![]() |
Re: regulator - amator ruchu
¶ro, 29 pa¼ 2008 o 15:00 GMT, Adam P³aszczyca napisa³(a):
>>A mozesz jeszcze wytlumaczyc, tylko tak prostym jezykiem zebym zrozumial, co miales na mysli? > > Jedziesz dwupasmówk±, dwa pasy w ka¿d± stronê, przed Tob± wzniesienie, > na nim korek, dwie kolejki aut, któe równo jad±. > Co jest za wzniesieniem? Nie wiem co jest, i tez nie wiem co to ma wspolnego do wczesniejszej dyskusji? Pozdrawiam Brzezi -- [ E-mail: ][ "I don't mind going nowhere as long as ] [ Ekg: #3781111 ][ it's an interesting path." ] [ LinuxUser: #249916 ][ -- Ronald Mabbitt ] |
¶ro, 29 pa¼ 2008 o 15:26 GMT, Adam P³aszczyca napisa³(a):
>>Nie wiem co jest, i tez nie wiem co to ma wspolnego do wczesniejszej >>dyskusji? > Ale¿ ma. Zastanów siê, czy jeste¶ w stanie zauwazyæ stoj±c przed > wzniesieniem, czy tam na prodzie jest zamek b³yskawiczny, czy te¿ > regulator na zanikaj±cym pasie? Zauwaz tylko, ze ja w calym watku, w kazdym moim poscie nie popieram sie zadnymi wymyslonymi i wyimaginowanymi przykladami, wszystko podaje na konkretnych przykladach... i nie wiem jaki masz cel w tym co piszesz...? mozesz wyjasnic? Pozdrawiam Brzezi -- [ E-mail: ][ brzezi:~# uptime ] [ Ekg: #3781111 ][ 15:32:52 up 15 days, 18:21, 3 users, ] [ LinuxUser: #249916 ][ load average: 0.18, 0.29, 0.27 ] |
On Wed, 29 Oct 2008 08:41:19 +0000 (UTC), Brzezi
<.pl> wrote: >A mozesz jeszcze wytlumaczyc, tylko tak prostym jezykiem zebym zrozumial, co miales na mysli? Jedziesz dwupasmówk±, dwa pasy w ka¿d± stronê, przed Tob± wzniesienie, na nim korek, dwie kolejki aut, któe równo jad±. Co jest za wzniesieniem? -- ___________ (R) /_ _______ Adam 'Trzypion' P³aszczyca (+48 502) 122 688 ___/ /_ ___ ul. na Szaniec 23/70 31-560 Kraków (012) 378 31 98 _______/ /_ ___________/ PMS*PJ+S+++P++M+++W--P++X+++L+++B+M+++Z++T-WCB++ |
Sami popatrzcie co *Brzezi* napisa³:
>>>> Dzia³anie wpychaj±cych siê równie¿. >>> ale ja sie nie wpycham >> Tego policjant nie wie. > > ale tak samo nie wie czy bylo tak jak powie cwaniaczek regulator Widzi, ¿e Ty wjecha³e¶ w tamtego oraz nie widzi, ¿eby Ci zaje¿d¿a³ drogê. >>>> A zagapienie siê w korku to chleb >>>> powszedni. >>> ale to nie bylo zagapienie, tylko ja jechalem moim pasem, a cwaniaczek >>> zmienial pas i wjechal mod moja maske, przed manewrem zmiany pasa, powinien >>> sie upewnic czy nie spowoduje wymuszenia... >> Bez ¶wiadków czy jakiego¶ nagrania na 99% nie przekonasz do tego >> policji. > > jw., dlaczego ma uwierzyc cwaniaczkowi regulatorowi? Bo jego opis lepiej pasuje do uszkodzeñ. Krzysiek Kie³czewski |
On Wed, 29 Oct 2008 12:32:16 +0000 (UTC), Brzezi
<.pl> wrote: >Nie wiem co jest, i tez nie wiem co to ma wspolnego do wczesniejszej >dyskusji? Ale¿ ma. Zastanów siê, czy jeste¶ w stanie zauwazyæ stoj±c przed wzniesieniem, czy tam na prodzie jest zamek b³yskawiczny, czy te¿ regulator na zanikaj±cym pasie? -- ___________ (R) /_ _______ Adam 'Trzypion' P³aszczyca (+48 502) 122 688 ___/ /_ ___ ul. na Szaniec 23/70 31-560 Kraków (012) 378 31 98 _______/ /_ ___________/ PMS*PJ+S+++P++M+++W--P++X+++L+++B+M+++Z++T-WCB++ |
¶ro, 29 pa¼ 2008 o 19:46 GMT, neelix napisa³(a):
>> Ale on utrudnia mi jazde zgodna z PoRD, a za zwrocenie uwagi zeby ustapil, >> rzuca kurwami i wyzywa o chamow, w najlagodniejszej wersji pokazuje to >> samo >> przez stukanie sie w glowe czy pokazywani innych gestow, jednym slowem >> zachowuje sie po chamsku, a ja spokojnie chce tylko dojechac do konca... > > A znasz powiedzenie: nie wku... lwa jak lew s... ? Widze ze masz jakies kompleksy z tego powodu :) > Nie jeste¶ od zwracania > uwagi, a po drugie trzeba przestaæ cwaniaczyæ. Problem sam zniknie. Wszyscy > pojad± p³ynnie bez stwarzania zagro¿eñ. Buahah, rosmieszasz mnie, ja nie jestem od zwracania uwagi, ale regulator juz moze byc samozwanczym strozem ruchu? kto dal mu takie uprawnienia? Podaj mi przyklad kiedy stwarzam zagrozenie? lub chociaz paragraf gdzie lamie jakikolwiek przepis. I prosze o zaprzeczenie, ze regulator stwarza zagroszenie. Pozdrawiam Brzezi -- [ E-mail: ][ ] [ Ekg: #3781111 ][ <Omnic> another .sig addition ] [ LinuxUser: #249916 ][ ] |
