXF"
<> wrote: >> 165 to mo¿e mieæ na liczniku, który bardzo poprawia samopoczucie >> kierowcy. S³u¿bowa imitacja te¿ pokazuje 165, jak jedzie z górki i z >> wiatrem. GPS pokazuje wówczas jakie¶ 140km/h. >To wez swoja pande oddaj do serwisu. Bo moja wlasnie ma dobrze wyskalowany >licznik, przeklamanie jest mniejsze niz 10 km/h. >Predkosc byla rowniez sprawdzana i GPS i przy pomocy innej pandy 1,3. No 1,3 to mo¿e pójdzie te 155. Moja to 1.1. -- ___________ (R) /_ _______ Adam 'Trzypion' P³aszczyca (+48 502) 122 688 ___/ /_ ___ ul. na Szaniec 23/70 31-560 Kraków (012) 378 31 98 _______/ /_ ___________/ PMS*PJ+S+++P++M+++W--P++X+++L+++B+M+++Z++T-WCB++ |
U¿ytkownik "Adam P³aszczyca" <.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:... > No 1,3 to mo¿e pójdzie te 155. Moja to 1.1. 1.1 benzyna, 1.3 to MultiJet. BTW licznikowo doszedl do 190. Realnie 178 km/h. Maksymalnie benzyna 1.1 leciala licznikowo 170. -- BartekGSX6F, Ave1,8 EL May the Force be with You Jack: Because I knew, that you knew, that I knew, that you knew, that I knew you would cheat! |
U¿ytkownik "Adam P³aszczyca" <.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:... > No 1,3 to mo¿e pójdzie te 155. Moja to 1.1. 1.1 benzyna, 1.3 to MultiJet. BTW licznikowo doszedl do 190. Realnie 178 km/h. Maksymalnie benzyna 1.1 leciala licznikowo 170. -- BartekGSX6F, Ave1,8 EL May the Force be with You Jack: Because I knew, that you knew, that I knew, that you knew, that I knew you would cheat! |
On Fri, 13 Jun 2008 14:57:50 +0200, "BartekGSXF"
<> wrote: >1.1 benzyna, 1.3 to MultiJet. BTW licznikowo doszedl do 190. Realnie 178 >km/h. Maksymalnie benzyna 1.1 leciala licznikowo 170. To z zatartym licznikiem, albo pionowo w przepa¶æ chyba. To¿ 1.1 ma ca³e 55 koni, a Panda aerodynamiokê ceg³ówki. -- ___________ (R) /_ _______ Adam 'Trzypion' P³aszczyca (+48 502) 122 688 ___/ /_ ___ ul. na Szaniec 23/70 31-560 Kraków (012) 378 31 98 _______/ /_ ___________/ PMS*PJ+S+++P++M+++W--P++X+++L+++B+M+++Z++T-WCB++ |
On Fri, 13 Jun 2008 14:57:50 +0200, "BartekGSXF"
<> wrote: >1.1 benzyna, 1.3 to MultiJet. BTW licznikowo doszedl do 190. Realnie 178 >km/h. Maksymalnie benzyna 1.1 leciala licznikowo 170. To z zatartym licznikiem, albo pionowo w przepa¶æ chyba. To¿ 1.1 ma ca³e 55 koni, a Panda aerodynamiokê ceg³ówki. -- ___________ (R) /_ _______ Adam 'Trzypion' P³aszczyca (+48 502) 122 688 ___/ /_ ___ ul. na Szaniec 23/70 31-560 Kraków (012) 378 31 98 _______/ /_ ___________/ PMS*PJ+S+++P++M+++W--P++X+++L+++B+M+++Z++T-WCB++ |
Re: Co zrobiæ z takimi pajacami?