¶ro, 29 pa¼ 2008 o 19:35 GMT, neelix napisa³(a):
>> Ale dlaczego dyskryminujesz tych co jezdza poprawnie? poprawnie chca >> dojecha do konca, i BEZ wpychania zjechac z konczacego sie pasa? > > To musz± siê nauczyæ fruwaæ uwiez mi, na prade mi to nie jest porzebne >, bo bez wpychania siê jest to trudne ze wzglêdu > na prawo. wiesz, jezeli Ty masz problem, to nie znaczy ze kazdy kierowca jest pierdola... > Czasem kto¶ siê zlituje i na tym koniec. to nie jest litosc no ale jezeli Ty na drodze masz takie podejscie, ze komus robisz litosc, to ja wspolczuje... > Mamy wiêc ¶wiadom± > cwaniack± jazdê do koñca ale gdzie ja tutaj cwaniacze? lamie jakikolwiek przepis? > i wpychanie siê na chama, Podaj jakikolwiek przyklad, gdzie kiedykolwiek wepchnalem sie na chama... jezeli Ty nie potrafisz inaczej niz na chama, to jeszcze raz Ci to uswiadomie, to Twoj problem, ja potrafie zrobic to kulturalnie bez wyzwalania emocji > a to jest ju¿ ³amanie > prawa i stwarzanie zagro¿enia. jw. podaj konkretny przypadek gdzie stworzylem zagrozenie > Tylko przyjezdni s± usprawiedliwieni. To kazdy powieniem miec plakietke za szyba "jestem przyjezdny" :) Proponuje udac sie do jakiegos specjalisty, bo masz niezdrowe emocje :) i zakrzywione postrzeganie otaczajacego swiata. :) Pozdrawiam Brzezi -- [ E-mail: ][ GEEK CODE [Version: 3.12]: GCM dpu s+:- ] [ Ekg: #3781111 ][ a--- C+++ UL++ P+ L+++ E--- W+++ N+++ ] [ LinuxUser: #249916 ][ o-- K- w--- O-- M- V- PS PE Y PGP--- t+ ] [ 5- X++ R* tv+ b- DI- D+ G+ e- h! r y-- ] |
¶ro, 29 pa¼ 2008 o 19:32 GMT, Adam P³aszczyca napisa³(a):
>>Zauwaz tylko, ze ja w calym watku, w kazdym moim poscie nie popieram sie >>zadnymi wymyslonymi i wyimaginowanymi przykladami, wszystko podaje na >>konkretnych przykladach... i nie wiem jaki masz cel w tym co piszesz...? >>mozesz wyjasnic? > > Mogê - chcê jednak wczesniej poznaæ odpowied¼ na zadane pytanie, > wówczas bedzie konkuzja na jak± czekasz. > czy zatem nie widz±c tego, co za wzniesieniem jeste¶ w stanie > powiedziec, czy za wzniesieniem jest zamek, czy tez klasyczny > pierdzielnik i 'regulator' na zanikaj±cym pasie? Nie jestem w stanie powiedziec. i? Pozdrawiam Brzezi -- [ E-mail: ][ Good girls go to heaven, bad girls ] [ Ekg: #3781111 ][ go everywhere. ] [ LinuxUser: #249916 ][ ] |
U¿ytkownik "Brzezi" <usunto.brzezi@enter.net.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:slrn.pl.gggjs3.75n.usunto.brzezi@localhost.lo caldomain... > ¶ro, 29 pa¼ 2008 o 12:43 GMT, Krzysiek Kielczewski napisa³(a): > >>>> Dzia³anie wpychaj±cych siê równie¿. >>> ale ja sie nie wpycham >> Tego policjant nie wie. > > ale tak samo nie wie czy bylo tak jak powie cwaniaczek regulator Cwaniaczek to ten, który chce wydupcyæ wszystkich na prawym pasie( w tym przypadku na prawym, bo dupcy lewym). > jw., dlaczego ma uwierzyc cwaniaczkowi regulatorowi? > zalezy od policjanta, jezeli bedzie ciety na regulatorow, to nie chciabym > byc na miejscu regualtora... Przestañ dorabiaæ teorie. Ju¿ jeste¶ w butach policjanta, a wystarczy przestaæ cwaniaczyæ. neelix |
On Wed, 29 Oct 2008 13:01:03 +0000 (UTC), Brzezi
<.pl> wrote: >Zauwaz tylko, ze ja w calym watku, w kazdym moim poscie nie popieram sie >zadnymi wymyslonymi i wyimaginowanymi przykladami, wszystko podaje na >konkretnych przykladach... i nie wiem jaki masz cel w tym co piszesz...? >mozesz wyjasnic? Mogê - chcê jednak wczesniej poznaæ odpowied¼ na zadane pytanie, wówczas bedzie konkuzja na jak± czekasz. czy zatem nie widz±c tego, co za wzniesieniem jeste¶ w stanie powiedziec, czy za wzniesieniem jest zamek, czy tez klasyczny pierdzielnik i 'regulator' na zanikaj±cym pasie? -- ___________ (R) /_ _______ Adam 'Trzypion' P³aszczyca (+48 502) 122 688 ___/ /_ ___ ul. na Szaniec 23/70 31-560 Kraków (012) 378 31 98 _______/ /_ Wywo³ywanie slajdów ___________/ PMS++PJ+S*+++P+++M+++W--P+++X+++L+++B+M+++Z++T-WCB++ |