>>A ja nie uznajê obowi±zku jazdy praw± stron± jezdni. Uwa¿am, ¿e lewa
>>strona >>jest bardziej odpowiednia. > > Wiem, Jacku, ¿e masz w d... te przepisy, które nak³adaj± na Ciebie > obowi±zki. Ty to zapewne jeste¶ peda³em, bo ca³y czas siê przyklejasz do mojego ty³ka :) |
>>A ja nie uznajê obowi±zku jazdy praw± stron± jezdni. Uwa¿am, ¿e lewa
>>strona >>jest bardziej odpowiednia. > > Wiem, Jacku, ¿e masz w d... te przepisy, które nak³adaj± na Ciebie > obowi±zki. Ty to zapewne jeste¶ peda³em, bo ca³y czas siê przyklejasz do mojego ty³ka :) |
>>> Gdzieniegdzie tylko widuje znaki nakazuj±ce tirom jazdê lewym pasem.
>> >>Hmaaa...? Jak one wygl±daj± ? :) > > Taka ³adna, niebieska tablica z narysowanymi dwoma pasami i znakiem > zakazu wjazdu pojazdów ciê¿arowych na lewym. Adasiu czytaæ to ciebie chyba nie nauczyli. Poza tym zauwa¿, ¿e to pytanie nie by³o do ciebie, to po cholerê siê wpierniczasz. Zawsze musisz "w³aziæ pomiêdzy wódkê i zak±skê" ? ¯eby¶ siê doczyta³ to ci wklejê fragment tekstu, na który odpoowiadasz po literce: " ... z n a k i n a k a z u j ± c e t i r o m j a z d ê l e w y m p a s e m " |
>>> Gdzieniegdzie tylko widuje znaki nakazuj±ce tirom jazdê lewym pasem.
>> >>Hmaaa...? Jak one wygl±daj± ? :) > > Taka ³adna, niebieska tablica z narysowanymi dwoma pasami i znakiem > zakazu wjazdu pojazdów ciê¿arowych na lewym. Adasiu czytaæ to ciebie chyba nie nauczyli. Poza tym zauwa¿, ¿e to pytanie nie by³o do ciebie, to po cholerê siê wpierniczasz. Zawsze musisz "w³aziæ pomiêdzy wódkê i zak±skê" ? ¯eby¶ siê doczyta³ to ci wklejê fragment tekstu, na który odpoowiadasz po literce: " ... z n a k i n a k a z u j ± c e t i r o m j a z d ê l e w y m p a s e m " |
Hello JacKo,
Friday, June 13, 2008, 7:34:12 AM, you wrote: >>>>> Nie, ta sytuacja nie ma nigdy miejsca bo jak dogonisz 'kapelusza' gdy >>>>> jedzie z max dopuszczaln± prêdko¶ci±? >>>> A sk±d kapelusz wie, ¿e jedzie z max dopuszczaln± prêdko¶ci±? Ma ku >>>> temu odpowiedni, _legalizowany_ przyrz±d pomiarowy? >>> Ma, zainstalowa³ sobie legalizowany tachograf. I?... >> Mój legalizowany tachograf pokazuje, ¿e jedziesz z prêdko¶ci± o 5 km/h >> mniejsz± ni¿ dopuszczalna i zajmujesz niezgodnie z przepisami lewy pas >> utrudniaj±c ruch. > Przepisy nie wymagaj± zalegalizowanego tachografu > w zwyk³ym samochodzie. Wiêc pomiar prêdko¶ci twoim > szybko¶ciomierzem i przez poprzednika w ¶wietle prawa jest tak > samo wa¿ny. No chyba, ¿e namierzy go policja i udowodni, > ¿e jego szybko¶ciomierz jest z³y. Jasne. To na jakiej podstawie on twierdzi, ¿e jedzie z maksymaln± dozwolon± i ¿e nikt go nie ma prawa wyprzedzaæ? -- Best regards, RoMan mailto: PMS++ PJ+ S+ p+ M- W+ P++:+ X++ L++ B++ M+ Z+++ T- W+ CB++ Spam: :) |